Jaký kočárek vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
8.8.12 17:30

Jako já měla 4kolku s otáčecími koly, pak mám klasiku se 4, jako taky super do terénu to jo, ale teď mám jane a jezdí se mi s ním nejlépe. Fakt a starší korbičky u janéček jsou fakt hodně velké. Taky jsem měla 3kolku coritnu a to byla hrůza… Ale je fakt, že každej druhej kočárek bude lepší naž ten co máš… Golfové kočárky stojí za prd :mrgreen: Jinak těžko radit, ale napadá mě firkon? http://www.batolatko.cz/…ce-2012.html sporťák vypadá fakt dobře, má vše co chceš a je hodně velký :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.12 17:32
@MarieOVMUC píše:
Nevíte jak to funguje s tím mutsy? To se musí zvlášť koupit podvozek a zvlášť na to sporťák? a je tam u toho i boudička?
My často jezdíme do přírody, dlouho v tom kočárku malá bude sedět, právě proto ( a ještě kvůli koleček) se zbavuju toho svého dosavadního kočárku - není pohodlný, jen obyč dvě desky, co se dají sklápět, žádná opěrka na hlavíčku, pořád mi v tom sjíždí dolů… prostě děs:D

Tak dá se koupit i sporťák celej, jinak konstrukce a koupíš si sportovní sedačku i s boudou nebo hlubokou vaničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.12 17:33

Ale na novej mutsy počítej s větší dávkou peněz než 10 tisíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.12 17:43

@MarieOVMUC Dorjan vypadá hezky, ale pokud do požadavků patří i lehký a do MHD, tak si ho můžeš rovnou vyškrtnout. Dorjany jsou celkem těžké a velké.

Pokud nechceš Jané, tak se podívej třeba na Peg-Pérego Book nebo Uno, Jané Muum, Mutsy Evo nebo Transporter a Britax B-Smart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.12 17:54

@monika32 Záleží jaký. Mám pocit, že Transporter by měl být v poho pod 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.8.12 18:00

http://www.detskydum.cz/…kola-899101/ jinak jogger nestojí 10 ticíc ale jen 6500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.12 18:08
@kotyk píše:
@monika32 Záleží jaký. Mám pocit, že Transporter by měl být v poho pod 8.

3kombinace? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.8.12 18:16

@monika32 Ježkovy oči, to ne :lol:. Teď ve slevě pod 10 tak dvoj. Ale zase jde o to, zda je ještě potřeba trojkombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.12 18:31
@kotyk píše:
@monika32 Ježkovy oči, to ne :lol:. Teď ve slevě pod 10 tak dvoj. Ale zase jde o to, zda je ještě potřeba trojkombinace.

taky jsem to psala, ale zakladatelka chce kočárek i pro další dítko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.12 18:31
@kotyk píše:

jsem si myslela, že mutsy tak zlevnil. By mě to udivilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
8.8.12 18:40

@tumpach jogger mini stoji 6 tis.to joooo.,ja sice psala, že jogger stoji 10 tis.,ale myslela jsem elite, o kterem jsem se už předtím zminila. přeci jen, když chce do terenu tak je elite lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
8.8.12 18:42

A stim mutsy souhlasim. urban a 4R je investice nad 10 tis.,ale třeba transporter a nove evo už vyjde kolem těch 8 tis. a to je přeci jen kočarek. na druhé mimčo si pak už jen dokoupiš korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 19:22

Moc vam vsem dekuju, vsechny kocárky, co jste mi vypsali si najdu a prohlednu. Snad najdu ten svůj vysněný. Pokud si to vemu na splátky, tak snad i těch 10 bych mohla dát, ale už to musí vydržet :)

s tím mutsy jsem se dívala ta sportovka na ten podvozek vypadá bez boudičky, je tam jen to sedátko, ještě to musím prozkoumat až malá bude v noci spát a budu mít více času.

Díky, že jste mě odradili od toho dorjanu, hrozně se mi líbil a zase bych byla smutná asi. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
8.8.12 19:30

Co říkáte třeba na x lander, kočárky espiro, maxi cosi? hlavně to pohodlí dítěte a praktická stránka mě zajímá. Jsem si je tak prohlížela, tak se nezdály špatné, jsou v té cenové realci od 6 - 11 tisíc, když natrefím z druhé ruky, tak i za 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
8.8.12 19:30

@MarieOVMUC mutsy je nafoceny bez boudičky, ale ta je současti sportovni nastvaby :palec:
podivej se na to evo :palec: jo a jane muum taky vypada dobře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí