X-lader XA a vlak

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2631
13.3.11 17:00

x lader xa a vlak

Ahoj maminy, chceme pořídit x lander xa, ale zdá se mi dost široký. Hlavně by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenost s nastupováním do klasickýho vlaku (schody, uprostřed jakýsi zábradlí-dá-li se tomu tak říct)? Děkuji za zkušenosti. Můžete připsat i jiné problémy ohledně šířky kočárku. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
13.3.11 17:33

Do vlaku se dveřmi vejde bez problémů, sporťák se tam dokonce po sklopení madla dá protočit na místě (když náhodou musíš stát v té úzké chodbičce kupátkového vagonu, protože není v celém vlaku oddíl pro kola a kočárky), tedy alespoň nám šel :lol: S korbou by to asi neprošlo, nezkoušeli jsme.

Ovšem nesmíš zapomenout, že u těch dveří co myslíš ty, není to „zábradlí“ uprostřed, ale mírně u strany, takže jedna půlka dveří je širší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
13.3.11 19:51

pokud to bude rychlik, tak první vagon je většinou pro matky s dětmi a je tam kupé pro invalidy, tam je to s kočárem super místa habaděj, a nakládali mě přes nákladový prostor.

• Citovat
  • Upravit
2602
13.3.11 20:19

Ahoj,
ja parkrat jela takovym motorakem a tam teda docela problem, nechavala jsem ho stat pred vlezem do sediciho oddilu a mam pocit, ze jsem i musela sundavat kolecko. Ale kazdopadne mi to nijak zvlast nevadilo a nedam na tenhle kocarek dopustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
14.3.11 10:20

Děkuji Vám mockrát za poznatky :-) Ušetřili jste mě běhání po vlaku s metrem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí