Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mamči, koupili byste ojetý kočárek quinny speedi? dnes se musím rozhodnout
Máte zkušenost s Quinny Speedi?
Přidejte zkušenost s Quinny SpeediAhoj, no ja ojety quinny speedi koupila, ale jeste teda nevozim, rodim az za tri tydny
ale vzala jsem ho na doporuceni kamaradky, ta si ho nemuze vynachvalit…
To je otázka
Značka je to dobrá, takže bych klidně do ojetého šla.. Ale záleží jak zrovna ten konkrétní vypadá.. Rozhodně bych nekupovala naslepo ![]()
Já ho projížděla na chodbě, ale venku to nebylo, no..navíc mám trochu strach z toho jednoho kolečka.. ![]()
Ja jsem koupila dva ojete kocarky quinny, jakykoliv bych od teto znacky koupila ojety, jen musi byt v dobrem stavu:)
Já teď budu ojetý Quinny prodávat a v takovém stavu jako je, bych ho koupila. Ale ne naslepo, musela bych ho vidět a vyzkoušet…
@mammy píše:
Taktéž sem koupila ojetý a žádný problém s ním není.
Jak se vám jezdí s jedním kolečkem? ![]()
@KPKristy jezdilo se mi s ním parádně, ale jak říkám, sníh jsem s ním neprojížděla a příští zimu to budu potřebovat.. ![]()
@elis1991 Je to o zvyku, předtím sme měli 4 kolku s předními otočnými. Jiné je těžiště a najíždění například na obrubník. U mě to trvalo cca 14 dní, než sem si zvykla a pak už nebyl problém. Sněhem projede stejně dobře a se stabilitou taky problém není.
@mammy píše:
@elis1991 Je to o zvyku, předtím sme měli 4 kolku s předními otočnými. Jiné je těžiště a najíždění například na obrubník. U mě to trvalo cca 14 dní, než sem si zvykla a pak už nebyl problém. Sněhem projede stejně dobře a se stabilitou taky problém není.
děkuji ![]()
@elis1991 píše:
@KPKristy jezdilo se mi s ním parádně, ale jak říkám, sníh jsem s ním neprojížděla a příští zimu to budu potřebovat..
Sníh jde myslím projet jako s každým jiným kočárem. Někdy hůř, někdy líp. Je potřeba zaaretovat to přední kolo, jinak jsi v pytli. Ale já s ním jezdila dvě zimy a v pohodě. Až teda na nahrnuté hromady sněhu a o výšce půl metru, ale to bys neprojela ničím…
Měla ho ségra, pak já a ted zase ségra. a jestli budu mít druhé dítě, tak půjdu do nej zas