Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky,
vybíráme kočárek a docela se nám zalíbil tento: https://www.malvik.cz/…ukovaci-kola
ale bohužel jsem nikde nenašla žádné recenze
máte s ním někdo zkušenost?
My ho měli, ale tu kolekci, která je v tom videu na těch stránkách a jediné, co mě na něm rozčilovalo, tak že neměl nafukovací kola.Ale dívám se, že tato nová kolekce už je má, takže za mě bych se nebála ho koupit. Má prostornou korbu, hodně prostorný košík, je dobře složitelný,…jako fakt byl fajn (až na ta kola
)
@luca241 jé, tak to mam radost
je to muj favorit uz od zacatku
shanime kocarek do mesta i do terenu
takze kola urcite nafukovaci
a jak to bylo s udrzbou, co vse jde odendat a vyprat a co blednuti barev?
My měli bílý
. hluboká korba vypadala jako nová bez jakékoliv údržby-ležící mimi ji nezašpiní. Do sporťáku jsme koupili tu jejich vložku z paměťové pěny, takže bylo špinavé akorát madlo a trochu střecha a to šlo rozzipovat a vyprat, takže pohoda…
Také zvazuji bily a nebo ten bezovy (nebo velbloudi, ci co je to za barvu
skoda, ze barev moc na vyber nemaji
a kde jste ho kupovali?
No mi právě v Rakousku v KIKA, to jsem chtěla napsat- nevím, odkud jste, ale mi ho koupili podstatně levněji než u nás. Vyšel kolem 450€.a tehdy měli na výběr jen černý nebo bílý a ten bílý byl nádherný. ale i ta béžová se mi teda líbí moc.taky bych nevěděla ![]()
My jsme z Prahy
ale nasi jsou ze zapadnich Cech, tak by se dalo zajet do nemecka
uz jsem to taky vazovala, ptz ta cena v zahranici je super ![]()
Ale koukala jsem na stranky Kika a tenhle typ kocarku uz tam nemaji ![]()
Aha. Já teda nevím, jestli ho tam na stránkách měli, ona to u nás byla spíš náhoda, jeli jsme pro něco uplně jiného a viděli tam tento kočár, tak jsme ho hned koupili, hlavně kvůli té ceně jsme nechtěli čekat dýl…to spíš teda asi vyslat rodiče do Německa na obhlídku
.
Dobrý den,
četla jsem, že máte zájem o kočárek zn. Jette. Během příštího víkendu budou kočárky ve všech barevných variantách vystaveny na brněnském veletrhu Pro Dítě pokud budete mít zájem.
U nové kolekce je super, že již jsou vybaveny nafukovacími koly.
Lucie ![]()
Obnovuju diskuzi, prosím prosím, nevíte někdo, jak vyprat boudu u sporťáku, mame barvu sand a malá chce pořad stát, takže bouda podle toho vypadá
předpokládám, že se z toho musí vydělat nějak ta kovová konstrukce, ale nepřišla jsem na to jak