Kočárek Ballila - vrzání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1378
3.8.12 17:27

kočárek ballila - vrzání

Ahojte mám dotaz kdo máte kočárky Ballila prosím o radu. Mám nový kočárek, malou jsme do ní položily aby jsme ho vyzkoušely a během 10minut začal vrzat. Manžel jel do prodejny s tím podvozkem a bylo mu řečeno že je to normální že to kočárky dělají. A co by jsme chtěli od polského kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5829
3.8.12 17:29

@A.slunicko kupovali jste v česku v kamenné prodejně? pak bych se nenechala odbýt. a dala jim jasně na srozuměnou, že je to vada, ať se k tomu postaví čelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
3.8.12 17:37

Já bych ho zkusila promazat - kupte WD40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
3.8.12 17:42

No jenom že to nevrže v pružinách ale vtom spojí jak se ten kočárek skládá, když jsme ho kupovaly a zkoušely tak to nedělal a až ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
3.8.12 18:49
@Mičule píše:
@A.slunicko kupovali jste v česku v kamenné prodejně? pak bych se nenechala odbýt. a dala jim jasně na srozuměnou, že je to vada, ať se k tomu postaví čelem.

Jasně, je v záruce je. Prodávat to ano ale reklamačkyuž ne. Jetovšude stejné… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
3.8.12 19:07

@A.slunicko já bych tam na ně skutečně vlítla. on kočárek, kt. začne vrzat ledva ho vytáhneš ven, v člověku moc důvěry nevzbudí :roll: a chování prodejců je někdy opravdu na pěst. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
3.8.12 21:12

My máme Jané, začal vrzat po měsíci, naštvaně jsem psala, že jsem předpokládala, že kočár za dvacítku vydrží v pořádku déle a v prodejně mi bylo řečeno, že součástí běžné údržby kočárku je pravidelné mazání, doporučili WD40, pokud si sama netroufám tak mi to udělají oni, tak manžel namazal, a v pohodě, když začne opět namažeme, ale mám pocit, že je to opravdu jednou za čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
3.8.12 21:28

Mne tiez vrzal kocarik a cely som ho nastriekala teflonovym sprejom…kazdy spoj..kazdu sparu…proste vsetko a pomohlo to a uz nevrze :palec:
Inak WD40 nepouzivat…viaze prach a pomoze iba na kratko.
Teflonovy sprej odpudzuje vodu a prach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
3.8.12 22:03

Díky za tipy, a možná zkusíme ten teflonový sprej a uvidíme teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.2.16 22:33

Obnovuji tuto diskuzi, taky mám Ballilu a po 3 dnech začal hrozně vrzat ve spojích plastu a kovu. Volala jsem do prodejny co s tím, bylo mi řečeno, že ho můžu reklamovat, ale ať zkusím promazat WD40. To nepomohlo, pak nás napadlo zkusit sprej Silkal, pořádně jsme prostříkali všechny spoje a nevrže!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí