Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
kdo máte, potřebovala bych se zeptat, jestli jste jej prali, resp. sundavali kompletně z hluboké korby celý potah.. nemám asi už návod, na druhé bych jej chtěla samozřejmě komplet vyprat, u prvního k tomu nedošlo, jen jsem drbala občasné fleky.. ![]()
přijde mi, že úplně sundat to jde, ale nejsem si jistá, hlavně, jestli to pak jsem schopná správně nandat tam, kam to patří…přecijen toho „potahu“ je dost…
moc díky za reakce ![]()
i když asi jednodušší bude dát to celé do vany a vydrbat kartáčem nasazené na konstrukci, co?
![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Inglesina Magnum?
Přidejte zkušenost s Inglesina Magnumbebusko,ja takhle vyslikla Magnum,ale 2004(i kdyz predpokladam,ze je to furt to same,jen jina kolekce,coz?)
A vyslect to jde,oprat to jde,nasazeni byl pro me hlavolam,ale zvladla jsem to
(samozrejme navod uz nebyl) a kocarek byl krasny a jako novy,s vydrhnuti kartackem se to nedalo srovnat
.
Bohuzel ti neporadim jak,neb si to fakt uz nepamatuju.Tak ti jen pisu,ze to jde,vcetne korby..
POtah sundat jde. Nandání je docela oříšek. Ale jde to. Kdyby jsi chtěla pošli na SZ mail a já návod v práci oskenuju a pošlu.
Kočárek jsem před dcerou celý vyslíkla a vyprala. Bylo to v pohodě i sedačku, opravdu se to s kartáčkem nedá srovnat. ![]()
dobrá holky, půjdu to svlíknout! ![]()
Achdarek, moc děkuju za nabídku oskenování.. snad teda nebude třeba!
a praly jste opravdu ručně nebo jste se odvážily do pračky???
asi si kočár podrobně nafotím, abych věděla, kam co… néé, sranda ![]()
ještě jednou díky! ![]()
Bebuska píše:
dobrá holky, půjdu to svlíknout!![]()
Achdarek, moc děkuju za nabídku oskenování.. snad teda nebude třeba!
a praly jste opravdu ručně nebo jste se odvážily do pračky???
asi si kočár podrobně nafotím, abych věděla, kam co… néé, sranda
ještě jednou díky!
Kdyby byl problém napiš, a já nahlédnu do návodu. Ale věřím, že to půjde i bez něj. ![]()
Já taky dávala do pračky (Magnum 2004), kočárek byl jako nový. ![]()