Kočár do terénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
13.8.12 09:02

Kočár do terénu

AHoj holky, už jsem tu pročítala spoustu dikuzí a zatím stále tápu, tak mě napadlo napsat konkrétní požadavky, třeba jste nějaká na konkrétní kočár narazila-má představa kulatější typ se čtyřmi kolami stejně velkými s aretací, ideálně v šedivém odstínu(není podmínkou to si jen vymýšlím):D né moc težký a né moc drahá…zatím nejvíc super pro mě bebecar ovšem ta cena a jediná přípustná by byla u těch setů ve výprodeji za 15tis…ale i tak ráda bych se vešla do deseti…dítko máme listopadové a kočárek by měl být i na drubé, tudíž zvažuji kouopit hlubokou max s vajíčkem co pasuje na konstrukci a sporták až bude třeba dokoupit samostatně nelíbí se mi ty sportáky co se pasují namísto hluboké korby, spíš bych si pak vvybrala přímo jen sporták klidně z druhé ruky…bydlíme na vesnici, ale do města také zavítám, ale libí se mi co se týče podvozku o všech čtyřek kolech stejně velkých(žádné kolečka jak od nákupního košíku)jezdila jsem se sousedky a v tom terénu to není uplně ideál. ale chtěla sjem i kočár s aretací, jediný co odpovídal byl prozatím je ten bebecar, jiný jsem právě nenašla. prostě něco na styl bebéčka ale za měnší peníz? http://www.slune-cz.cz/…uboka-korba/

Nechci být vybíravá jent o zkouším a prozkoumávám nabídky a vy jste většina takových dosti zběhlých, tak díky za zamyšlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5868
13.8.12 09:16

@klawdie já si vybrala třeba tento - http://www.i-kocarky.cz/detail.php?… ale dají se sehnat kočárky tohoto typu i bez sporťáku… :palec: přeji šťastný výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.8.12 09:17

@klawdie mutsy urbanrider, myslím že má vše, co bys chtěla, krom ceny. Ale je to kvalitní kočár, takže i když ho koupíš po jednom dítku, poslouží určitě dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
13.8.12 09:23

Ahoj, měli jsme JEDO Bartatina a naprostá spokojenpst, jezdili jsme ve sněhu, lese i po hnusných cestách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.8.12 09:30

Tak kočár s aretací a stejně velkýma kolama je mutsy. Super kočárek, vůbec bych se nebála z druhé ruky a k tomu novou autosedačku :palec: Má natáčecí nápravu, do terénu super. Jinak krásná je marita, ale tam jde jen jechich autosedačka a to není nic moc… http://www.vase-kocarky.cz/…urban-rider/ a mutsy se dá kpoupit jen s hlubokou korbičkou kdybys chtěla jiný sporťák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.8.12 09:43

Z mutsy jsem v rozpacích, nevím co si o tom kočárku myslet, ten zvláštní styl koleček, to je asi třeba zkusit a pojedzit..ale moc mě vizuálně nenaplňuje…narazila jsem na podobné bebečku ještě navington, ty mají aretaci, hurá…ale opět je to váha kole 17kg, jak vy vnímate váhu kočárku, nejsem žádný tintítko, jsem holka z vesnice se vším co k tomu patří ale neumí si tu váhu na živo představit…je to opravdu tak důležité kolik kočár váží?

jinak co se toho sportáku týče, měla jsem spíš na mysli že na něm nezáleží ted, mě především zajímá hluboká, maximálně vajíčko, ale mám možnost zapůjčit si vajíčko od maxi-cosi tak ani to není třeba, pokud by to na ten kokrétní podvozek sedlo…jinka díky vám všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
13.8.12 12:26

A co hoco master l nebo i'coo peak(ten je ale těžký)? Nebo ještě espiro gt. Plus levné polské napodobeniny mutsy, kterým bych moc nedůvěřovala. Co jsme jen tak při hledání našla jsou kočárky zopa quattro move, mikrus alu sprint, coneco barracuda, mustang… Ono kvalitních kočárků co mají všechna kola stejně velká a natáčecí moc na trhu není :nevim:.
No tak si kup bebecar bazarový. Myslím si, že po jednom dítku vydrží víc než třeba nové napodobeniny, které jsem vypsala výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.8.12 19:44

@klawdie No na mutsy ti maxi cosi sedne. Jinak váha, to je kapitola sama pro sebe, já nejsem tintítko, to v žádném případě, ale jak je dítko větší(přes 10kg) když dám do košíku menší nákup, tak se už váha kočárku sakra projeví. To bydlím v rovině, žádné kopce a stejně jsem musela kočárek vyměnit za lehčí, představa jak v tom bude těžší a těžší dítko :nevim: Pořídila jsem si Jane, super i do terénu a tenhle kočárek jezdí fakt skoro sám. takže váhu bych v potaz brala, kór když s tím chceš jezdit autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.8.12 19:47

