Kočárek Jack Raptor 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.3.11 20:17

kocarek jack raptor 2011

mate nekdo zkusenost s timto kocarkem?je to trojkombinace.diky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
martinaj7
21.3.11 18:21

Jack Raptor

Ahoj, kocarek se mi take libi, ale recenze na nej zatim nikde nenachazim, je novy.. kdybys neco zjistila, napis to sem, prosim. Jedine, co jsem zatim vypatrala je, ze vyhradni zastoupeni v CR ma jen pan Konopcik z Frydku-Mistku, kdyz napises pres aukro, ozve se ti.
Zdravim, Martina

• Citovat
  • Upravit
14
23.3.11 15:03

ahoj, mrkni se na kočárek dorjan danny sport prestige… :mrgreen: .dá se říct že má největší korbičku pro mimčo na trhu, je odpružený, mají ted na rok 2011 krásný výběr… :dance: a navíc ke sporťáčku je tam takový nástavec ze kterého uděláš hluboký kočár pokud máš hodně velké mimi a nevleze se ti tam ve fusaku třeba v zimě…i cena si myslím, že je hodně příjemná… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaj7
23.3.11 22:01

Jack Raptor

Ahoj,
moc dekuji za tip, jen je zase jako spousta dalsich kocarku o 2-3kg tezsi. Jack Raptor ma 13kg, sportak 12kg.. Danny sport ale vypada pekne, promyslim to..
ahoj a diky, Martina

• Citovat
  • Upravit
14
24.3.11 09:44

Ahoj, je fakt že kočárek je trošku težší, pokud ho máš dost často skládat a přenášet tak se nadřeš..nebo ho třeba tahat do busu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlliiik
29.8.11 15:55

Tento kočárek mě taky moc zaujal, hlavně tím že je to trojk. za tak dobrou cenu. V sobotu jsme se na něj jeli podívat přímo do Frýdku k panu Konopčíkovi, který tam má sklad, a musím říct, že kočárek nás vážně moc zaujal, skvěle se sním jezdí, je jedoduchý na ovládání. Takže máme vybráno. Má tam spoustu věcí pro miminka a za úžasné ceny......více najdeš na www.detsky-eshopek.cz

• Citovat
  • Upravit
Leniiicka
13.12.11 09:12

Ahoj, máte již někdo ten kočárek? Jste s ním spokojeni? Dost se nám líbí tak o něm uvažujeme. Ale nikde na něho nejsou recenze…

• Citovat
  • Upravit
pavlliiik
14.12.11 19:36
Leniiicka píše:
Ahoj, máte již někdo ten kočárek? Jste s ním spokojeni? Dost se nám líbí tak o něm uvažujeme. Ale nikde na něho nejsou recenze…

Kocarek uz mame doma, ale jaky bude v praxi zjistime az v lednu kdy se mala narodi. Po nekolika nasobne predvadecce rodine-jsme vsichni kocarkem nadseni. Sice me znepokojuje spousta soucastek z plastu,(bojim se kdy se mi podari jenzlomit) ale to maji v dnesni dobe snad vsechny kocarky. No jo uzmto neni delane na to aby to vydrzelo nekolik let.

• Citovat
  • Upravit
boruvka 123
9.5.12 09:26

Ahoj, já jsem s tímto kočárkem spokojená používáme ho už 9 měsíců každý den a zatím nám nic neupadlo :lol: ani se nic nerozbilo. Co mi trošku vadí že brzda je trochu chatrná když chci zabrzdit obě kola současně a sešlápnu ji veprostřed tak se mi většinou nezabrdí a já musím sešlápnout každou zvlášť, ale jinak je super :)

• Citovat
  • Upravit
Zuzíííkm
16.4.13 08:07

Jack raptor 2013

Máme model 2013 zeleno-černý a zatím spokojenost..jen mezi korbou a taskou pod kočárkem je menší prostor na vkládání věcí -nejde vložit taška s nákupem ale potřeba vkládat jednotlivě, jinak koš je velký a pevný, hluboká korba je dost prostorná a velká, sportak zatim nevyuzivame i autosedacka je fajn s pevnejsi vlozkou pro mimco ktera se da vyjmout.. mám z kočárku samou radost :))

• Citovat
  • Upravit
565
13.5.13 11:06

Zuzko a máte celou trojkombinaci?? Vážně o něm uvažuji, ale tím, že je na kočárek minimum recenzí, tak si nejsem jistá. Co autosedačka, je pevná? U těchto cenově dostupných kombinací jsou to prý jen takové skořápky. Pokud budete moct, dejte mi prosím vědět. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzíííkm
20.5.13 12:49

Máme trojkombinaci.. autosedačku používáme často, je pevná a vypadá „silná“.. s korbou jsem spokojená je velká, tři polohy zad, dá se hezky vyprat vnitřní vložka. sporták zatim nepouzivame i konstrukce kocarku je pevna mela jsem stach ze je to z netu..jsem maximalne spokojena.. ps: je ale fakt ze jiny jsem ani nemela :) kdyztak napiste jak jste se rozhodla :)

• Citovat
  • Upravit
565
24.5.13 11:25

Zuzi, děkuju za info. Akorát jsem mezitím měla možnost koupit Dorjan Danny Sport, tak jsem šla do něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzíííkm
26.5.13 15:16

Tak at jste spokojena :))

• Citovat
  • Upravit
175
26.7.16 09:40

jack raptor

Pavlliiik

29.08.11 15:55
Tento kočárek mě taky moc zaujal, hlavně tím že je to trojk. za tak dobrou cenu. V sobotu jsme se na něj jeli podívat přímo do Frýdku k panu Konopčíkovi, který tam má sklad, a musím říct, že kočárek nás vážně moc zaujal, skvěle se sním jezdí, je jedoduchý na ovládání. Takže máme vybráno. Má tam spoustu věcí pro miminka a za úžasné ceny…více najdeš na www.detsky-eshopek.cz

Dobrý den měla bych zájem se podívat na tento kočárek, píšete že je možnost si jej vyzkoušet obvolala jsem všechny možnosti co tady píšete a není možné prohlídku udělat nemůžete i poradit kde tento kočárek sehnat?

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4