Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím nějaké maminky co mají zkušennost s kočárkem bugaboo cameleon - úplně jsem se do něj zamilovala, ale budu velkou část zimy na horách (vystačím si s těma přídavnýma kolečkama? - dá se zvládat terén a sníh?) Potom jsem se chtěla zeptat jestli nemáte někdo zkušennost s jízdou na bruslích (všimla jsem si že nemá brzdu - tudíž asi na brusle zrovna není asi že?) Pořád nejsem rozhodnutá jestli bugaboo nebo red castle..:( ach jo… ![]()
Ta kola do sněhu a terénu jsou naprosto dostačující, projedeš s nima cokoliv. My je minulé hory neměli a jezdili jsme s překlopenou rukojetí - tedy velká kola vpředu, malá u nás a super. Kolečka by rychlou jízdu na bruslích zvládla, ale ruční brzda by ti chyběla, toho bych se bála.
Lehci teren zvladne BGB i s malymi kolecky, na hory asi ty vetsi.
Ale na brusle nejspis vazne nebude - i v navodu je napsano ze na brusle nevhodny
Se zimnima koleckama se z Bugaboo stava tank
vazne, projela jsem s nim v zime absolutne vsechno a to u nas na Vysocine bylo snehu pozehnane. takze hura do nej! ![]()
@Kordules V látce a s bugaboo, stejně jako my
Pamatuju si tě, kvůli krásné profilovce:) Zimní kola bereme i teď do náročného terénu na dovolenou, jsou fakt super, jen je to o zvyku. Byla jsem hodně nadšená z parádního jednoduchého ovládání jednou rukou s malýma kolečkama, ty zimní jsou na pevno a je to o něčem jiném. Na brusle bych ho ale nebrala.
@elfans tak to je dobré.:) Já se tady zatím rozkoukávám, takže je možné že na sebe narazíme ještě víckrát..:)
No já se do něj zamilovala na první pohled..:) Už se spíš asi jen ujišťuju, jsem rozhodnutá, že ho musím mít.:))
holky díky - jdu teda do něj.:)))
@Kordules Já kdybych vybírala teď znovu, tak jdu do Easywalker Quatro.