Kočárek Kettler?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.2.12 10:22

Kočárek Kettler !!!???

Holky celkem mne zaujal tento kočarek . posilovaci stroje mam od kettlera a jsem max spokojena , tak myslim že by i kočarky nebyl spatny , vzhledove jsou neokoukany a cennove si myslim že taky super !!! nema te s ním nekdo zkusenost ?? chci to sportak + korba
1. http://www.kettler.cz/…-H8510-1430/#…
2. http://www.kettler.cz/…-H8500-1300/
http://www.kettler.cz/…-H8430-1149/#…

hm ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
677
8.2.12 10:35

Neznám, neporadím :oops: ale vzhledově mi teda nepřijde nějak zvláštní. Přijde mi jak každý jiný sporťák… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
8.2.12 10:36

Moc se mi libi ten druhy Trento, ale sedivy, zalezi na tom, k cemu kocarek budes potrebovat, ja urcite az budu mit treti chci kocar do terenu s rucni brzdou, coz by tenhle splnoval, adapter na sedacku taky, jediny problem vidim ve vaze, 18 kg je dost, ja mam ted dvojceci a ma 14 a zvedani do auta sice zvladam, ale je to napor na pater, proto mam uz ted do auta golfky a kocar mame jen na prochazky a na vylety, kdyz jedeme s manzelem.. jinak se mi moc libi, ale osobni zkusenost nemam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 10:55

no tak ja ho chi spise do terenu jsem v historickem městečku , takže tu mame kostky a same nerovnosti , budu rodit v lete takže to je na rok i ten sportak ,pak bych to řešila Lucah jak ty golkfkama :)) protože tady ta vaha je vazne vyssi , ale libi se mi to odpruženi , brzda a ten vzor toho 1ho kočárku s jablíčkama :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
8.2.12 11:15

Ahojky,
mě se teda moc nelíbí, hlavně ta váha, jako tahat 18 kg je fakt síla, ale kdo to nezná, tak těžko se bude asi přesvědčovat. S miminkem to jde, ale až bude mít kulíšek třeba 10 kg, tak si to představ, tlačit před sebou 28kg!!! No zvaž to ještě Barčo ;) , myslím že je k dostání hodně hezčích a hlavně lehčích kočárků. šťastný výběr přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 11:19

dekuji dekuji , vim že jsou i hezčí . ale ja bych si vybrala .. ale to kocarek tak za 26000 a na to to tedy nevypada a zas nechci naky polsky .. tak me zaujal práve tento , ale mate pravdu .. je dost težky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
8.2.12 11:22

Tak já bych brala jen ten poslední,ty první dva jsou opravdu hodně těžké. Já sama sem měnila kočár kvůli váze,měl 16 kg a byla jsem ráda,když jsme ho vytlačila do kopce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
8.2.12 11:27
dari74 píše:
Tak já bych brala jen ten poslední,ty první dva jsou opravdu hodně těžké. Já sama sem měnila kočár kvůli váze,měl 16 kg a byla jsem ráda,když jsme ho vytlačila do kopce :zed:obré

Ten poslední je docela pěkný, ale zdá se že kola má plastové a to neni dobré. Na kostky potřebuješ nafukovačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.2.12 11:30

váha je hrozná, jako i 14kg je u kocaru uz dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 11:37

posledni ma necelych 12 Kg , ale asi plastovy kola , jinak mi prijde ze ma prostorný košik a spoustu vychytvak , stoji i s korbou novy necelych 9 000Kč ,a v teto cenove relaci si myslim že kočarek s takovyma vychytavkama a ,, kvalitou ,, neni .. pokud ano tak hodte typy ..typy na kočarky kolem 20 000 nepřijmam !!:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
8.2.12 11:45
barčatěhulka píše:
posledni ma necelych 12 Kg , ale asi plastovy kola , jinak mi prijde ze ma prostorný košik a spoustu vychytvak , stoji i s korbou novy necelych 9 000Kč ,a v teto cenove relaci si myslim že kočarek s takovyma vychytavkama a ,, kvalitou ,, neni .. pokud ano tak hodte typy ..typy na kočarky kolem 20 000 nepřijmam !!:))

Barčo, když se ti líbí kočárky v relaci 20tis. a výš, tak proč se nepodíváš po jetým? Je pořád lepší mít kvalitní kočár z druhé ruky, než mít kočár nový, ale nekvalitní :nevim: Já kdybych si vybírala teď kočár a neměla těch 20tis, tak jdu určitě do použitého :-) Navíc maminky těchto drahých kočárku jej téměř nepoužívají, mají často ještě jeden kočár a nebo ho po půl roce mění (stejně jako náš případ) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
8.2.12 11:46

a chceš jenom kočárek nebo i sedačku do auta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 11:48

Zutulenda to me taky napadlo , mne by to problem urcite nedelalo , ale rodina by jety kočarek nepřekousla ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
8.2.12 11:51

Co třeba http://www.detskyraj.cz/…partner-plus je tam dost barev a je i v trojkolce. Nevím, třeba se ti nebud zdát dobrý. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
8.2.12 11:54

Já jsem taky kupovala použitý po jednom dítěti a byl jako nový :mrgreen: A jestli to rodině vadí,tak at ti dá na nový. Ještě mě napadl Gesllein,konkrétně F6,moc dobrý kočárek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí