Bugaboo - zima a brzda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
858
7.8.12 14:31

Bugaboo - zima a brzda

Prosím nějaké maminky co mají zkušennost s kočárkem bugaboo cameleon - úplně jsem se do něj zamilovala, ale budu velkou část zimy na horách (vystačím si s těma přídavnýma kolečkama? - dá se zvládat terén a sníh?) Potom jsem se chtěla zeptat jestli nemáte někdo zkušennost s jízdou na bruslích (všimla jsem si že nemá brzdu - tudíž asi na brusle zrovna není asi že?) Pořád nejsem rozhodnutá jestli bugaboo nebo red castle..:( ach jo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
351
7.8.12 15:14

Ta kola do sněhu a terénu jsou naprosto dostačující, projedeš s nima cokoliv. My je minulé hory neměli a jezdili jsme s překlopenou rukojetí - tedy velká kola vpředu, malá u nás a super. Kolečka by rychlou jízdu na bruslích zvládla, ale ruční brzda by ti chyběla, toho bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.8.12 18:47

Lehci teren zvladne BGB i s malymi kolecky, na hory asi ty vetsi.
Ale na brusle nejspis vazne nebude - i v navodu je napsano ze na brusle nevhodny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
7.8.12 21:56

Se zimnima koleckama se z Bugaboo stava tank :mrgreen: vazne, projela jsem s nim v zime absolutne vsechno a to u nas na Vysocine bylo snehu pozehnane. takze hura do nej! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
9.8.12 18:12

@Kordules V látce a s bugaboo, stejně jako my :palec: Pamatuju si tě, kvůli krásné profilovce:) Zimní kola bereme i teď do náročného terénu na dovolenou, jsou fakt super, jen je to o zvyku. Byla jsem hodně nadšená z parádního jednoduchého ovládání jednou rukou s malýma kolečkama, ty zimní jsou na pevno a je to o něčem jiném. Na brusle bych ho ale nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
9.8.12 22:43

@elfans tak to je dobré.:) Já se tady zatím rozkoukávám, takže je možné že na sebe narazíme ještě víckrát..:) :palec: No já se do něj zamilovala na první pohled..:) Už se spíš asi jen ujišťuju, jsem rozhodnutá, že ho musím mít.:))

holky díky - jdu teda do něj.:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
10.8.12 08:43

@Kordules Já kdybych vybírala teď znovu, tak jdu do Easywalker Quatro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí