Maxi-Cosi Mura 2008 vs. 2009

16
26.2.11 12:29

Maxi cosi mura 2008 vs. 2009

Dobry den, mohl by mi nekdo poradit, zda je markantní rozdíl mezi kolekcí 2008 a 2009 ve sporťáku? Přemýšlím o koupi tohoto kočárku /na bazaru/, korbička by byla už nová kolekce.
Děkuji za jakoukoli radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
10.3.11 22:05

Rozdíl je „jen“ v barvách a tvaru stříšky u sporťáku - 2009 má stříšku větší ;)

Příspěvek upraven 04.04.11 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnnnn
31.3.11 22:42

Dobrý den,

chtěla jsem Vás jen poprosit o radu…mám model maxi cosi mura 2010 (hrozné problémy se stříškou, na reklamaci mi byl dán model 2011-není to o nic lepší, vůbec nestíní). Mám možnost si stříšku objednat, ale bohužel se ke mě nedostane foto pouze info, že se jedná o typ pro rok 2009. A tak jsem se chtěla zeptat, zda nevíte, jestli tento model je ta stříška bez bočních okének, tedy že se opravdu bude jednat o jednu z těch nejpovedenějších a největších=nejlepších stříšek od Maxi.

Mockrát děkuji za odpověď Jana

• Citovat
  • Upravit
17
1.4.11 21:23

Pokud se jedná opravdu o stříšku pro r. 2009, tak je to ta velká stříška bez bočních okének a přidělává se na konstrukci kočárku. Ta malá stříška s bočními okénky je z roku 2008 :wink:
Měla by vypadat přesně jako ta na té fotografii :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.4.11 21:24

Stříška 2009 je určitě lepší! :palec: Já kvůli tomu Muru 2010 prodala :cert: Děsný…pokud máš šanci sehnat tu z roku 2009, bude to ta nejlepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnnnn
1.4.11 22:09

Holky mockrát Vám děkuji…no doufám, že se mi to podaří!!!Jsem se současné stříšky-tudíž z celého kočárku pěkně rozčarovaná :-) Tak snad to vyjde!

Ještě jednou mockrát děkuji za info…Jana

• Citovat
  • Upravit
1572
1.4.11 22:15

Hmm, když to tak čtu, tak můžu být vlastně ráda, že mám Muru 2009. Pořád jsem si říkala, že kdybych trochu počkala, mohla jsem mít 2010 i s nově koncipovanou stříškou, takže mám vlastně to nejlepší, co můžu mít… velkou střechu… Co mě hodně štvalo, bylo to, že střechu musí člověk připevňovat zvlášť, ale už jsem si zvykla… Jinak naprostá spokojenots, už drandíme skoro 15 měsíců terény-neterény pouze s jedním zádrhelem (ale to se může stát všem) a několikrát píchlým kolem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
2.4.11 14:03

To máte pravdu já mám 2010 a bohužel stříška nic moc. V zimě moc nazakreje, ale mě maličký v kočárku nespinkal tak jsme to moc neřešily. Ven jsme se chodily nadýchat čerstvého vzduchu a ne se schovávát a když byl velký vítr hodila jsem pláštěnku a bylo. Vlastně většina maminek s různými kočárky dávali pláštěnku i když bylo mimi schované. Jinak jsem ráda, že ho máme. Malému je 15měs a jezdíme jak o život bez problémů a všude. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
4.4.11 19:59

právě se nachazim ve stavu uplneho šilenstvi.každy den vybiram ten nejlepší kočárek pro našeho nenarozeného prcka.mela jsem nekolik tipu,vsechny me vymluvili.zustal mutsy 4 rider,ten mi taky vymluvili.pry urban je nejlepsi,ale me se nelibi sportak.muru si vubec nechci nechat vymluvit :mrgreen: jsem rada,ze tu pisete pozitivni reakce na kocarek.je moc pekny a potrebuji hlavne do snehu.vic bych chtela 3,ale mam obavy,jak projedu snehem,jake mate zkušenosti?????muj top je ,teda byl quinny buzz,ale to je jen na oko a do mesta tak jen muzu zavidet.prosi,prosim napiste ,ze mura je uzasna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
4.4.11 20:45

je užasná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
4.4.11 20:50

pravda je, že je to jako sporťák letní kočár ale i zimu jsme přežily dobře (malý už ve sporťáku nespinkal) ale jinak jako s korbičkou nej :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: obr korba a ovládání super jednou rukou. já sem spokojená s kočárkem a to byla přitom střela naslepo jen podle vzhledu protože se nám líbil tak jsme ho koupily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.4.11 23:37

Je úžasná :-D :lol: :-D
My máme mc mura 3 a jsme moc spokojeni. Lepší kočár jsem neměla (a to máme i bugaboo). Projede opravdu všechno i dost velký terén, ve městě je výborně ovladatelný - to že je prý těžší než jiné konkurenční, jsem tedy nepoznala :lol: . Mám podzimní děti a na zimu byl náhodou dobrý - nejdříve v korbě a potom ve sporťáku v pořádném fusaku. Sportovní sedačka je krásně polstrovaná a dcerám se v něm líbí. Pohodlně se mi tam vejde i starší 2,5 letá dcera (není to žádný prcek). U sporťáku se mi i moc líbí, že jde dát do úplného lehu (jak narovno záda, tak nohy). Je to jediný kočár, který jsem si po první dceři nechala i pro druhou :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.4.11 10:37

Mura byla pro mě taky úžasná - prostě jsem jí chtěla stůj co stůj, pak mě ale hodně štval sporťák, je prostě blbej, shodla jsem se na tom i s prodavačkami v kočárkách. Celkově mě kočárek zklamal… :nevim: Vyměnila jsem za PP GT3 a při dalším dítěti půjdu do něj opět. Kam se hrabe Mura :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
5.4.11 19:32

mam take obavy v zime,to uz malej nebude mit korbu,no mozna jeste letos.uvidime,jak bude velky.hodne jsem cetla o sportaku a plno zenskych nadava na tu boudicku.prece jen tam bude i lezet a mam strach,aby na nej netahlo.tot dilema.uz jsem byla rozhodnuta,proc jen ta striska neni trochu jinaaa :-( vaha je optimalni,uz jsem mela takovy kocar tak v poho.jen ta striska.musim jeste zajet do obchodu a znovu se podivat.nemely to nase matky lehci??? :mrgreen: jeden kocar a to jeste podpultovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
5.4.11 19:53

Myslím, že jedinná nevýhoda toho sporťáku je ta stříška. Ale mě třeba malej cca od 11měs v kočárku nespinkal tak jsem to neřešila to zrovna začala zima. takže jsme jezdili pořád jen v sedě a když hodně fičelo a padal sníh tak jsem musela dát stejně pláštěnku a ta neprofoukne. Nej by bylo sehnat stříšku ze starší kolekce s tím šusťákem a kolem halvičky to trochu vystlat nějakou dekou aby se to ještě jakoby vyteplilo a na mimi koupit nánožník co tam nabízejí šitý na míru s límcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí