Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj!
chci se zeptat má něktrá z Vás kočárek značky Inglesina? Slyšla jsem, že je prý velice dobrý, tak chci slyšet i Váš názor. Mě se teda na první pohled líbí..Děkuju za názory ![]()
@Myriam Ne, ale chci! Chtěla jsem dlóóuho clasiccu, teď chci radši otutto ![]()
My máme Inglesinu Magnum a nemůžu si ji vynachválit, projede jakýkoli terén, je lehká, nádherně houpací a má docela velkou korbičku, ale vybírala jsem spíš podle funkčnosti než podle vzhledu, ale musím říct, že se mi i líbí ![]()
Mě se strašně líbí Clasicca, ale viděla jsem videa a to se prostě nedá do auta narvat (jako dá, ale těžko
) Já teda čumím po trojkombinacích. Clasicca vyjde na 30000, ale sporťák a sedačka na tom podvozku vypadá divně. Navíc je dost těžkej, bez mimina tuším 19 kg. Otutto vyjde na 17000 a složíš ho do auta jednou rukou a važí abych nekecala 12 kg? Já mám strašně ráda takový styl retro kočárků. Což otutto teda není, ale je to kompromis ![]()
Inglesina má krásné kočárky, krom magnuma, ten se mi fakt nelíbí. Nejkrásnější je clasicca, jednaženská tady ve městě ho má, je to nádhernej kočárek ![]()