Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, chceme pořídit x lander xa, ale zdá se mi dost široký. Hlavně by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenost s nastupováním do klasickýho vlaku (schody, uprostřed jakýsi zábradlí-dá-li se tomu tak říct)? Děkuji za zkušenosti. Můžete připsat i jiné problémy ohledně šířky kočárku. Děkuju
Do vlaku se dveřmi vejde bez problémů, sporťák se tam dokonce po sklopení madla dá protočit na místě (když náhodou musíš stát v té úzké chodbičce kupátkového vagonu, protože není v celém vlaku oddíl pro kola a kočárky), tedy alespoň nám šel
S korbou by to asi neprošlo, nezkoušeli jsme.
Ovšem nesmíš zapomenout, že u těch dveří co myslíš ty, není to „zábradlí“ uprostřed, ale mírně u strany, takže jedna půlka dveří je širší.
pokud to bude rychlik, tak první vagon je většinou pro matky s dětmi a je tam kupé pro invalidy, tam je to s kočárem super místa habaděj, a nakládali mě přes nákladový prostor.
Ahoj,
ja parkrat jela takovym motorakem a tam teda docela problem, nechavala jsem ho stat pred vlezem do sediciho oddilu a mam pocit, ze jsem i musela sundavat kolecko. Ale kazdopadne mi to nijak zvlast nevadilo a nedam na tenhle kocarek dopustit…
Děkuji Vám mockrát za poznatky
Ušetřili jste mě běhání po vlaku s metrem ![]()