Gesslein Future Loop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15317
7.10.06 11:54

Gesslein Future Loop

A co hovorite na kocik Gesslein Future Loop? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
7.10.06 12:37

Hod obrazek, a hned ti reknu .-)))

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
7.10.06 13:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.10.06 14:01

kocik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.10.06 14:03

kocik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.10.06 14:04

kocik

Kvalitný kočík s vynikajúcou ovládateľnosťou, ktoré zaručujú predné kolesá otočné o 360°. Umožňuje nastavenie výšky rúčky, čo prispieva ku zvýšeniu komfortu ovládania, hlavne v meste a v miestach, kde sa vyžaduje veľká obratnosť. Je nenáročný na miesto, hlavne pri zložení. Obashuje :,-(u vymienacích koliečok a to 6, alebo 4 kolesovú verziu, ktorá sa dá ľahko prehodiť. Je vybavený cestovným systémom Travel a integrovaným adaprérom pre autosedačky.

• štýlový moderný vzhľad
  • kolieska so vzduchovými dutinami s dvojitým guľkovým ložiskom zabezpečujú korektný chod
  • kolieska sú vybavené funkciou aretácie
  • 5-bodový bezpečnostný pás obsahujúci vypchávky
  • disponuje veľkým úložným piestorom a nastaviteľným krytom na nohy
  • veľká slnečná clona a tiché zavedenie striešky
  • zadný diel striešky sa dá odobrať
  • praktická brzda
  • nastavenietuhosti pruženia zadných kolies
  • 12" kolesá
  • kočík je dodávaný spolu s prenosnou taškou na dieťa T-lift S

Tento typ kočíku sa líši od typu Future prídavnou polstrovanou vložkou

Hmotnosť kočíku (kg) 10
Materiál hlinníkový rám
Rozmery (cm) 92×65×46

http://www.mojshop.sk/…copy5569.jpg

http://www.mojshop.sk/…re_gross.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
7.10.06 17:46

Ahoj Marti,
ja se do nej zamilovala na prvni pohled. Je to muj favorit. :wink: Videlas je vsecky?Maji dost designu.Jsou na www.gesslein.de . Ja jsem ze zapadnich Cech,tak si pro nej pojedu do Nemecka,tam vychazi levneji. Libi se mi tato verze www.gesslein.de/…re_gross.jpg .
Cauky Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
7.10.06 19:38

Teeda ten je nádherneej…a kolik vyjde v Němcích?Ač už mám odvozeno mám ráda přehled a tento se mi mooc líbí. 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.10.06 19:43

Nikol, co kecas????

Vzdyt uz si si naplanovala mimino, neeee? :-D

Hele a cos udelala s Firkonem???
Mne stoji v pokojiku a cekame na zimu

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
7.10.06 20:39

Na netu jsem je videla kolem 400,– eur,ale je pravda,ze ja je mam od kamosky levnej… Sice jsem ho nevidela „nazivo“,ale ja kdyz se do neceho zblaznim,tak si to nenecham vymluvit! :? Pojedeme tam asi pristi mesic,tak pak pisnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.10.06 23:10

Ahojky,
Gesslein je jeden z nejkvalitnějších kočárů , výborně se skládá a dobře se s ním manipuluje. Váha 10 kg je však jen podvozku, celková váha je necelých 16 kg. Naživo se dají vyzkoušet v Super baby u Tesca v Plzni. (výpadovka na Prahu).
apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
8.10.06 04:46

Kat-ka ahooj…odvozeno myslím tím první mimčo a druhé nevím kdy bude a tak Firkon časem pošupajdí na prodej možná již brzy.Jaksi se bojim, že se mi tam 18.měsíčné batole nevejde s fusakem a prostě kočár má pár vad, které mi trošku vadí, ale uvidíme za pár dnů třeba změním názor. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.10.06 20:32

Taky byl jedním z mých favoritů. Byla jsem se na něm podívat v Superbaby v Plzni. Zdál se mi ale ohromný a že ani nemůže projít dvěřmi. Se 6 koly vpředu takový obrooovský golfky…Máte někdo s ním zkušenost?

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
17.12.06 19:32

Ahoj Marti,
nevim,jestli je to jeste s tim kocarkem aktualni,ale my jeli do Nemecka teprve vcera a koupili jsme ho hned. Byla to laska na prvni pohled :D :lol: :D
Byl sice trochu drazsi,ale i s vloznou taskou a plastenkou vysel na 500,– eur. Je to uz nova kolekce 2007. Jezdi bezvadne a sklada se jeste lip :! .Sice je po slozeni s tema velkyma kolama vetsi,nez nas minuly kocarek - Mutsik , ale mame kombika,tak to nejak neresim… Pokusim se sem vlozit fotku,ale nikdy jsem to nedelala,tak uvidim… :? :?
Hmmmm,tak nic ,ale je na www.gesslein.de/farben.htm . barva 2007-17,ale na obrazku bych si ho vubec nevsimla i ty maly kolecka ma dvojity,ne tyhle jednoduchy… Je to hezka hneda ,tady vypada jako seda :! .

Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
17.12.06 19:41

Ahoj Pajka :D

som rada ze si na mna nezabudla…takze ty uz mas kocik doma…ako ti velmi zavidim.....ale v dobrom :wink: …kde ste ho kupovali…500eur nie je vela…vysiel aj tak lacnejsie nez u nas…u nas stoji samotny kocik bez tasky 18800 :? .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí