Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kočárek vypadá slibně, cena super, akorát mi dělájí starosti ta kolečka.. zase.. hrůza, buď najdu tříkolku nebo stojí milion nebo má blbé kola ![]()
@MarieOVMUC 18 cm průměr předních už je celkem slušné, pokud máte v zimě alespoň trošku udržované chodníky.
@kotyk píše:
@MarieOVMUC 18 cm průměr předních už je celkem slušné, pokud máte v zimě alespoň trošku udržované chodníky.
tady nejsou chodníky:DD Předstvte si situaci, že taky kolikrát neprojede ani autobus a to je hlavní cesta, pak přijede hysterický uklízeč sněhu a cesta je volná, ale kolem jsou 2 m závěje:D Prostě potřebuju kočár, co projede po zasněženém povrchu a neulomí se mi kolečka ![]()
Tak do takovyho prostředi jedině mutsy. podivej se na mimibazar tam je holky prodavaj za super cenu a pak na druhy dokoupiš jen korbu.to je ta nejlepší volba.jo a do tolika sněhu je nej urbanrider
nic lepšího neseženeš
@mucinka2 píše:
Tak do takovyho prostředi jedině mutsy. podivej se na mimibazar tam je holky prodavaj za super cenu a pak na druhy dokoupiš jen korbu.to je ta nejlepší volba.jo a do tolika sněhu je nej urbanrider![]()
nic lepšího neseženeš
taky jsem jí chtěla řívct, že jedině mutsy
@MarieOVMUC Muhehe, tak to na lehký městský sporťák s prťavýma předníma kolečkama na zimu rovnou zapomeň
Když nechceš tříkolku, ber ten Mutsy nebo Inglesinu Magnum. Na létu si pak můžeš pořídit něco lehoučkého za pár šupů. Oba mají odhadem se vším všudy něco kolem 15. Inglesina nemá natáčecí kola, ale je větší korba a bazarové bývají v celkem slušném stavu za hubičku. Kdyby byla váha fakt limitní, tak bych asi to jedno kolečko oželela a šla do Jané Slalom.
Tak jsem po dlouhém rozvažování dospěla do stádia Espiro gtx, v po se jdu podívat do kamenného obchodu, ošahám si ho a asi i koupím ![]()
@MarieOVMUC píše:
Tak jsem po dlouhém rozvažování dospěla do stádia Espiro gtx, v po se jdu podívat do kamenného obchodu, ošahám si ho a asi i koupím
Ten má ale docela malou korbičku a je dost těžkej ![]()
Korbička je pravda menší, to ještě uvážím, každopádně těžký není víc než ten, co mám těďka a dá se zvládnout
Líbí se mi, že i ta korbička je polohovací a po těch problémech, co jsem měla s Terezkou, kdy se jí mléko vracelo nepřetržitě a a my vymýšleli složitosti, jak jí to korbičku naklonit…
Kamenný obchod rozhodne, kdo ví, třebas potkám ještě něco lepšího. Na internetu se dobře hledá, ale blbě rozhoduje. ![]()
@MarieOVMUC píše:
Kamenný obchod rozhodne, kdo ví, třebas potkám ještě něco lepšího. Na internetu se dobře hledá, ale blbě rozhoduje.
ale 15 kg plus mínus je moocc
@tumpach souhlasim,je těžky. na prvni holku jsem měla polsky kočar. teto značky. krasně se mi s nim jezdilo, ale rovina. kopce šileny, tahat ho do auta.za chvilku nešla brzda.jak rada jsem ho vyměnila za značkovy a na kluka jsem už na takovy ani nekoukala. raději z bazaru po jednom děcku. my teda mame novy. tatinek nechtěl, no a mě to bylo jedno
raději ještě popřemyšlej, at nejsi zase zklamana
Pročetla jsem spoustu diskuzí i na jiná espira, nikdo si nestěžoval. Každopádně ho chci vidět, zkusit, potěžkat. Teď už budu opatrná.