Ušpiní se světlá korbička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.2.11 12:00

Ušpiní se korbička?

Ahoj, chci se zeptat, zda se během vožení miminka 0-6 měsíců umaže během „běžného provozu“ korba kočárku. Uvažuji o koupi světlé korbičky (Teutonia Fashion) a mám za to, že by mohla zůstat čistá, ale nevím, zda nejsem přílišná optimistka:)

Děkuji za odpovědi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
27.2.11 12:06

Ahoj, tak to optimistka opravdu jsi. Nezáleží tak ani na miminku, jako na okolních věcech - prach, déšť, projede okolo tebe auto a už je to. No a miminko ti ji taky může zevnitř poblinkat, i když já teda dávala pod hlavu plínu, ale znečištění se neubráníš. Musela bys být opravdu dost opatrná a důsledná, ale ohlídat to, no nevim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
27.2.11 12:10

No nechci ti brát iluze, ale při smogu, množství aut, dešti a dalších situacich, které neovlivníš se nějaká ta špína najde. U kočárku s tmavším (tmavým) potahem se zase budeš obávat vyšisování od sluníčka. Takže za mě je to pořád nastejno. A navíc i tu tmavou korbu - potah musíš vyprat (pračka x kartáček x žinka - dle materiálu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
27.2.11 12:17

ja bych do toho klidne sla :-)) pak to prejedes kartackem krasne se to da vse vyprat,, v lete oschne a nemyslim si ze to budes delat kazdy mesic ,, :-)) venku bude vzdy vypadat hezky svetle:-)) spln si svuj sen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.2.11 12:38

Taky bych do toho sla… Korbicku mame pres 4 mesice a rekla bych, ze je porad jak nova :)

• Citovat
  • Upravit
10895
27.2.11 12:50

Taky bych se nebála, Ondra v korbě byl až do 8 měsíců a prala jsem jí jen jednou a ani nebyla špinavá, jen pro svůj pocit, pod něj jsem dávala plínku při slintání. Jen je dobrý když jde ten potah sundat a hodit do vany nebo pračky, ale i nesundavací se daj vydrbat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.2.11 12:53

Ahoj,já jsem měla světle modrou kombinaci,a hluboká korbička se neušpinila,a malej v ní jezdil do 9m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
27.2.11 12:55

Chtěla jsem světloučký až bílý kočárek. Holky, co ho měly, říkaly, že v pohodě. Takže jsme měli 11měs velmi světle béžový kočárek a neumazal se, je jako nový :palec: Snad jedinkrát jsem prala tašku, jinak je vše ok a samozrřejmě snímatelný vnitřek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
27.2.11 13:03

Já mám světlou. Není nijak extra zašpiněná. Ale nějakému prachu apod. se neubráníš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
27.2.11 13:47

Taky jsem měla světlou korbičku - kočárek zděděný, používaný, trochu vyšisovaný od sluníčka, ale můžu říct, že pořád hezký. Vnitřek - bílý, jsme občas prala. Zvlášť, jak malá už seděla a držela se vnitřku.

Sporťák mám taky světlý, fosforově zelenou, do toho bych už nešla, láká to v létě hmyz. Ale zase na druho stranu se mi jakékoliv světlé a barevné kočárky líbí více jako černé a tmavé „rakve“. Mám pocit, že se tam dítě zvlášť v horkém létě musí uvařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
27.2.11 19:11

Ahoj,
měli jsme kolem korbičky bílý byvlněný lem a za celých pět měsíců ježdění se jen trochu ušninil vepředu, jak se tam držel starší, když jel na stupátku. A to jsem to nijak zvlášť nehlídala.
Já bych se tam nebála. Navíc by to určitě šlo vyčistit, ne?

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.2.11 09:27

Ja mela puvodne vybranou bezovou korbu Fashion, ale priteli se vic zalibila cervena, tak asi jdem do cervene, myslim, ze korba se neuspini.
Ja spis uvazuju o tom vnitrnim potahu, chtela bych ten tmavy kostkovany, s tim jakoby cervenym karovanim, no a bojim se aby to tam do mimiska neprazilo, kdyz bude vnitrek tmavy, mozna by byl lepsi svetly…
Milu, jestli jsi jeste nekoupila upozornuju ze ve Spuntikovi maji pa-ne Teutonia Days, kde se da koupit se slevou. Chystam se tam, ale kdyz objedname v patek, 14 tydnu co ted maji dodaci termin je den pred nasim terminem :-( Radeji bych ho mela uz driv, ale prinejhorsim pujcim stary od kamosky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.11 20:26

Jo jo, jdu tam v pátek to určitě objednat. S tou barvou korby ještě furt nevíme. Dodání bychom měli stíhat s rezervou. Dnes jsem telefonovala s pani ze Špuntíku a byla ochotná to objednat i telefonicky se všema výhodama osobního objednání. Ale i tak tam raději osobně dojdu a hlavně si tedy do pátku dávám čas na rozhodnutí o té barvě. Včera jsem byla i v Malvíku se podívat, maji tam toho hodně na prodejně. Přítel se po včerejší návštěvě přiklání k černé:/ No nenatchne - neurazí, asi tak. A uklidňuju se tim, že černé kočáry jsou teď strašně v módě:))) Nějak si ho vyzdobim. Jsem pro zářivé barvy a když v nabídce zářivé nejsou, tak bych brala asi tu bílou, ale holt překousnu tu černou asi:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí