Gesslein Future Loop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
18.3.07 15:22

Denny, já jsem si s Future houpala v obchodě a houpal se, jako by byl houpací, takže houpání je v pohodě :) … jenom jsem s ním nezkoušela jezdit, tak nevím, jak na tom je. Ostatní dotazy ti snad zodpoví Pajka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.3.07 17:28

´díky :D
jsem asi staromodní,ale to houpání(aspoň trošku) je pro mě jedna z rozhodujících vlastností.Mám úplnou hrůzu z těch tvrdých kočárků.....chudinky dětičky :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
18.3.07 20:24

Ahoj Denny,
ja ho kupovala v Nemecku,vysel na 500,–euro a bylo to komplet s taskou,ze ktere udelame pristi rok fusak. A opravdu je uzasnej,houpat jde tak akorat,ale kdyz jedes,je hezky pevny. Nakupni kosik neni z nejvetsich,na najizdeni na obrubniky je lehounky a dobre vyvazeny, i kdyz neni zrovna z nejlehcich. Jak jsem uz psala,ma docela siroky rozchod kolecek a ke skladani,je rozlozeny za par vterin a jde to fakt super. Autosedacku jsme nekupovali,nelibila se mi,meli jsme ji na minulem kocarku a moc jsme ji nevyuzili…
Tento mame,ale ve skutecnosti vypada mnohem lip,je tmave hnedy a mame ty zdvojena predni kolecka,tyto se mi moc nelibily…

http://www.gesslein.de/…re_gross.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.3.07 08:42

Ahoj pajko,
tak tenhle se mi taky mooooc líbil,takže chválim.Brala bych ho možná i s těmito kolečky i když mi přijdou,že jsou to takové ,,chechtačky,,.Kdyby byli aspoň nafukovací :roll: :)
Já to musím pořídit i s autosedačkou,jsme z vesnice a dost cestujem a popojíždíme. Tak ti moc děkuju za informace a přeju tobě a prckovi krásné ježděníčko :D :D :D

PS: kupovala jsi si ho s tím loopem? (Jak to vypadá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.3.07 11:48

Pajko aj mne sa paci presne tato farba, uz som sa pre neho rozhodla. Este som zvazovala Vision S, ale nakoniec som sa kvoli stabilite rozhodla pre Future Loop.
Tento tyzden ho planujem objednat, aj autosedacku. Moc sa uz tesim.

Strasne sa mi paci tato hneda. Asi si kupim do toho okrem tohto loop na obrazku aj ten s takymi kvetinkami bledobezovymi a ruzovy lem. V tej farbe planujem objednat aj autosedacku. Uz mam hlavu ako melon z tych kocikov :-) ale ked ho objednam, aspon mi toto bremeno odpadne a uz to nebudem skumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.3.07 21:38

tak holky,dneska jsem future viděla konečně na vlastní oči na kladně,jen jsem bohužel jela autem,jinak bych byla maminu schopná zastavit a kočárek prozkoumat.Měla ho v té tm.modré v kombunaci se světlou.....a ta konstrukce je opravdu moc hezká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.5.07 16:51

ahojte, prosim vas, tie co mate Gesslein Future, mohli by ste mi ho zmerat, aku ma dlzku a hlavne sirku? Nie som si ista, ci by mi vosiel do vytahu. Dakujem
 Zuzka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí