Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Krásný den, obracim se na vás, kdo nekdy nahodou resil podobny problem a nevedel, kde nechat vymenit zip u korbicky kocarku (latka je sundavaci). u asi 10 krejčovství mě poslali jinam, řekli at zkusim čalounictví a tam mi rekli, ze to take nedelaji.
Rozbil se mi zip u korbicky Cybex.
Moc predem dekuji za pripadne tipy🙏 😊
Leda ukecat nějakou svadlenu, která šíje nějaké příslušenství na kočárky, ale pochybuji, ze se do toho někomu bude chtít. Nebo Zadat poptávku na fler. Ono už jen sehnat takto silný a velký
zip není legrace, drahej bude sam o sobě jak čert, a co teprve ta prace a pakarna s tou samotnou výměnou. Nehlede na to, ze to stopro nebude vypadat jako z výroby a ještě bys jim to omlatila o hlavu, ze ti zničili korbu. Laik si mysli, ze se to vymění jen tak kus za kus, hahaha hihihi, ale kdepak ![]()
@andy.ruki píše: Více
Nechavala jsem cca 4 roky zpatky opravovat kocarek v calounictvi Navratil (roh Jeremenkovy a V Rovinach). Slo ale o jinou opravu nez zip.
@Semtex to by clovek nerekl, jak je to slozity proces..Uprimne by mi asi bylo jedno, jak bufe zip vypadat, hlavne aby byl funkcni..kocarek je po synovi,.Takze se chytam cehokoluv, sbych mohla jeste vyuzit pro mimco.
Zkousela jsem ukecat dve svadleny, ale pry na to musi mit stroj..
@andy.ruki no, prave mě napadlo, ze některé zeny na tom fleru sijou věci z kocarkoviny, nebo třeba i různé kabelky, ty predpokladam vhodný stroj mít budou. Ale jestli by byla i ta ochota, to těžko říct ![]()
@andy.ruki vím, že v obuvnictví v Navrátilově ulici (kousek od Vaclaváku) opravují kabelky a tašky, tak si myslím, že by neměli problém opravit i korbičku