Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky rozbila se nam brzda u dorjan danny sport nebrzdi ani jedno kolecko.. nechtela jsem do toho nijak vrtat tak jsem volala tam kde jsem ho koupila a bylo me receno ze to mam vytahnout tu brzdu a namazat a brzda zas bude fungovat… opravdu to staci? nebo co pomohlo vam? Pan se do telefonu choval jak kdybych byla hysterka.. no boze nefunguje brzda po 4,5 mesicich tak si to opravde… jak kdyby to bylo normalni… chlap neni doma takze je to na me.. tak se radeji ptam co stim dekuji
Mě pomohlo promazat lanka, vyčistit, trochu je uspořádat, ale ne na dlouho. Pokud nepomůže, tak si napsat na dorjan a nechat si poslat nové lanka.
Někdy stačí jen narovnat lanka
(jakoby trochu zvednout nahoru).
Ahoj, měli jsme to samé. Opravdu stačí promazat. Mě to manžel s taťkou spravoali na střídačku už několikrát a teď naposled říkal taťka, že se mu to zdá uvnitř toho lanka zarezlé - a ten vnitřek opravdu poctivě promazal. Na netu mají nová lanka za 60 kč/ks, ale manžel řekl, že takovýho hajzla nechce a koupí někde lepší a případně zkrátí/upraví. Jo a jak zapadá ta brzda do kola, tak tam dal silnější pružinky.
Dekuji za rady… namazala jsem narovnala lanka a zatim dobry… ale na to ze kocar jezdi 4,5 mrsice cekala bych ze vydrzi vic ![]()
@Lucynka86 Možná, že jak jezdít ve sněhu, tak to víc trpí. Taky mě v pár věcech zklamal, ale co mají kamarádky taky Poláky, tak to je prašŤ jak uhoĎ, každý má nějakou „bolest“…