Gesslein Future Loop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
17.12.06 19:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
17.12.06 19:54

Ahojky,
asi je to on,ale me se nezobrazuje… :( Byli jsme v Marktredwitz,to je asi 20 km od Chebu, je pravda,ze mi pani prodavacka - moooc prijemna,dala hned 10 procent slevu,jestli proto,ze jsme Cesi nebo ze jsem tehu,puvodne stal 549,– . Ale je to prijemny takhle usetrit :! Vy to mate asi trochu z ruky,co… :? Tech skoro 19tisic Sk je trochu dost,ale opravdu vypada trochu „luxusnej“.Treba do nej koupit jinej fusak a pres to nanoznik…
Uz se tesim na unor,az s nim budu „drandit“. Ted ho neuvidim pekne dlouho,protoze jsem ho dala k manzelovo rodicum na penzion a tam se jen tak nedostaneme… :?
Preju dobre rozhodnuti a mej se hezky
 Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
22.12.06 12:08

Ahoj holky, přemýšlím o koupi kočárku Gesslein Future, byla jsem se na něj juknout v obchodě, kde měli tu složenou verzi. Plánuji ho už pro novorozeně. Chtěla jsem se zeptat, tam není hluboká korbička, ten košík je jenom upevněn a zachycen o opěrátko na nohy. Nějak se mi to nezdálo, není to takový nestabilní nebo nějak moc otevřený třeba na zimní období. Díky za odpověď jestli s tím máte nějaké zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
22.12.06 18:08
Roxa píše:
Ahoj holky, přemýšlím o koupi kočárku Gesslein Future, byla jsem se na něj juknout v obchodě, kde měli tu složenou verzi. Plánuji ho už pro novorozeně. Chtěla jsem se zeptat, tam není hluboká korbička, ten košík je jenom upevněn a zachycen o opěrátko na nohy. Nějak se mi to nezdálo, není to takový nestabilní nebo nějak moc otevřený třeba na zimní období. Díky za odpověď jestli s tím máte nějaké zkušenosti.

Ahoj Roxa…
na zimne obdobie mas rozne tasky ktore sa tam vkladaju a upevnuju…ako na tomto obrazku:
http://www.babyshop.de/…000017_0.jpg /> ja si ho tiez kupim ked to bude aktualne..... :wink: :D

teraz vysla nova kolekcia 2007
http://i13.ebayimg.com/…fd_1_sbl.JPG

tam sa tiez vkladaju tie kolieska ako na tom vrchnom obrazku ak sa ti tieto nepacia :wink:
 http://i15.ebayimg.com/…96_1_sbl.JPG

alebo mas 3kolesovy:
http://i7.ebayimg.com/…2b_1_sbl.JPG

a kazdy gesslein sa da uzatvorit takym uzatvaracim dielom,ktory sa tam namontuje a potom vyzera ako keby si tam mala hlboku korbu origi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
22.12.06 20:04

Ahoj Roxi,taky jsem se toho bala,ale po bocich jsou takove prezky,ktere se zacvaknou do konstrukce a ta taska se nema sanci hnout. Je fakt supr,uz se moc tesim na jezdenicko.
 Pajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
22.12.06 20:07

Jo a vidim,ze budes mit letni miminko,tak v ty tasce je u nozicek takova sitka,aby to miminko nemohlo „vypadnout“.Takova pojistka. A ta taska je dost dlouha,takze v zime by ti jeste mohla slouzit. Pak,az bude mimco sedet z toho udelas rovnou fusak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
7.3.07 10:30

Ahoj Marti,
tak u nas uz je kocarkovani aktualni - vyjeli jsme uuuz trikrat :wink: a muzu rict,ze je gesslein paradni! Zatim jezdime s velkyma koleckama, co kdyby jeste napadl snih :roll: :D .Je opravdu super na ovladani a nejaky veliky rozdil mezi nafukovacima a plastovyma koleckama nevidim! Je docela lehky,podvozek nechavam v kocarkarne a vloznou tasku s korbickou nosim do druheho patra. A da se… Docela nam ho okoli chvali - a to mladsi i starsi rocniky!
Preji ti,abys taky ,co mozna nejdrive vozila sve miminko v bezva kocarku.Mej se hezky a kdybys neco ohledne kocarku potrebovala vyzjistit,pisni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.3.07 11:00

jeeeejda Pajka......tak blahozelam k mimi.....mas krasne deticky.....a mala karolinka je moc krasne a zlate miminko…dufam ze aj ja budem mat uz coskoro mimi v brusku.....prajem zdravicko ahoooooooj.....potom napisem ked sa budem chciet nieco opytat ohladne kociku… :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 11:49

Ahoj MartinoSk
já psala na ten odkaz co jsme si psali dřív.
Chtěla bych se zeptat na ten Gesslein - verze trojkolka se zdvojeným předním kolečkem .Kde jsi ho objevila?????Já na něj nikde nenarazila a přitom by se mi tohle líbolo nejvíc.Je to kompromis mezi Future a VisionS, to zdvojené kolečko ve mě budí větší dojem stability.