Jinak i'coo peak, na ten bacha, má ho tady vietnamka, tím pádem pidi dítko a holce je rok a už od 8 měsíců je jí ten kočárek malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.8.12 13:47

Přehodnocuji…:) díky vám všem za názory…zatím jsem z těch levnějších zakotvila u toho dorjanu, ač má kolečka alá nakupní košík, jsou aspoň podobně velký jako zadní, i ty sporťáky vapadjí slušně a ten co plní víc mé požadavky ohledně kol z těch levnějších mě zas zaujal navington, ale nejlepší bude okouknout je na živo…ale dámy je vás tu tolik zkušených, dokazali by jsme dát do kupy který značky dělají čtyřkolky a aby měli všechny čtyři kola stejný bez 360° alias nákupního košíku nebo jak to lépe popsat, já teda našla pouze bebecar, navington napadnou vás další…

Bebecar
http://www.malvik.cz/…tyle-AT-2012
Navington
http://www.malvik.cz/…kocarek-2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená lemanka
16.8.12 16:05
@lemanka píše:
A co hoco master l nebo i'coo peak(ten je ale těžký)? Nebo ještě espiro gt. Plus levné polské napodobeniny mutsy, kterým bych moc nedůvěřovala. Co jsme jen tak při hledání našla jsou kočárky zopa quattro move, mikrus alu sprint, coneco barracuda, mustang… Ono kvalitních kočárků co mají všechna kola stejně velká a natáčecí moc na trhu není :nevim:.
No tak si kup bebecar bazarový. Myslím si, že po jednom dítku vydrží víc než třeba nové napodobeniny, které jsem vypsala výše.

Tady jsem vypisovala kočárky se 4 stejnými koly a natáčecí nápravou. Pokud chceš kočárek se 4 stejně velkými koly, která nebudou natáčecí, tak zkus trochu pohledat, je jich strašně moc. Roan, inglesina, peg perego, patron, hoco…

• Citovat
  • Upravit
17013
16.8.12 16:57

Doporučuju Roana, nebo já mám i baby trend, krásně se vozí a vypadá fakt pěkně. Ale Roan jako hlubokej je bezkonkurenční :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.8.12 23:38

Asi to blbě vysvětluju právě ty dva uvedené typy mají aretaci ale né 360stupnu…proto jsem je uvedla pro upřesnění mě se prostě nezdá praktický tenhle typ kol alá nákupník košík, na trávě a nerovném povrchu dost nestabilní ale zas kdybych někde jedzila mezi regálama by se možnost aretace hodila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.8.12 23:47

@klawdie Nechci ti do toho moc kecat, ale aretace by se ti právě mezi regálama nehodila, tam to chce spíš nechat kolečka, aby se otáčela, aby se ti lépe jezdilo… aretace znamená zastavení otáčení, zablokování koleček…
A jak můžu potvrdit, čím větší kolečka, tím lépe… i ve městě, stačí kočičí hlavy a jiné nerovnosti a je to obrovsky poznat, jestli máš malá kolečka nebo velká… nemusí být ani nafukovací, dnes se dělají i dobrá pěnová… ty mají výhodu, že je nepíchneš… a co se týká ježdění i v terénu, tak na to je lepší trojkolka, to jedno kolečko vepředu projede lépe, než dvě… třeba na lesní cestě, kde jsou trochu vyjeté koleje a podobně… nebo ve sněhu… a tam právě oceníš tu aretaci, že si to přední kolečko zablokneš a lépe se pojede…
A jinak já nedám dopustit na CAM Cortinu… projeli jsme s ní všechno možné, do lesa s ní jezdíme, z Pusteven na Radhošť jsme v pohodě dojeli, Boubínský prales taky zvládla, Šumavu, Jeseníky… a ve městě se s ní jezdí suprově, otočí se jedním prstem na místě, i když ji máš plně naloženou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.8.12 07:06

Hehe díky ted jsem za pitomce!!!všem se omlouvám za špatný popis…tož jsem měla za to, že aretace znamená otočnost…trojkolku určo nechci přijde mi to nestabilní…

Teď furt přemýšlím jestli je teda vůbec třeba pořizovat kočárek s otočnými koly, říkala jsem si že kdyby sehnala takový ty všechny čtyři normální kolečka s možnosti částečného natáčení muže to mít zaaretovaný furt a jen ve městě si to odcvaknout, soudím podle toho co ma sousedka s těma kolečka s otočností 360° se mi po trávě jezdilo dost blbě připadala jsem si jak opilá…možná lepší zůstat u klasiky a radši si ten kočárek trochu nadzvednout…no prostě tápu…mě se zatím z toho všeho zalibili ty dorjany pěkný modely styl, celkem to holky chválej a dost je potkávám, sporták mě překvapil vypadá dobře tak bych nemusela kupovat jiný…už jsem ale koukala i na x-landry ale o těch psali že jsou dost tvrdé a když už to má odpružené a všechny kola stejný tak zas není možnost natáčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí