Kočárek Inglesina Trilogy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.4.13 23:43

kočárek Inglesina Trilogy

Nemáte některé tento kočárek? Moc se mi líbí, ale nevím, jak se jezdí s těmito kolečky ve sněhu a tak…Díky :-)
 http://www.malvik.cz/…odvozku-2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
2.4.13 23:49

Kočárek nevypadá špatně, i když do sněhu by to asi chtělo něco bytelnějšího (aspoň jedny kola větší, moje zkušenost - máme Baby Jogger City Mini, ten to nedává, a Graco Symbio, to je v pohodě). Ale pozor, celá ta Inglesina i s podvozkem je dražší ;) http://www.malvik.cz/…dvozkem-2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
3.4.13 06:50

Nemám teda zatím z inglesinou žádný zkušenosti, kromě toho, že po ní už léta slintám, ale možná než trilogy, bych radši volila zippy system. Je to v podstatě to samý, akorát jiný podvozek. Taky asi záleží na tom, kde bydlíte, pač ve městě to nemusí být s tím sněhem tak horký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.13 07:36

Bydlíme v pidi městě, ale občas to tady je se sněhem pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
3.4.13 22:00

Do snehu a na neprilis rovny teren bych Vam doporucila Inglesinu Magnum. Mame ji a jsme s ni moc spokojeni. Vyzkouseli jsme ji jak ve meste, tak na nezpevnenych cestach i ve snehu. Vse zvladla bez problemu a hlavne bez natrasani a hrkani:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.2.14 22:09

zippy all over

Já měla zippy all over a i v terénu na horách to golfky zvládly, jen ty rukojeti byly takové rozvyklané, ale to asi všechny pokud není rukojeť spojená. Také se mi líbí trilogy golfky se spoj. rukojetí, ale osobně jsem je neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.3.15 16:07

Dobry den, radi bychom koupili inglesinu trilogy system 2015 na podvozku ergo bike.Mate prosim nekdo zkusenost se sportovni nastavbou (sedackou), jak velke decko se Vam tam veslo, pripada mi docela mala a někde sem četla, že děti kloužou dolů… tak furt premyslim, jestli do toho jit. Dekuji za rady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.12.15 09:18

sporťák Trilogy - do terénu?

Přibyl zde někdo, kdo už vyzkoušel sporťák Inglesina Trilogy? Moc se mi líbí, od kamarádky jsem od této značky měla půjčený hluboký kočár a byl úplně super a nezničitelný, tak bych ráda zůstala věrná značce, jen si nejsem jistá s těmi kolečky (jsem zvyklá na nafukovací) - dá se s tím jezdit i jinde než ve městě - zvládne štěrkové cestičky, sem tam nějaký kořen v lese a tak? Budu vděčná za postřehy!! Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí