Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky chci se zeptat, zda máte někdo kořárek Jané slalom pro 2012, limitovaná edice barev, takový šedo-černý, 053 myslím? Mě jen zajímá barva stříšky, jelikož neodpovídá obrázkům na netu, tak mě napadlo, jeslti třeba nemohli stříšku z nějakého důvodu přešít, je kupován na netu, ale nový? měla by být světle šedá, a je hooodně tmavě šedá. A nevíte někdo, měla by být z neoprenu, tak jak takový materiál drží barvu? Děkuji předem ![]()
![]()
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Vendula D. ahoj my ho mame…striska na hlubokem je cerna a na autosedacce a sportaku je takova svetle seda az bezova
@marfra píše:
@Vendula D. ahoj my ho mame…striska na hlubokem je cerna a na autosedacce a sportaku je takova svetle seda az bezova
no a já ji mám na sporťáku, skoro černou
fakt hodně tmavá ![]()
@Vendula D. to je podle me jiny model
nebo nevim…ale ted jsem se i divala do katalogu Jane co mam doma a ten Slalom Pro v barve Graphite ma opravdu cernou strisku jen u hlubokeho…reklamovala bych to
@marfra píše:
@Vendula D. to je podle me jiny modelnebo nevim…ale ted jsem se i divala do katalogu Jane co mam doma a ten Slalom Pro v barve Graphite ma opravdu cernou strisku jen u hlubokeho…reklamovala bych to
jo tak jsem to nevydržela a zavolala přímo k výhradnímu dovozci, jak to vlastně je, a bylo mi řečeno, že se jedná o letošní model už, že loni dělali celé světlé a letos změnili barvu boudičky a jeětě to není nikde na internetu atd opraveno, prodávájí se ještě oba. Nabídli mi že mi boudičku klidně vymění za tu světlou, nebo si ji můžu přikoupit a mít obě
tak se ještě rozmyslím ![]()
jinak děkuji za odpovědi
![]()
@marfra píše:
@Vendula D. aha, tak jeste, ze se to vyresilo
jo jo
ještě že tak
a chci se zeptat, když jej máte, používáte už sporťák? a zmenila sluníčkem stříška barvu? myslela jsem že když to je ten neopren, že bude mít větší stálost než ty klasické kočárkové materiály, nevíš náhodou? děkuji ![]()
Tak to nevim, my zatim pouzivame jen korbicku, maly ma teprve mesic ![]()
@marfra píše:
Tak to nevim, my zatim pouzivame jen korbicku, maly ma teprve mesic
Aha
tak ať se Vám daří a ať pěkně roste
naše malá má měsíců 7 ![]()
Ahoj, mame sice jinou barvu - zelenozluty, ale po roce jezdeni se sportakem je o dost svetlejsi nez byl na zacatku. (napr kdyz to porovnam se striskou od stejne stare autosedacky ve stejne barve)
@jenda23 píše:
Ahoj, mame sice jinou barvu - zelenozluty, ale po roce jezdeni se sportakem je o dost svetlejsi nez byl na zacatku. (napr kdyz to porovnam se striskou od stejne stare autosedacky ve stejne barve)
no právě proto jsem chtěla co nejsvětlejší, ať nevybledne, ale zase světlý zežlutne, takže si člověk moc nepomůže.-(