Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
A co hovorite na kocik Gesslein Future Loop? ![]()
Máte zkušenost s Gesslein Future?
Přidejte zkušenost s Gesslein FutureKvalitný kočík s vynikajúcou ovládateľnosťou, ktoré zaručujú predné kolesá otočné o 360°. Umožňuje nastavenie výšky rúčky, čo prispieva ku zvýšeniu komfortu ovládania, hlavne v meste a v miestach, kde sa vyžaduje veľká obratnosť. Je nenáročný na miesto, hlavne pri zložení. Obashuje
u vymienacích koliečok a to 6, alebo 4 kolesovú verziu, ktorá sa dá ľahko prehodiť. Je vybavený cestovným systémom Travel a integrovaným adaprérom pre autosedačky.
Tento typ kočíku sa líši od typu Future prídavnou polstrovanou vložkou
Hmotnosť kočíku (kg) 10
Materiál hlinníkový rám
Rozmery (cm) 92×65×46
Ahoj Marti,
ja se do nej zamilovala na prvni pohled. Je to muj favorit.
Videlas je vsecky?Maji dost designu.Jsou na www.gesslein.de . Ja jsem ze zapadnich Cech,tak si pro nej pojedu do Nemecka,tam vychazi levneji. Libi se mi tato verze www.gesslein.de/…re_gross.jpg .
Cauky Pajka
Teeda ten je nádherneej…a kolik vyjde v Němcích?Ač už mám odvozeno mám ráda přehled a tento se mi mooc líbí.
![]()
Nikol, co kecas????
Vzdyt uz si si naplanovala mimino, neeee? ![]()
Hele a cos udelala s Firkonem???
Mne stoji v pokojiku a cekame na zimu
K
Na netu jsem je videla kolem 400,– eur,ale je pravda,ze ja je mam od kamosky levnej… Sice jsem ho nevidela „nazivo“,ale ja kdyz se do neceho zblaznim,tak si to nenecham vymluvit!
Pojedeme tam asi pristi mesic,tak pak pisnu…
Ahojky,
Gesslein je jeden z nejkvalitnějších kočárů , výborně se skládá a dobře se s ním manipuluje. Váha 10 kg je však jen podvozku, celková váha je necelých 16 kg. Naživo se dají vyzkoušet v Super baby u Tesca v Plzni. (výpadovka na Prahu).
apolena
Kat-ka ahooj…odvozeno myslím tím první mimčo a druhé nevím kdy bude a tak Firkon časem pošupajdí na prodej možná již brzy.Jaksi se bojim, že se mi tam 18.měsíčné batole nevejde s fusakem a prostě kočár má pár vad, které mi trošku vadí, ale uvidíme za pár dnů třeba změním názor. ![]()
Taky byl jedním z mých favoritů. Byla jsem se na něm podívat v Superbaby v Plzni. Zdál se mi ale ohromný a že ani nemůže projít dvěřmi. Se 6 koly vpředu takový obrooovský golfky…Máte někdo s ním zkušenost?
Sendy
Ahoj Marti,
nevim,jestli je to jeste s tim kocarkem aktualni,ale my jeli do Nemecka teprve vcera a koupili jsme ho hned. Byla to laska na prvni pohled
![]()
Byl sice trochu drazsi,ale i s vloznou taskou a plastenkou vysel na 500,– eur. Je to uz nova kolekce 2007. Jezdi bezvadne a sklada se jeste lip
.Sice je po slozeni s tema velkyma kolama vetsi,nez nas minuly kocarek - Mutsik , ale mame kombika,tak to nejak neresim… Pokusim se sem vlozit fotku,ale nikdy jsem to nedelala,tak uvidim…
![]()
Hmmmm,tak nic ,ale je na www.gesslein.de/farben.htm . barva 2007-17,ale na obrazku bych si ho vubec nevsimla i ty maly kolecka ma dvojity,ne tyhle jednoduchy… Je to hezka hneda ,tady vypada jako seda
.
Pajka
Ahoj Pajka ![]()
som rada ze si na mna nezabudla…takze ty uz mas kocik doma…ako ti velmi zavidim.....ale v dobrom
…kde ste ho kupovali…500eur nie je vela…vysiel aj tak lacnejsie nez u nas…u nas stoji samotny kocik bez tasky 18800
.....