Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein Future?
Přidejte zkušenost s Gesslein FutureDenny ja se vobec ale vobec neviem fotit.......
![]()
Ja si tiez este popri Gessleinu poridim nejake golfky a budu to quinny Zapp… ![]()
Tak já ještě upřesním váhu Gesslein Future … sporťák má 14,5 kg, jak už jsm tu psala, ale s taškou na dítě to má těch 16 kg.
Denny
tak ja jsem otehotnela po roce snazeni, pomoci Clostilbegytu a mereni BT
takze takove snadne to nebylo
Denny…jak sem řekla, kočárek už nevlastníme…ale je fakt, že šel z ruky do ruky…já ho prodala sestře manželového švagra
a ta ho potom prodala svojí sestřenici
takže se z něho stal v podstatě rodinný kočár.
Ale myslím, že nebude takový problém sehnat takový použitý kočárek…a navíc…možu potvrdit, že po půl roce tomu kočárku fakt nic nebylo…a to sme docela často jezdili autem (jen do města, zpátky to máme do kopca
) takže rozkládali a skládali… a místa v něm skoro pro dvojčata ![]()
Ahoj holky,dneska jsem se sem dostala až teď…
MartinoSK, já jsem se fotila sama mobilem a taky nic moc
ono už to asi ani lepší nebude
Ty QunnyZapp e
se mi taky líbí,ale asi mě teď víc oslovily ty golfky od Gessleinu s těmi miny kolečky vepředu…Swift???
Ka-tko, já už to taky dřív jak po roce nevidím,ale přestala jsem zoufat,to je k ničemu a s Kubčou je taky zatím práce dost,tak tomu nechám volný průběh.BT si chci ale měřit i z ,,vědeckého,, důvodu
procesy v těle mě hrozně zajímají a tohle mě fakt zajímá
možnost zachycení ovulace,no jsem vědec rodiny
![]()
Ještě se chci zeptat,na co se bere ten Clostilbegyt???
LadkoH,Inglessiny mají výdrž,v tom ti dávám za pravdu.je to kvalita ![]()
Denny píše:
Ahoj holky,dneska jsem se sem dostala až teď…MartinoSK, já jsem se fotila sama mobilem a taky nic moc
ono už to asi ani lepší nebude
![]()
![]()
Ty QunnyZapp e
se mi taky líbí,ale asi mě teď víc oslovily ty golfky od Gessleinu s těmi miny kolečky vepředu…Swift???Ka-tko, já už to taky dřív jak po roce nevidím,ale přestala jsem zoufat,to je k ničemu a s Kubčou je taky zatím práce dost,tak tomu nechám volný průběh.BT si chci ale měřit i z ,,vědeckého,, důvodu
LadkoH,Inglessiny mají výdrž,v tom ti dávám za pravdu.je to kvalitaprocesy v těle mě hrozně zajímají a tohle mě fakt zajímá
![]()
![]()
možnost zachycení ovulace,no jsem vědec rodiny
![]()
![]()
Ještě se chci zeptat,na co se bere ten Clostilbegyt???
ten clostilbegyt sa berie aby ti dozrievali vajicka.....
aj mne ich dr predpisal ked som bola v piatok u neho......
beru sa len na 5dni.....potom uz nie.....ked sa nezadari tak sa berie dalej v druhom cykle.....
![]()
A jak ti diktor zjistil to nedozrávání vajíček????Byla jsi an nějakých speciálních testech,nebo jen usoudil,že by ti ten Clostil..... mohl pomoct?
Já jsem asi před 3měsíci zachytila pomocí ovu testíků asi anovulační cyklus,tak se obávám,abych tu anovulaci neměla každý cyklus,proto jsem začla s měřením.....
už se snažíme docela dlouho ![]()
Denny píše: A jak ti diktor zjistil to nedozrávání vajíček????Byla jsi an nějakých speciálních testech,nebo jen usoudil,že by ti ten Clostil..... mohl pomoct?
Já jsem asi před 3měsíci zachytila pomocí ovu testíků asi anovulační cyklus,tak se obávám,abych tu anovulaci neměla každý cyklus,proto jsem začla s měřením.....už se snažíme docela dlouho
ja neviem…nebola som na ziadnych specialnych vys........robil mi len vaginalne sono a vtedy mi to povedal.....tak uvidime ci mal pravdu a s tymto clost.....ci sa zadari a budem hlasit o par dni dve //.....
![]()
a chce poslat mojho priatela na spermiogram......lebo treba zacat s lahsimi testami /ako napr…vylucit spermie ako chybu/ a az potom pchat do zeny vselijake lieky.......
lenze zen moj nechce o tom ani pocut.......tak este s mojim natlakom na neho pockam a ked sa fakt nebude darit,tak tam pojdeme.....
![]()
Někdy jsou chlapi hrozný,dítě chtěj taky ale něco pro to udělat,to je pro ně hrozný.Já to mám doma stejné,jenže on se ještě ohání,že jedno dítě máme,takže on je v pořádku.Snažím se mu vysvětlit,že za ty 3roky se toho mohlo spoustu změnit.Má náročnou práci,stres,nepravidelná strava,hodně času tráví za volantem a nedokáže si ty trenky sundat aspoň na noc,chudácí spermouší
Tak uvidim po tom měření,stačí prý 3měsíce a už se z toho dá něco poznat..........
Denny píše:
Někdy jsou chlapi hrozný,dítě chtěj taky ale něco pro to udělat,to je pro ně hrozný.Já to mám doma stejné,jenže on se ještě ohání,že jedno dítě máme,takže on je v pořádku.Snažím se mu vysvětlit,že za ty 3roky se toho mohlo spoustu změnit.Má náročnou práci,stres,nepravidelná strava,hodně času tráví za volantem a nedokáže si ty trenky sundat aspoň na noc,chudácí spermoušíTak uvidim po tom měření,stačí prý 3měsíce a už se z toho dá něco poznat..........
tak ti drzim palce aby sa to povedlo................
![]()
Ahoj MartinoSK ,jestli budeš chtít,tak to fórum založ,já se pak přidám ![]()
Museli jsme jet nakoupit a pak večeře........
mne sa naskytla super ponuka na moj vysnivany kocik......mam ho zobrat aj ked nie som este tehu..... ![]()
Díky všem za názory na tento kočárek, moc mě pomohly při výběru
. Už ho máme také koupený, byli jsme pro něj v Plzni. Přikládám foto.
Našla jsem ještě jedno místo, kde jde Future koupit:
http://batolata.mimishop.cz/katalog.php?…
Je to v Liberci, ale nikdy jsem tam v prodejně ten kočárek neviděla (ale je fakt, že jsem se tam po kočárkách nikdy nekoukala).
MartinaSK,
ja len, ze to nie je az taka super ponuka, ja som pred mesiacom kupila novy Gesslein Future Loop cez net ( z Nemecka ) za 420 eur aj s dovozom na SK. Na tvojom mieste by som sa s kupou kocika tak neponahlala, nevies, ako dlho ti bude trvat otehotniet ( a niekedy je to veru dost dlho - nechcem strasit ). Urcite sa tieto kociky budu predavat aj potom, napr. mozno stihnes po case moj ![]()
Prajem vsetko dobre a vela trpezlivosti ![]()