Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kocarek bych bez porady s rodici nekoupila. Proste se ji zeptej, rekni cenovou hladinu a at si vybere.
Dala bych jim poukaz do prodejny, ať si vyberou sami. Mě osobně by asi vadilo, kdyby mi někdo vybral kočárek.
@lleennttiillkkaa píše:
Dala bych jim poukaz do prodejny, ať si vyberou sami. Mě osobně by asi vadilo, kdyby mi někdo vybral kočárek.
No treba na bazaru by sehnali o tridu lepsi nez novy v prodejne.
Nebo si treba k budgetu zakladatelky prihodi 2 tisice ze sveho a dosahnou na nejaky jiny.
Dejte jí dárkovou poukázku, ať si vybere sama. Zrovna kočár, se kterým jsem neměla možnost se projet, bych si nepořizovala. Měli jsme půjčený golfáč od známé a to byla hrůza, já jsem s ním nemohla vůbec jezdit, tam bylo těžiště úplně jinak, než jak bych na svou výšku potřebovala.
Nekoupila bych někomu kočár, bez jeho vědomí. Tohle si musí každý osahat sám, každý od toho očekává něco jiného. Tak se se sestrou domluv a vyberte spolu, nebo ji dej poukaz do nějaké prodejny s kočárky.
Příspěvek upraven 07.02.22 v 15:43
@Tarena já se samozřejmě ptala, sestra žádný vybraný nemá. Měla jen ten za 2000. Ostatní její požadavky jsou ty co jsem vypsala. Lehký, skladný a polohovatelný do lehu. Jinak je jí to prý jedno který.
A opravdu kočárku je spousta, nedávno jsem kupovala pro naše děti a ani já se nemohla rozhodnout, my ale měli výběr menší, protože máme dvojčata ![]()
@Kriss Tina @ka2ka @stín katedrál sestra o kočárku ví, dívaly jsme se na spolu, ale moc jsme toho nevybraly. Je jich opravdu spousta.
nejvíce nás zaujal právě ten Petite a Mars a maxi cosi sport gia
@Anonymní píše:
@Kriss Tina @ka2ka @stín katedrál sestra o kočárku ví, dívaly jsme se na spolu, ale moc jsme toho nevybraly. Je jich opravdu spousta.nejvíce nás zaujal právě ten Petite a Mars a maxi cosi sport gia
hele pokud nebude moc ježděný možná by i stačil bazarový a k tomu dokoupit nějaký pleny atd pokud na tom sestra není finančně dobře
@Anonymní píše:
sestra o kočárku ví, dívaly jsme se na spolu, ale moc jsme toho nevybraly. Je jich opravdu spousta.nejvíce nás zaujal právě ten Petite a Mars
Dala bych jí poukázku na to, že spolu půjdete do obchodu vybrat kočár, že jí s tím výběrem pomůžeš. Pak bych se podívala na bazar, jestli nejde sehnat stejný z druhé ruky - kolikrát seženeš za dobrý peníz kočár jako nový. Sestru bych ujistila, ať to dál nechá na tobě, že jí ten kočár seženeš - ať ti jenom odsouhlasí, jestli chce nový nebo může být i z druhé ruky.
@Anonymní píše:
@WestBoy psala jsem, že sestra má ročního chlapečkatudíž jedno dítě.
A to nemá kočárek? Ano, je lepší děti nosit, je to přirozené.
@ka2ka Ostatních věci mají zásoby od jejítchýně
ta preventivně každou návštěvu k sestře doveze kupu plen a ubrousků a oblečení. Je to její první vnouče a nakupuje jak pominuta
Od mojí mamky zas synovec dostane autosedačku a hraček má plný pokojík a stejně ho nejvíc zajímá miska a vařečka
tak nevím, co jiného než ten kočárek bych měla koupit ![]()
Ahoj, napadlo mě, že bychom sestře k narozeninám pořídily druhý kočárek. Kočárek teda chce, dlouho o něm mluví, ale nemá na něj peníze na víc. Má ročního chlapečka. Jeden kočárek má, ale potřebovala by ještě jeden, kvůli tomu, že dost cestují k její tchýni, která bydlí daleko. Sestra teda má ročního chlapečka. Sama si vybrala kočárek kinder Kraft za 2500, protože na dražší nemá. Její manžel puvodne přišel o práci kvůli kovidu, teď už sice pracuje, ale do toho se jim pokazilo co mohlo, (auto, pračka, lednička v průběhu pár dní)Její malý teď bude mít narozeniny a o týden později svátek, tak bych mu radši koupila kočárek než blbosti.
Nemáte tip na nějaký sportovní kočárek cenově 5-6000, lehký, skladný, polohovatelný do úplného lehu? Koukala jsem a nejvíce mě zaujal Petite a Mars street, ale osobní zkušenost nemám. Případně nějaký jiný?