Myslíš,že se to dá kombinovat s tou sedačkou co je na Future+taška na mimi? Chtěla bych to už od narození.

Nicol kde přesně ho v německu budeš kupovat? Manžel jezdí často na služební cesty do německa,tak by nebyl problém pro něj zajet,A popřípadě,o kolik se cena liší? Jestli se to tedy vyplatí.

Moc Moc díky holky,jsem do něj taky blázen a to ještě nejsem ani těhule :lol: :lol: :lol: MartinoSK,asi víš o čem mluvím viď :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 12:38
Denny píše:
Ahoj MartinoSk
já psala na ten odkaz co jsme si psali dřív.
Chtěla bych se zeptat na ten Gesslein - verze trojkolka se zdvojeným předním kolečkem .Kde jsi ho objevila?????Já na něj nikde nenarazila a přitom by se mi tohle líbolo nejvíc.Je to kompromis mezi Future a VisionS, to zdvojené kolečko ve mě budí větší dojem stability.

Myslíš,že se to dá kombinovat s tou sedačkou co je na Future+taška na mimi? Chtěla bych to už od narození.

Nicol kde přesně ho v německu budeš kupovat? Manžel jezdí často na služební cesty do německa,tak by nebyl problém pro něj zajet,A popřípadě,o kolik se cena liší? Jestli se to tedy vyplatí.

Moc Moc díky holky,jsem do něj taky blázen a to ještě nejsem ani těhule :lol: :lol: :lol: MartinoSK,asi víš o čem mluvím viď :D :D

viem o com hovoris… :D :wink:
ta 3kolka ma tu hl.korbicku co sa dava osobitne.........do tohto kocika sa nevklada taska.....
a nasla som ho na www.ebay.at
ale uz ho tam nemaju,lae treba davat pozoor a obcas nakuknut na tu stranku........im sa to tam meni… :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 13:20

díky za info .
no je to škoda,tenhle podvozek by se mi líbil nejvíc :cry:
kdyby šel skombinovat s jinou autosedačkou.

teda ty to máš zmáklí co :lol: :lol: :lol: máš dobrý přehled
tak ještě jednou dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
8.3.07 13:21
Denny píše:
díky za info .
no je to škoda,tenhle podvozek by se mi líbil nejvíc :cry:
kdyby šel skombinovat s jinou autosedačkou.teda ty to máš zmáklí co :lol: :lol: :lol: máš dobrý přehled
tak ještě jednou dík

oni maju vlastnu autosedacku.....asi ine nepasuju… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 13:30

…já se spletla :arrow: ne s autosedačkou,ale jen sedačkou(korbičkou)
už z toho asi blbnu 8O
Tak zůstanu asi u toho Future.....
Můžu mít ještě dotaz?nemáš zkušenosti s měřením BT?
Já jsem teď dostala MS,byla v termínu,ale krátká a slabá.
Pak jsem začla s měřením a mám pořád 36,8°C,není to hodně?Četla jsem,že by teplota měla bát na 36°C,tak nevím.Začla jsem s měřením tento měsíc,tak ani nevim,jak to vyhodnotit :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.3.07 13:30

Holky a nezdá se vám 16 kg aj dost…??? 8O Můj sporťák má osm…s „nákladem“ :wink: něco málo přes dvacet…a je to docela síla…včera v záchvatu krásného počasí sem s ním seběhla kopec do města (normálně jezdím autem) a zpátky sem teda měla co dělat…ikdyž je fakt, že teď už začínám golfáčovat (má sice „jen“ o dvě kila míň, ale ani tak to není bez práce) tož nevím…těch 16 kil by pro mě byl docela strašák…L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.3.07 13:36

Pájka,dá se ten Future trochu pohoupat,nebo je na pevno?

MartinoSK,už aby jsme byli těhule,pak by jsme někde mohli udělat Gessleine rande :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí