Jaký kočárek vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
9.8.12 18:04

Kočárek vypadá slibně, cena super, akorát mi dělájí starosti ta kolečka.. zase.. hrůza, buď najdu tříkolku nebo stojí milion nebo má blbé kola :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
9.8.12 22:53

@MarieOVMUC 18 cm průměr předních už je celkem slušné, pokud máte v zimě alespoň trošku udržované chodníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
10.8.12 08:35
@kotyk píše:
@MarieOVMUC 18 cm průměr předních už je celkem slušné, pokud máte v zimě alespoň trošku udržované chodníky.

:D tady nejsou chodníky:DD Předstvte si situaci, že taky kolikrát neprojede ani autobus a to je hlavní cesta, pak přijede hysterický uklízeč sněhu a cesta je volná, ale kolem jsou 2 m závěje:D Prostě potřebuju kočár, co projede po zasněženém povrchu a neulomí se mi kolečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
10.8.12 09:46

Tak do takovyho prostředi jedině mutsy. podivej se na mimibazar tam je holky prodavaj za super cenu a pak na druhy dokoupiš jen korbu.to je ta nejlepší volba.jo a do tolika sněhu je nej urbanrider :palec: :palec: nic lepšího neseženeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.8.12 09:53
@mucinka2 píše:
Tak do takovyho prostředi jedině mutsy. podivej se na mimibazar tam je holky prodavaj za super cenu a pak na druhy dokoupiš jen korbu.to je ta nejlepší volba.jo a do tolika sněhu je nej urbanrider :palec: :palec: nic lepšího neseženeš

taky jsem jí chtěla řívct, že jedině mutsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.8.12 15:06

@MarieOVMUC Muhehe, tak to na lehký městský sporťák s prťavýma předníma kolečkama na zimu rovnou zapomeň :lol: Když nechceš tříkolku, ber ten Mutsy nebo Inglesinu Magnum. Na létu si pak můžeš pořídit něco lehoučkého za pár šupů. Oba mají odhadem se vším všudy něco kolem 15. Inglesina nemá natáčecí kola, ale je větší korba a bazarové bývají v celkem slušném stavu za hubičku. Kdyby byla váha fakt limitní, tak bych asi to jedno kolečko oželela a šla do Jané Slalom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.8.12 18:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.8.12 20:55

Tak jsem po dlouhém rozvažování dospěla do stádia Espiro gtx, v po se jdu podívat do kamenného obchodu, ošahám si ho a asi i koupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.8.12 06:39
@MarieOVMUC píše:
Tak jsem po dlouhém rozvažování dospěla do stádia Espiro gtx, v po se jdu podívat do kamenného obchodu, ošahám si ho a asi i koupím :)

Ten má ale docela malou korbičku a je dost těžkej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.8.12 09:14

Korbička je pravda menší, to ještě uvážím, každopádně těžký není víc než ten, co mám těďka a dá se zvládnout :D Líbí se mi, že i ta korbička je polohovací a po těch problémech, co jsem měla s Terezkou, kdy se jí mléko vracelo nepřetržitě a a my vymýšleli složitosti, jak jí to korbičku naklonit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.8.12 09:16

Kamenný obchod rozhodne, kdo ví, třebas potkám ještě něco lepšího. Na internetu se dobře hledá, ale blbě rozhoduje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.8.12 10:07
@MarieOVMUC píše:
Kamenný obchod rozhodne, kdo ví, třebas potkám ještě něco lepšího. Na internetu se dobře hledá, ale blbě rozhoduje. :nevim:

ale 15 kg plus mínus je moocc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.8.12 10:29

@tumpach souhlasim,je těžky. na prvni holku jsem měla polsky kočar. teto značky. krasně se mi s nim jezdilo, ale rovina. kopce šileny, tahat ho do auta.za chvilku nešla brzda.jak rada jsem ho vyměnila za značkovy a na kluka jsem už na takovy ani nekoukala. raději z bazaru po jednom děcku. my teda mame novy. tatinek nechtěl, no a mě to bylo jedno :mrgreen: raději ještě popřemyšlej, at nejsi zase zklamana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.8.12 10:30

10 kg max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.8.12 10:32

Pročetla jsem spoustu diskuzí i na jiná espira, nikdo si nestěžoval. Každopádně ho chci vidět, zkusit, potěžkat. Teď už budu opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí