Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
neporadím, jen ti řeknu, že si absolutně nedokážu představit golfky jezdící po písečné nebo kamenité pláži. Tyhle dvě věci k sobě absolutně nejdou dohromady. Být tebou, tak na to kašlu. Nejvyšší čas, naučit ho spát jinak (nebo naopak nespat vůbec), nebo budeš ve školce nechávat kočár se slovy, on jinak spát neumí? ![]()
Taky bych nebrala žádné. Je to příležitost, jak ho to odnaučit
První den se třeba bude vztekat, ale nic jiného mu nezbyde, než nejít spát vůbec, nebo do postele. A doma bych pověřila někoho, kdo kočáry zabaví, aby nebyl ani doma. A něco bych mu nakecala, třeba že si ho odnesl andělíček, protože viděl, že u moře už dokázal spinkat v posteli ![]()
Taky bych toho využila a malýho to při tý příležitosti odnaučila,stejně tak jsem malýho odnaučila dudlík,když jsme byly na dovolený a stratil ho řekla jsem mu že tam nikde dudlíky nemaji a hotovo od tý doby si na dudlík nevzpoměl… ![]()
Ahoj, neboj, se všema dětma jsme jezdili k moři na písečné pláže - jede se v písku blbě, ale dá se to ![]()
Já jsem si takhle nechala kvůli moři do Zappa všít od nějaké paní na MMB polohování - není to úplně super, ale na spaní na dovče to stačilo.. Tak buď takhle nebo jestli si nemůžeš půjčit jen na dovču nějaké golfky od kamarádky, přece jen nemá cenu kupovat ve 3 letech nový kočár
… Já se teď chystám Zappíka prodávat, kdybys měla zájem, napiš do SZ
Ahoj.. pokud bude unavený, tak ti usne i pod deštníkem když mu vezmeš polštářek a přikryješ ručníkem..
My jsme měli pro našeho malého měl necelé dva roky, a stejně jsme s ním nejezdili na pláž - opravdu se to nedalo ![]()
určitě bych ho to odnaučila už nyní, jednou to stejně budeš muset udělat ! já teda s golfkama Zapp písek moc neprojedu ![]()
Já si chci brát taky na pláž golfky - na oblázkovou
Nehodlám s tím kočárem na té pláži jezdit, ale předpokládám, že tam ten kočár nějak dokodrcám ![]()
Ahojík
u moře jsme měla Pliko..
ale myslím,že bude tak unavený,že usne jen z toho vzduchu tam a z toho řádění ve vodě
Děkuji za rady…i když moc odpovědí k tématu tam nebylo
… nevadí.
No na dovolené ho to určitě odnaučovat nebudu, to by asi nebyla dovolená pro žádného zvlášť. Jasně, že to není na věky. Jedná se mi i o to, že třeba večer budeme se chtít projít, nebo pojedeme do delfinária a tak..
Tak tedy asi to pliko. Moc děkuji.
Mame Buggstera, je trosku polohovaci a hlavne velikej. Taky ho jeste v lete budu brat na dovcu, i kdyz mladeti uz budou 2 a pul - taky nevim, kde jinde by spala, kdyz budeme delat delsi vylet (a vyrazit na vylet po snidani, na pul 12 se vratit na spani a ve 3 vyrazet znovu je fakt na nic, zvlast treba na horach, takze zakladatelku chapu). Projede toho dost, mame toho s odpruzenym prednim koleckem, myslim, ze plaz da ![]()
Zakladatelko…Plika jsou super právě kvuli dost velké ložné ploše.....
Mates je velkej,toto bylo teda když mu byly 2 roky a kousek…
Zakladatelko, nevím, jaký kočárek doporučit, protože nevím, jaký povrch bude na pláži v místě, kam jedete. Ale uvažovala bych o tom, koupit si k Zappovi polohovatelnou sedačku:
http://www.detskydum.cz/…atna-102101/
Když je malý zvyklý spát v kočárku, mohla by se Vám hodit i později na výlety a asi by nemusel být problém ji pak za rozumnou cenu prodat.
Další možností je podle mne Moon Kiss nebo Fit:
http://www.e-broucek.cz/…s-nanoznikem
Půjčovala jsem Kiss kamarádce na dovolenou k moři a byla spokojená. Její dcera byla v té době velká skoro jako tříletá, tak by ta velikost asi šla.
Hodně štěstí při výběru
Emi
Dobrý den,
já bych se chtěla poradit.Odlétáme na týden k moři,oba lety máme noční,tak zvažuju zda pro dceru vzít golfky,víceméně na pobyt na letišti,nevím,jak bude snášet čekání na letišti..My je už tak 3/4roku nepoužíváme,tak nevím,jestli to není zbytečnost ![]()
Ale zase bude pro mě možná pohodlnější tlačit po letišti golfky než držet dceru pořád v náručí.Ale je možný,že bude v sedmým nebi a lítat jak čamrda,neodhadnu ![]()
podle mě to zbytečnost určitě není,my lětěli k moři a dcera měla 33měsíců a bez golfek,litovala jsem že jsem si je nevzala i na ty večerní procházky,tak jí musel nosit pořád manžel protože já bych jí na takové trasy neunesla
Holky, i když kočárům celkem rozumím, potřebovala bych poradit,zanedlouho pojedeme k moři, a ač je to velká ostuda, malý je prostě zvyklý spát vždycky po obědě venku v kočáru…NA TO MÁM STARÝ DELTIM a na popojíždění golfky zapp. Ale ty nejdou polohovat. Poradíte mi nějké lehké, skladné, levné golfky, ideálně skladné na placku, nebo dát do tašky, s větší ložnou plochou??Polohování nemusí být extra, ale přeci jenom trochu jo.Kočár budu kupovat bazarový. Napadlo mě pliko, sí,ale zdají se mi dost velké…a nic..Taky aby se s ním dalo jet trochu o pláži.Nevím, co ta polohovací nuna…nebo buggster???Děkuji.