Jaký kočárek vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7376
8.8.12 14:52

Jaký kočárek vybrat?

Ahoj maminky, prosím poradíte mi? Hledám pohodlný sporťák do terénu i sněhu, asi by měl mít velká kola, nemusel by vážit více jak 10 – 13 kg (MHD) a hlavně kolem 8000Kč.
Mám doma trojkombinaci a jsem z toho smutná. Bude zima, malá začíná sedět a chtěla bych kočárek, který přežije sníh a vydrží výlety do přírody. Pokud bych šla do 2kombinace, tak by korbička měla mít minimálně polohovatelný sklon. Samotný sporťák pevnou opěrku, sklopitelnou do lehu, pohodlný. Nechci se znova unáhlit, dali jsme za kočár skoro 10 tis. a je to k pláči. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26653
8.8.12 15:02

Ja jsem právě koupila baby jogger city elite a je luxusni.ta cena je teda přez 10 tis.
pak jsou vyborny jane, ty se daji sehnat na mimibazaru po jednom děcku za super penize.zkus si tam juknout :palec:

ja ted musim prodat solu, nadhernej kočarek jen mam malyho trochu slune se žirafou a tak si řikam, že zimu by se nevešel. možna vešel, ale tip top a ja prostě chtěla novej :mrgreen: :mrgreen:,ale jinak to byl taky vybornej kočar. po horach jsme taky drandili.

a pak mutsy :palec: ten je myslim trochu těžší :think:,ale to by jsi načetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 15:16

Díky za rady, mknu, ikdyž ten jogger je trojkolka, určitě chci 4 kol. Jinak je krásný. Jsem z toho zoufalá, už fakt nevím, co vybrat. Mutsy se mi hodně líbí, ale to dohromady příjde taky přes 10 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
8.8.12 15:24

Ja jsem na prvni chtěla a měla jen 4 kolku.na malyho taky jsem vybirala jen 4 kolku.pak mi tady nataša poradila joggra, vyzkoušela jsem ho v kramě a luxusni.ted si řikam, proč jsem chtěla jen 4 kolku. mohla jsem mit davno jiny kočár. někde si tu 3 kolku vyzkoušej, opravdu je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 15:37

Moje sestra to měla, jen nadávala také jsem s tím párkrát jela a nejednou jsem se málem vyvrátila:) jsem asi špatný řidič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.8.12 16:53
@MarieOVMUC píše:
Díky za rady, mknu, ikdyž ten jogger je trojkolka, určitě chci 4 kol. Jinak je krásný. Jsem z toho zoufalá, už fakt nevím, co vybrat. Mutsy se mi hodně líbí, ale to dohromady příjde taky přes 10 tis.

je i ctyřkolka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 16:57

Jeste to skouknu, tu 4 kol, ale i tak, už tech 8 tisic budu tak mesic doma obhajovat a vic by mi asi neproslo.DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 16:59

Nevíte někdo o něčem ideálním cena/pohodlí/prakticnost? koukala jsem na dorjany, hodne se mi líbí, hodne lidí si i chválí ale hodne i nadává. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.12 17:05

A kolik je malé? Není zybtečné shánět 3kombinaci?? ve výběru jen sporťáku máš větší výběr v této ceně. Jinak souhlasím Jane je super, nepřeklápí se, taky záleží co sestra měla za značku, ono polské kočárky nejsou to pravé ořechové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.8.12 17:05
@MarieOVMUC píše:
Nevíte někdo o něčem ideálním cena/pohodlí/prakticnost? koukala jsem na dorjany, hodne se mi líbí, hodne lidí si i chválí ale hodne i nadává. :nevim:

Dorjan neeee, sporťák je děs a hrůza a vůbec si na něj hodně lidi stěžujou, to si asi moc nepomůžeš, co máš teď za kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 17:16

Malé je 6 měsíců skoro, no a trojkombinaci nesháním, ale počítám s druhým dítkem v budoucnu, takže se tomu nebráním a teďka mám: http://www.hauck.cz/…carek-hauck/ a je to hruza, des a bida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 17:19

Prostě chci pohodlnej sporťák do přírody i na sníh do 8 mi tisíc. Na netu jsem našla buďto s kolečky na nic nebo se mi nezdál pohodlný nebo stál 15 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
8.8.12 17:22

Souhlasim s tim, že ne každa 3 kolka muže byt stabilni.ty kvalitni, ale jsou. zrovna ted se vracim z prochazky, jeli jsme v terenu, psa na voditku a kočar jednou rukou.jsem neskutečně překvapena, jak se s nim jezdi. nejlepši je vyzkoušet v obchodě, my pravě tenhle taky zkoušeli. manžel 3 kolku nechtěl už vubec a sam tam uznal, že je dobra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 17:25

No, určitě ještě nějakou v obchodě vyzkouším, škoda, že nevím značku sestřiného kočárku. Stál kolem 20ti tis. a opravdu jsem se bála s tím jezdit a to jsem byla jen v centru města a bulalo se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 17:29

Nevíte jak to funguje s tím mutsy? To se musí zvlášť koupit podvozek a zvlášť na to sporťák? a je tam u toho i boudička?
My často jezdíme do přírody, dlouho v tom kočárku malá bude sedět, právě proto ( a ještě kvůli koleček) se zbavuju toho svého dosavadního kočárku - není pohodlný, jen obyč dvě desky, co se dají sklápět, žádná opěrka na hlavíčku, pořád mi v tom sjíždí dolů… prostě děs:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí