Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte mám dotaz kdo máte kočárky Ballila prosím o radu. Mám nový kočárek, malou jsme do ní položily aby jsme ho vyzkoušely a během 10minut začal vrzat. Manžel jel do prodejny s tím podvozkem a bylo mu řečeno že je to normální že to kočárky dělají. A co by jsme chtěli od polského kočárku.
@A.slunicko kupovali jste v česku v kamenné prodejně? pak bych se nenechala odbýt. a dala jim jasně na srozuměnou, že je to vada, ať se k tomu postaví čelem.
No jenom že to nevrže v pružinách ale vtom spojí jak se ten kočárek skládá, když jsme ho kupovaly a zkoušely tak to nedělal a až ted.
@Mičule píše:
@A.slunicko kupovali jste v česku v kamenné prodejně? pak bych se nenechala odbýt. a dala jim jasně na srozuměnou, že je to vada, ať se k tomu postaví čelem.
Jasně, je v záruce je. Prodávat to ano ale reklamačkyuž ne. Jetovšude stejné…
![]()
@A.slunicko já bych tam na ně skutečně vlítla. on kočárek, kt. začne vrzat ledva ho vytáhneš ven, v člověku moc důvěry nevzbudí
a chování prodejců je někdy opravdu na pěst. ![]()
My máme Jané, začal vrzat po měsíci, naštvaně jsem psala, že jsem předpokládala, že kočár za dvacítku vydrží v pořádku déle a v prodejně mi bylo řečeno, že součástí běžné údržby kočárku je pravidelné mazání, doporučili WD40, pokud si sama netroufám tak mi to udělají oni, tak manžel namazal, a v pohodě, když začne opět namažeme, ale mám pocit, že je to opravdu jednou za čas.
Mne tiez vrzal kocarik a cely som ho nastriekala teflonovym sprejom…kazdy spoj..kazdu sparu…proste vsetko a pomohlo to a uz nevrze ![]()
Inak WD40 nepouzivat…viaze prach a pomoze iba na kratko.
Teflonovy sprej odpudzuje vodu a prach.
Díky za tipy, a možná zkusíme ten teflonový sprej a uvidíme teda
Obnovuji tuto diskuzi, taky mám Ballilu a po 3 dnech začal hrozně vrzat ve spojích plastu a kovu. Volala jsem do prodejny co s tím, bylo mi řečeno, že ho můžu reklamovat, ale ať zkusím promazat WD40. To nepomohlo, pak nás napadlo zkusit sprej Silkal, pořádně jsme prostříkali všechny spoje a nevrže!!!