Kočárek Joie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
25.1.19 14:46

Fcb nemám takže proto se ptám tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 16:10

Trochu mytrax rachta, ale neni to nic hroznyho. Dite v nem kazdopadne usne:) a kdyz je blby pocasi, tak ta prodlouzena striska je super.
Autosedacku mam taky joie, poridila jsem everystage, abych uz ji v budoucnu vubec nemusela resit. Sice tady nekdo remcal ohledne bezpecnosti, no nazivo to doufam neotestujem a v anglii s tim ptoblem nemaj.. a dite muze v bezpecnym smeru sedet snad az do 18 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.1.19 16:43

Jo taky ji mám a je super,myslím ze je kvalitní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.2.19 12:56

Ahoj, fajn zkusenosti, byly byste tak hodne a pomohly mi pridat recenze na kocarky Joie :).
Moc to pomuze ostatnim a zustane to tak hezky dohledatelne.
 https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…

Diky moc :kytka: .
Muzete samozrejme pridat jakoukoliv novou recenzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.20 07:07

Ahoj holky, muzu poprosit o vase zkusenosti s Joie Mytrax? Zvazuju jeho koupi ale porad si nejsem jista zda bude vhodny, bydlime na vesnici, takze musi zvladnout lehky teren + kamenitou cestu. Muzete mi nektera poradit jestli do neho jit? Na vetsi teren mame nositko, ale po kamenech jezdim denne :think: Diky moc.

• Citovat
  • Upravit
19981
18.8.20 11:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky, muzu poprosit o vase zkusenosti s Joie Mytrax? Zvazuju jeho koupi ale porad si nejsem jista zda bude vhodny, bydlime na vesnici, takze musi zvladnout lehky teren + kamenitou cestu. Muzete mi nektera poradit jestli do neho jit? Na vetsi teren mame nositko, ale po kamenech jezdim denne :think: Diky moc.

Mam mytrax, bydlím ve městě, kočičí hlavy, nerovné a rozbité chodníky, ale uplne v klidu s nim chodím i do lesa, nebo za babi na vesnici a v pohodě, ted jsem ho brala i na písák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí