Kočárek Joolz nebo cybex?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
30.4.24 08:57

Kočárek Joolz nebo cybex?

Ahoj holky,

Jdu za vámi pro radu.😊 Jsem v 7. měsíci a stále bojujeme s výběrem kočárku. Měla jsem vybraný kočárek Espiro, ale bohužel jsem byla dost odrazovaná protože je kočárek Polské výroby a prý nekvalitní. Rozhodli jsme se do kočárku investovat trochu víc a tak jsem tady s otázkou zda mate zkušenost s kočárky Joolz nebo Cybex? Rozhodujeme se mezi Joolz day5 a Cybex priam. Potřebujeme aby kočárek zvládl jak vesnici a menší terén, tak i město.

Za každou Vaši zkušenost budu moc vděčná. Na internetu je opravdu problém najít slušnou recenzi. :srdce: :srdce: :)

Příspěvek upraven 30.04.24 v 11:16

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
30.4.24 09:16

@Terina141 já bych Espiro nezavrhovala, my jsme měli BabyDesign, co byla levnější varianta Espiro a byl to dříč, odtahal 2 děti (někdy i najednou), cestování, i hory, teren…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
30.4.24 09:58

Na Cybex priam mi na prodejně kočárků rekli, že na to mají věčně reklamace a prostě to za tu cenu nemohou doporučit. Když už, šla bych do levnějších Cybex, které mají solidnější podvozek.
(Už i tam byly priam vyklechtany)

Zkoušela jsem jeden Joolz a měl zvláštní těžiště, jako s těžším dítětem by se mi preklapel na obrubniku na me, určitě si ho vyzkoušej na nějaké prodejně, jinak ty Joolz mají spoustu věcí, které se mi líbí.

Já jsem nakonec sáhla po Britax smile 5z, který mi přišel na poměr cena/výkon/kvalita opravdu dobrý. Prcek ještě není na světě, tak nemohu více posoudit.

Příspěvek upraven 30.04.24 v 11:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
30.4.24 11:09

Mela jsem chvilku Cybex Balios, to je kocarek do obchodaku. Ani to mesto - kocici hlavy moc nedaval. Priam mi prisel podobny. S Joolz zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
30.4.24 11:39

Priam určitě ne. Taky se mi líbil, ale už v obchodě to působilo rozhrkaně. Prodavačka říkala, že kočárky co nemají pořádné odpružení musí dohánět tu „vůli“ k houpání tím, že mají povolenou celou konstrukci.
Jezdila bych s tím tak po obchodě nebo hladkém chodíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
30.4.24 11:55

Priam jsme koupili, po pul roce prodali, tragedie to byla. Neprojede nic, nezvlada ani kostky ve meste. Teren nezbladne zadnej, takze po nem vubec nekoukej. Ted mam Bugaboo Fox a prisel nam na prodejne pri zkouseni s ditetem lepsi nez Joolz. Hlavne prostornejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.4.24 12:38

@DandátkoP Děkuji za radu. Žijeme na vesnici takže potřebuji kočár co zvládne i polňačku a kočičí hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
30.4.24 12:44

@Terina141 to nebude ani cybex, ale joolz day. Jeden z tech joolz kocaru je vic terenni, tak mrkni. Joolz Geo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.7.24 00:04

My máme od Cybexu kočárek Talos. Jezdíme s ním po vesnici - v lese i na poli. Jsem s ním spokojená. Je to nějaká trochu víc outdoor verze od Cybexu. Nechtela jsem Thule nebo TFK, protože často jezdím i do Prahy. Kočárek je navíc levnější než Priam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
15.7.24 11:36
@verundulinek píše: Více

No a pritom zrovna Praha je Thulaku plna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí