Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jako já měla 4kolku s otáčecími koly, pak mám klasiku se 4, jako taky super do terénu to jo, ale teď mám jane a jezdí se mi s ním nejlépe. Fakt a starší korbičky u janéček jsou fakt hodně velké. Taky jsem měla 3kolku coritnu a to byla hrůza… Ale je fakt, že každej druhej kočárek bude lepší naž ten co máš… Golfové kočárky stojí za prd
Jinak těžko radit, ale napadá mě firkon? http://www.batolatko.cz/…ce-2012.html sporťák vypadá fakt dobře, má vše co chceš a je hodně velký ![]()
@MarieOVMUC píše:
Nevíte jak to funguje s tím mutsy? To se musí zvlášť koupit podvozek a zvlášť na to sporťák? a je tam u toho i boudička?
My často jezdíme do přírody, dlouho v tom kočárku malá bude sedět, právě proto ( a ještě kvůli koleček) se zbavuju toho svého dosavadního kočárku - není pohodlný, jen obyč dvě desky, co se dají sklápět, žádná opěrka na hlavíčku, pořád mi v tom sjíždí dolů… prostě děs:D
Tak dá se koupit i sporťák celej, jinak konstrukce a koupíš si sportovní sedačku i s boudou nebo hlubokou vaničku
@MarieOVMUC Dorjan vypadá hezky, ale pokud do požadavků patří i lehký a do MHD, tak si ho můžeš rovnou vyškrtnout. Dorjany jsou celkem těžké a velké.
Pokud nechceš Jané, tak se podívej třeba na Peg-Pérego Book nebo Uno, Jané Muum, Mutsy Evo nebo Transporter a Britax B-Smart.
@monika32 Záleží jaký. Mám pocit, že Transporter by měl být v poho pod 8.
http://www.detskydum.cz/…kola-899101/ jinak jogger nestojí 10 ticíc ale jen 6500
@monika32 Ježkovy oči, to ne
. Teď ve slevě pod 10 tak dvoj. Ale zase jde o to, zda je ještě potřeba trojkombinace.
@kotyk píše:
@monika32 Ježkovy oči, to ne. Teď ve slevě pod 10 tak dvoj. Ale zase jde o to, zda je ještě potřeba trojkombinace.
taky jsem to psala, ale zakladatelka chce kočárek i pro další dítko ![]()
@kotyk píše:
@monika32 Ježkovy oči, to ne. Teď ve slevě pod 10 tak dvoj. Ale zase jde o to, zda je ještě potřeba trojkombinace.
jsem si myslela, že mutsy tak zlevnil. By mě to udivilo ![]()
@tumpach jogger mini stoji 6 tis.to joooo.,ja sice psala, že jogger stoji 10 tis.,ale myslela jsem elite, o kterem jsem se už předtím zminila. přeci jen, když chce do terenu tak je elite lepší ![]()
A stim mutsy souhlasim. urban a 4R je investice nad 10 tis.,ale třeba transporter a nove evo už vyjde kolem těch 8 tis. a to je přeci jen kočarek. na druhé mimčo si pak už jen dokoupiš korbu.
Moc vam vsem dekuju, vsechny kocárky, co jste mi vypsali si najdu a prohlednu. Snad najdu ten svůj vysněný. Pokud si to vemu na splátky, tak snad i těch 10 bych mohla dát, ale už to musí vydržet ![]()
s tím mutsy jsem se dívala ta sportovka na ten podvozek vypadá bez boudičky, je tam jen to sedátko, ještě to musím prozkoumat až malá bude v noci spát a budu mít více času.
Díky, že jste mě odradili od toho dorjanu, hrozně se mi líbil a zase bych byla smutná asi. ![]()
Co říkáte třeba na x lander, kočárky espiro, maxi cosi? hlavně to pohodlí dítěte a praktická stránka mě zajímá. Jsem si je tak prohlížela, tak se nezdály špatné, jsou v té cenové realci od 6 - 11 tisíc, když natrefím z druhé ruky, tak i za 3.
@MarieOVMUC mutsy je nafoceny bez boudičky, ale ta je současti sportovni nastvaby ![]()
podivej se na to evo
jo a jane muum taky vypada dobře
![]()