Kočárek - je dobrý?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.7.19 19:44

Kočárek-je dobrý?

Chtěla bych se zeptat co říkáte na tenhle kočárek?

https://www.kocarkysnu.cz/…-s-doplnkami?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
9.7.19 20:00

Já bych ho nechtěla. Je využitelný tak pro miminko, hluboká korba a dle mého to bude kodrcat, koukala jsem teda jen na obrázky, nečtu ale řekla bych že jsou to plastové kolečka. Jako sporták bych ho nevyužila. Já chtěla nafukovací kola, odpružení, polohování do úplného lehu, dlouhé rovné ležení… suma sumárum pohodlí pro dítě. Oproti tomu moc jsme neřešila první kočárek, koupili jsme levně bazarově trojkombinaci (myslím že stál 4000, za půl roku jsem prodali za 3000),ale taky nafukovací kola, odpružení, použila jsem s ní jen hlubokou korbu. trojkombinací jsem po cca 7-8m vyměnila za sporták, který u mě vyhrál britax b-motion 4+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
9.7.19 20:07

Upřímně vypadá hrozně a nekvalitně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20827
9.7.19 20:09

Ani zadarmo. Chudak dite, ale plus pro vas, budete ultra husta a cool u vas na meste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
9.7.19 20:26

Souhlasím s @Veru1987 hlavně aby byl kočárek odpružený, polohovatelný a měl nafukovací kola, nejlepší je si do nějaké prodejny zajet a kočárky vyzkoušet i kvůli ovladatelnosti a skládání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
9.7.19 20:33
@Nikky121 píše:
Souhlasím s @Veru1987 hlavně aby byl kočárek odpružený, polohovatelný a měl nafukovací kola, nejlepší je si do nějaké prodejny zajet a kočárky vyzkoušet i kvůli ovladatelnosti a skládání

A mi se fakt vyplatilo neřešit hluboky…ty trojkombinace jsou vesměs nafukovací kola a odpružené, ale investovala jsem radějí do sportáku, ten jsem využili více a dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
9.7.19 21:11

@Veru1987 my jsme zatím ve fázi vybírání, mám už odzkoušený nějaký kočárky od švagrový (3 děti a 4 kočárky :roll: ) ale tu sportovní verzi trojkombinace stejně využila nejvíce a pak už děti ani v kočárku být nechtěli tak ani golfáč se už kupovat nemuseli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
9.7.19 21:12

@Veru1987 zatím mám docela okoukaný abc design viper 4, ale ještě uvidíme třeba nakonec vezmeme úplně jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
9.7.19 21:46

Já kdysi kupovala fungl novou trojkombinaci Jané Slalom Pro + jsem si na ni nechávala ušít nové potahy a boudy. Originální mi nevyhovovaly. Stálo mě to před nějakými sedmi lety zhruba 40 tisíc. Další dítě nechci, ale v době, kdy jsem o něm ještě letmo uvažovala, se mi zalíbil podstatně levnější kočár Valco Snap 4 Sport. Dcera chodila od dvou let beztak všude po svých. Hlavně bych nekupovala kočár polské výroby, jinak záleží na tom, jestli se budete pohybovat spíše ve městě nebo na venkově. Na polní cesty je dobrý kočár typu Inglesina Magnum, v MHD je takový tank spíše ke vzteku.

• Citovat
  • Upravit
24992
9.7.19 22:18

Takový krám ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
10.7.19 05:59
@Nikky121 píše:
@Veru1987 zatím mám docela okoukaný abc design viper 4, ale ještě uvidíme třeba nakonec vezmeme úplně jiný

Ten vypadá super. Já nevyužila sporták od kombinace vůbec, byl velký těžký, málo místa pro dítko. Měla jsem těch sportáku vícek, nevypisovala jsem. Nej byl asi ten britax. Já osobně kdybych měla další mimi, tak koupím britax bmotion 4+ a k němu korbičku i vajíčko. Ten sporták byl super. V dceřiných dvou jsme pak kupovali valco snap sport, taky nafukovací kola, ale byl menší a lehčí. Ona už se moc nevozila, jen na celodenní výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.7.19 06:27

Za 6500,– nova trojkombinace? Pocitala bych, ze za mesic se Ti rozpadne.. minimalne z nej budes nestastna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.23 10:56

U toho kočárku je taky potřeba, aby byl odpružený. Je to důležité kvůli zádům miminka. Proto bych volila opravdu skvěle odpružený kočárek. My jsme třeba zvolili Noordi Fjordi a s výběrem jsme teda spokojeni maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.3.23 21:59

Taky mám tento kočárek a co je na tom teda skvělé, to je to, že má velikou korbičku, což je super. Hlavně v zimě, když malej byl ve fusaku, to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.4.23 10:13

Podívejte se na kočárky Noordi Fjordi 2022, ty jsou za mě nejlepší. Mají hlubokou a ultralehkou korbičku, odpružená kola, bezúdržbová, gelová, je velmi vhodný do nerovného terénu. My s ním chodíme denně u nás do lesa a rádi i často jezdíme na výlety do hor. Nedokáži si představit tlačit nějaký těžký kočár. Navíc je dobře skladný do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí