Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein Future?
Přidejte zkušenost s Gesslein FutureObjednavala som ho cez http://www.babyshop.de/…_1_2_18.html,
bol z kolekcie roku 2006 v jedinej farbe ( 2006-19 ) s taskou T-lift ), ale bol asi posledny, lebo za takuto cenu uz sa tam nevyskytuje.
A kamaratka ho kupila este lacnejsi ( cierny s oranzovymi kvetmi ) za nejakych 370 eur na www.ebay.at - cez drazbu, ale tam je je nutne sledovat.
Takze sa zbytocne neunahli !
Aladarka
aladarka píše:
Objednavala som ho cez http://www.babyshop.de/…_1_2_18.html,
bol z kolekcie roku 2006 v jedinej farbe ( 2006-19 ) s taskou T-lift ), ale bol asi posledny, lebo za takuto cenu uz sa tam nevyskytuje.A kamaratka ho kupila este lacnejsi ( cierny s oranzovymi kvetmi ) za nejakych 370 eur na www.ebay.at - cez drazbu, ale tam je je nutne sledovat.
Takze sa zbytocne neunahli !
Aladarka
poznam tieto stranky…ale ja mam zaujem o model 2007-02.....
a este jedna chybicka…neviem po nemecky… ![]()
pozrela som tu stranku a moj co sa mi paci tam vychadza 20.298sk
Martina, ani ja neviem po nemecky a dajak som sa z toho vysomarila.
Mne neslo o konkretnu farbu, ale ta jedina, ktora bola v tejto cene 420 eur, sa mi nastasie pacila. Zabudla som ti povedat, ze si odpocitaj 19% DPH - mne ho automaticky odpocitali a preto sa to vlastne oplati - to plati aj pre CR, no apus doprava vysla tusim 20 eur.
Len tolko, ze uvazuj rozumne - ked este nie si tehoska, tak ho nekupuj - moze sa stat, ze za pol roka ho zozenies za super cenu ( alebo ete furt nemusis byt tehoska ) a takto ti zbytocne bude stat doma
No neviem, ja by som sa neukvapovala.
Aladarka
Anonymni píše:
Martina, ani ja neviem po nemecky a dajak som sa z toho vysomarila.
Mne neslo o konkretnu farbu, ale ta jedina, ktora bola v tejto cene 420 eur, sa mi nastasie pacila. Zabudla som ti povedat, ze si odpocitaj 19% DPH - mne ho automaticky odpocitali a preto sa to vlastne oplati - to plati aj pre CR, no apus doprava vysla tusim 20 eur.Len tolko, ze uvazuj rozumne - ked este nie si tehoska, tak ho nekupuj - moze sa stat, ze za pol roka ho zozenies za super cenu ( alebo ete furt nemusis byt tehoska ) a takto ti zbytocne bude stat doma
AladarkaNo neviem, ja by som sa neukvapovala.
tak ho predam…ked sa nebude darit.....
ked ja neviem…u nas je tazke zohnat drahsi kocik za relativne dobry peniaz.....
to sa plati bez DPH…preco???
ta cena je s dph na internete????
a este jedna vec…ked sa ti dokazi,co ti neprajem…pobezis do Nemecka???
To je riziko toho, ze som ho kupila za relativne dobry peniaz. Dufam vask, ze sa nepokazi - ved je to nemecka kvalita ![]()
A prave preto, ze u nas je nehorazne drahy, som ho kupovala v Nemecku - kedze tovar opusta krajinu, tak DPH tam neplatis a ako sukromna osoba ho nemas komu platit ani tu.
Anonymni píše:
To je riziko toho, ze som ho kupila za relativne dobry peniaz. Dufam vask, ze sa nepokazi - ved je to nemecka kvalitaA prave preto, ze u nas je nehorazne drahy, som ho kupovala v Nemecku - kedze tovar opusta krajinu, tak DPH tam neplatis a ako sukromna osoba ho nemas komu platit ani tu.
aha.....jj je to nemecka kvalita tak by nemal...... ![]()
tak by vysiel bez dph 17000sk
ahoj Martinko ![]()
psala jsem ti do diskuze v snažení.Jinak jsem ráda,že jsi sem zase zavítala ![]()
Ahoj holky,
poté, co jsem zjistila, že se Gesslein Future prodává i v Liberci, tak jsem se na něj byla podívat v obchodě (spíš jsem tam šla koupit něco jiného a při té příležitosti jsem ho omrkla). Měli na krámě tuto barvu:
http://www.gesslein.de/…re_gross.jpg /> Podle toho obrázku mi tak zajímavá nepřipadala, ale v reálu je to moc pěkné. Sedačka je hezky měkkoučká, polstrovaná snad všude, kde se dá.
Podvozek je matný kov, rukojeť je obalená černou pěnovou hmotou. Podvozek mi připadal docela mohutný, ale jde krásně houpat.
Byla jsem se tam dívat spíš jen na tu sedačku kočárku a na kola, protože mi má příští týden přijít Gesslein Vision S. Kola na pohled vypadají jako nafukovací, ale jsou plastová obalená polyuretanem. Připadala mi docela tvrdá, ale prstem to jde trochu promáčknout. Tak uvidím, jak se to bude chovat při jízdě s nákladem.
Ahojte,
jsem rada,ze je nas „milovnic“ Gessleinu vic.
Opravdu je uzasnej,rekla bych,ze jeste o tridu lepsi,jak nas prvni Mutsik. Vsichni ho mooc chvali,design i jak se ridi… Uz jsme prehodily kolecka na mestsky - ty mensi a ted je to teprve parada. Jsem rada,ze u nas vyhral,akorat ma docela siroky rozchod kol,ale nastesti to nemusim resit,jelikoz nemame v dome vytah a auto mame taky vetsi,i slozeny je docela „prostorny“.
Mejte se fajn
Ahoj Pajko
máš nááádherný dětičky,hlavně toho mrňouska ![]()
Mě se ten gessleine taky moc líbí,už abych byla těhule ![]()
Chci se tě zeptat,jde kočárek trochu pohoupat-je odpružený????
Co nákupní košík? Nepřijde ti ten kočárek těžký? Co skládání do auta?
Za kolik a co jsi celkem pořídila?…to je otázek viď,ale nikde jsem ho neviděla v reálu víš ![]()
Moc moc díky,D.
este sa ospravdelnujem, ze som anonymna, ale som tu po prvy krat, takze v tom este neviem chodit
musim sa nejak registrovat ?
Aladarka