Gesslein Future Loop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
8.3.07 13:39
Denny píše: …já se spletla :arrow: ne s autosedačkou,ale jen sedačkou(korbičkou)
už z toho asi blbnu 8O
Tak zůstanu asi u toho Future.....
Můžu mít ještě dotaz?nemáš zkušenosti s měřením BT?
Já jsem teď dostala MS,byla v termínu,ale krátká a slabá.
Pak jsem začla s měřením a mám pořád 36,8°C,není to hodně?Četla jsem,že by teplota měla bát na 36°C,tak nevím.Začla jsem s měřením tento měsíc,tak ani nevim,jak to vyhodnotit :idea:

Denny s BT ti poradim ja,

V dobe MS Bt klesa, ale nemusi na 36, nekomu klesne treba jen na 36,8
pak pred Ovulaci klesne na nejnizsi bod, treba 36,5 a pak zacne postupne stoupat u nekoho i na 37,1-3, kdyz vydrzi od ovulace alespon 18 dni vysoka a neklesne, je to tehu, jinak v den MS, nebo den predtim klesne a pak dostanes MS
Taky pri tehu muze mezi 7-10 dnem po OVULaci klesnout, ale pak opet musi stoupnout, tomu se rika zahnizdovani vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 13:42

Katko,moc děkuju.S měřením teprv začínám,tak jsem ráda za každou radu.Je taky jasný,že každá ženská je jiná a tak se budoui lišit i ty teploty :idea:
A tobě se povedlo podle téhle metody otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 19:09
LadkaH píše:
Holky a nezdá se vám 16 kg aj dost…??? 8O Můj sporťák má osm…s „nákladem“ :wink: něco málo přes dvacet…a je to docela síla…včera v záchvatu krásného počasí sem s ním seběhla kopec do města (normálně jezdím autem) a zpátky sem teda měla co dělat…ikdyž je fakt, že teď už začínám golfáčovat (má sice „jen“ o dvě kila míň, ale ani tak to není bez práce) tož nevím…těch 16 kil by pro mě byl docela strašák…L

ale future tolko kg nema.............. :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 19:10
Denny píše:
Pájka,dá se ten Future trochu pohoupat,nebo je na pevno?MartinoSK,už aby jsme byli těhule,pak by jsme někde mohli udělat Gessleine rande :lol: :lol: :lol: :lol:

trosku pohupat ide....... :D

no len nezabudaj ze ja som zo Slovenska… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.3.07 19:21

Našla jsem, že Future váží 14,5 kg (v katalogu výrobce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 19:26
deimoska píše:
Našla jsem, že Future váží 14,5 kg (v katalogu výrobce).

tak toto je uz lepsie a pravdivejsie..... :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.3.07 19:42

Mno…i tak se mně to zdá dost…ale zas na druhou stranu, když nikdy nezkusíš lehčí kočárek, tak ti to nepřijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 19:54
LadkaH píše:
Mno…i tak se mně to zdá dost…ale zas na druhou stranu, když nikdy nezkusíš lehčí kočárek, tak ti to nepřijde :D

tak najdi lahsi,kvalitny ale aj pohodlny kocik pre mimi............. :D :wink:

mne sa nezda vela 14,5kg..........predtym boli len hovada tazke a nase maminy to prezili… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.3.07 20:05

Já sem to vyřešila tak, abych nemusela dělat kompromis mezi pohodlím pro mimi a pohodlím pro mě. První sme koupili klasickou hlubokou inglesinu, která, podle mého, je pro „nové“ mimi úplně nejlepší, protože je perfektně odpružená (houpací) - myslím tím každý klasický hluboký kočár (ne jen inglesinu) - rozumíte mně, že??? No a pak sem vybrala sporťák, který je pohodlný pro skřítka (už většího, kde se nekladou takové nároky, jak u novorozeňátka) a zároveň lehký pro mě (Jane Slalom pro). No a do třetice sem pořídila golfky, ještě lehčí než sporťák, opravdu jen na odpočinutí pro malého, když už nebude chtět ťapkat (to mám Quinny Zapp)
Ale já su docela malá, takže čím lehčí kočár, tím líp pro mě. A nemyslím, že by šla na úkor váhy třeba stabilita nebo bezpečnost…ale každému vyhovuje něco jiného…Ale ty designy gessleinu jsou fakt bomba…a kdyby ta trojkolka Vision S (?) nevážila víc jak 9kg, tak do ní při dalším mimi určitě idu…tož tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 20:16

no v mých představách je Inglessina a jí podobné kočárky to nej pro mimi,zvlášť ta inglessina.Jenže jak mimi roste a přibývá na váze,ja manipulace těžží :( ťakže pak je super,když má kočárek zatáčecí kola - kolo.Jenže já bych nechtěla pořizovat 3 kočárky,ale jen jeden a pak třeba golfky a ty už mám po prvním baby v dobrém stavu a v univerzal barvičkách.
Proto mě zajímalo,jestli se dá alespoň trochu ten Gesslein pohoupat-jestli je odpružený. Jinak může být Gesslein super kočárek,ale jestli je jak prkno - měla jsem Quinny4XL a to byla hrůza.Jezdit s ním od narození,měl by Kuba otřes mozku 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 20:20

MartinoSK když už jsme tak šílené,že vybíráme kočárky a ještě nejsme těhule,tak se nám v ničem meze nekladou :lol: :lol: :lol:
Nechceš si sem taky dát do podpisu svojí fotečku?
komunikace s ksichtíkem je hned o něco veselejší.Navrhla jsem to ve snažilkách a hned je lepší přehled a taky si ty holky pak líp pamatuju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.3.07 20:34

No s tou manipulací to není tak hrozné…malý byl v hlubokém cca 7 měsíců, takže v pohodě…a cenově je asi fakt, že to vyšlo dráž…dohromady něco málo přes dvacku…bez golfika…ale mně to tak fakt vyhovovalo a příště to tak asi taky udělám…ÁÁÁle třeba než budu mět druhé mimi u gessleinu odlehčí konstrukci :wink: :D
Nicméně zase opakuju,ten design je jedinečný… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 20:39

LadkoH,ty jsi tu Ingglessinu prodala nebo jí ještě máš?
Myslím si,že je dobrá i na zimu a pak zase na jaře vytáhnout sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.3.07 20:43

Zrovna sme ju prodali, bylo to někdy loni v únoru a jezdila sem se sporťákem…a i v závějích (když bylo nejhůř se zaaretovaným kolečkem) se jezdilo super…no a letos zima nestála za nic, takže v pohodě dvojnásob… a prcek zachumlaný ve fusáčku…měli sme beránka…jen si broukal… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 22:11

Docela přemýšlim,jako už zasoužilá matka,že bych si koupila nějakou i ojetou ingessinu na mimi od narození a pak sporťáček,ta inglessina je fakt úžasná.Minulý týden jsem vozila kamarádce 8smi měsíční Michalku,místa habaděj,krásně odpružený :wink:
Tak mě jen napadlo,jestli jí ještě nemáš,že bych si jí u tebe ,,rezervovala,, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí