Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Trochu mytrax rachta, ale neni to nic hroznyho. Dite v nem kazdopadne usne:) a kdyz je blby pocasi, tak ta prodlouzena striska je super.
Autosedacku mam taky joie, poridila jsem everystage, abych uz ji v budoucnu vubec nemusela resit. Sice tady nekdo remcal ohledne bezpecnosti, no nazivo to doufam neotestujem a v anglii s tim ptoblem nemaj.. a dite muze v bezpecnym smeru sedet snad az do 18 kg.
Ahoj, fajn zkusenosti, byly byste tak hodne a pomohly mi pridat recenze na kocarky Joie
.
Moc to pomuze ostatnim a zustane to tak hezky dohledatelne.
https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…
Diky moc
.
Muzete samozrejme pridat jakoukoliv novou recenzi.
Ahoj holky, muzu poprosit o vase zkusenosti s Joie Mytrax? Zvazuju jeho koupi ale porad si nejsem jista zda bude vhodny, bydlime na vesnici, takze musi zvladnout lehky teren + kamenitou cestu. Muzete mi nektera poradit jestli do neho jit? Na vetsi teren mame nositko, ale po kamenech jezdim denne
Diky moc.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, muzu poprosit o vase zkusenosti s Joie Mytrax? Zvazuju jeho koupi ale porad si nejsem jista zda bude vhodny, bydlime na vesnici, takze musi zvladnout lehky teren + kamenitou cestu. Muzete mi nektera poradit jestli do neho jit? Na vetsi teren mame nositko, ale po kamenech jezdim denneDiky moc.
Mam mytrax, bydlím ve městě, kočičí hlavy, nerovné a rozbité chodníky, ale uplne v klidu s nim chodím i do lesa, nebo za babi na vesnici a v pohodě, ted jsem ho brala i na písák