Který kočárek vybrat jako dárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.2.22 15:34

Kočárek jako dárek-ktery

Ahoj, napadlo mě, že bychom sestře k narozeninám pořídily druhý kočárek. Kočárek teda chce, dlouho o něm mluví, ale nemá na něj peníze na víc. Má ročního chlapečka. Jeden kočárek má, ale potřebovala by ještě jeden, kvůli tomu, že dost cestují k její tchýni, která bydlí daleko. Sestra teda má ročního chlapečka. Sama si vybrala kočárek kinder Kraft za 2500, protože na dražší nemá. Její manžel puvodne přišel o práci kvůli kovidu, teď už sice pracuje, ale do toho se jim pokazilo co mohlo, (auto, pračka, lednička v průběhu pár dní)Její malý teď bude mít narozeniny a o týden později svátek, tak bych mu radši koupila kočárek než blbosti.
Nemáte tip na nějaký sportovní kočárek cenově 5-6000, lehký, skladný, polohovatelný do úplného lehu? Koukala jsem a nejvíce mě zaujal Petite a Mars street, ale osobní zkušenost nemám. Případně nějaký jiný?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10831
7.2.22 15:39

Kocarek bych bez porady s rodici nekoupila. Proste se ji zeptej, rekni cenovou hladinu a at si vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
7.2.22 15:40

Dala bych jim poukaz do prodejny, ať si vyberou sami. Mě osobně by asi vadilo, kdyby mi někdo vybral kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10831
7.2.22 15:42
@lleennttiillkkaa píše:
Dala bych jim poukaz do prodejny, ať si vyberou sami. Mě osobně by asi vadilo, kdyby mi někdo vybral kočárek.

No treba na bazaru by sehnali o tridu lepsi nez novy v prodejne.
Nebo si treba k budgetu zakladatelky prihodi 2 tisice ze sveho a dosahnou na nejaky jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625

Dejte jí dárkovou poukázku, ať si vybere sama. Zrovna kočár, se kterým jsem neměla možnost se projet, bych si nepořizovala. Měli jsme půjčený golfáč od známé a to byla hrůza, já jsem s ním nemohla vůbec jezdit, tam bylo těžiště úplně jinak, než jak bych na svou výšku potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124

Nekoupila bych někomu kočár, bez jeho vědomí. Tohle si musí každý osahat sám, každý od toho očekává něco jiného. Tak se se sestrou domluv a vyberte spolu, nebo ji dej poukaz do nějaké prodejny s kočárky.

Příspěvek upraven 07.02.22 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
7.2.22 15:43

Dej jí poukaz a popřemýšlej jestli jí to nebude trapný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.22 15:43

@Tarena já se samozřejmě ptala, sestra žádný vybraný nemá. Měla jen ten za 2000. Ostatní její požadavky jsou ty co jsem vypsala. Lehký, skladný a polohovatelný do lehu. Jinak je jí to prý jedno který.
A opravdu kočárku je spousta, nedávno jsem kupovala pro naše děti a ani já se nemohla rozhodnout, my ale měli výběr menší, protože máme dvojčata :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.22 15:46

@Kriss Tina @ka2ka @stín katedrál sestra o kočárku ví, dívaly jsme se na spolu, ale moc jsme toho nevybraly. Je jich opravdu spousta. :roll: nejvíce nás zaujal právě ten Petite a Mars a maxi cosi sport gia

• Citovat
  • Upravit
27591
7.2.22 15:50
@Anonymní píše:
@Kriss Tina @ka2ka @stín katedrál sestra o kočárku ví, dívaly jsme se na spolu, ale moc jsme toho nevybraly. Je jich opravdu spousta. :roll: nejvíce nás zaujal právě ten Petite a Mars a maxi cosi sport gia

hele pokud nebude moc ježděný možná by i stačil bazarový a k tomu dokoupit nějaký pleny atd pokud na tom sestra není finančně dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
7.2.22 15:52
@Anonymní píše:
sestra o kočárku ví, dívaly jsme se na spolu, ale moc jsme toho nevybraly. Je jich opravdu spousta. :roll: nejvíce nás zaujal právě ten Petite a Mars

Dala bych jí poukázku na to, že spolu půjdete do obchodu vybrat kočár, že jí s tím výběrem pomůžeš. Pak bych se podívala na bazar, jestli nejde sehnat stejný z druhé ruky - kolikrát seženeš za dobrý peníz kočár jako nový. Sestru bych ujistila, ať to dál nechá na tobě, že jí ten kočár seženeš - ať ti jenom odsouhlasí, jestli chce nový nebo může být i z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
7.2.22 15:52

Kočárek asi podle počtu dětí?
Dvojčata? Trojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.22 15:56

@WestBoy psala jsem, že sestra má ročního chlapečka :lol: tudíž jedno dítě.

• Citovat
  • Upravit
180
7.2.22 15:57
@Anonymní píše:
@WestBoy psala jsem, že sestra má ročního chlapečka :lol: tudíž jedno dítě.

A to nemá kočárek? Ano, je lepší děti nosit, je to přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.22 15:59

@ka2ka Ostatních věci mají zásoby od jejítchýně :lol: ta preventivně každou návštěvu k sestře doveze kupu plen a ubrousků a oblečení. Je to její první vnouče a nakupuje jak pominuta :lol: Od mojí mamky zas synovec dostane autosedačku a hraček má plný pokojík a stejně ho nejvíc zajímá miska a vařečka :roll: tak nevím, co jiného než ten kočárek bych měla koupit :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4