Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
veverunka11 píše:
Ahojky kočárek sem měla v kočárkarně,ale bohužel mi ho někdo ukradnul a nejhorší na tom je to,že nebyl můj,ale mé nejlepší kamáradky,hlídala jsem jí dítě,nevím co jí řeknu až příjde??![]()
já nevím, já bych to nahlásila na policii.To je hrozný co se fakt v dnešní době děje.
ta kočárkárna byla zamčená?
no já nevím,protože ona ten kočárek nekupovala,ale dostala,ale stál nejmín původně 5 000 prý
veverunka11 píše:
no já nevím,protože ona ten kočárek nekupovala,ale dostala,ale stál nejmín původně 5 000 prý
já bych to nahlásila. Ale ty za to nemůžeš, že ten kočárek ukradli, takže ti to kamarádka nemůže dávat za vinu
To je hrůza a ještě z kočárkárny. Já bych to taky nahlásila na policii. Normálně jí to řekni, určitě to pochopí. Ty za nic nemůžeš.
měla jsem dobrý mínění od těch lidí,ted jsem jí to volala a říkala,že to nikam nebudeme hlásit na polici,tak já nevím,byla trošku víc naštvaná,ale pak říkala,že co si dovolej ty lidi,že je to až neskutečný
![]()
Urcite bych to nahlasila!!! V kazdem pripade obehnou zastavarny a uvidi se!
veverunka11 píše:
měla jsem dobrý mínění od těch lidí,ted jsem jí to volala a říkala,že to nikam nebudeme hlásit na polici,tak já nevím,byla trošku víc naštvaná,ale pak říkala,že co si dovolej ty lidi,že je to až neskutečný![]()
já bych to jen tak projít nenechala, prostě bych to nahlásila a basta. Není to věc za 5kč
Já bych to nahlásila, nevím ajaká je to kámoška. Může se jí to za tejden rozležet a ty už nic neuděláš.
Co nse děje je katastrofa, mě ukradli z auta kabelku měla jsemji na sedačce, když jsem vyndavala kočár z kufru!!! ![]()
Tim že to nenahlásíte vlastně vystavujete riziku i ostatní
proto že pachatel nejspíš nebude cizí a uvidí že mu to snadno prošlo.
Rozhodně nahlásit,protože, kdyby jste si ten kočár někde pak poznali, je lepší, když je krádež nahlášená, protože pak zavoláte policii a oni jim ho můžou odebrat. Když to nahlášené nebude, tak si můžete už jen zanadávat, ale vzít jim ho nemůžete.
Mám docela hodně drahej kočárek a když jsem ho začala dávat do kočárkárny ptala jsem se na družstvu co se stane, když mi ho ukradnou. Bylo mi odpovězeno, že se na to vztahuje pojistka, kterou máme na dům uzavřený. Nevím v jakém bydlíš domě zda nájemním, s majitelem, družstevním nebo jiném, ale na pojistku bych se zkusila zeptat. Samozřejmě by kamarádka musela dokládat nějaké dokumenty od kočárku, ale pokud ho kupovala tak je snad má. Jo a určitě by se to muselo nahlásit na PČR, ale v tom problém nevidím.
Ahojky kočárek sem měla v kočárkarně,ale bohužel mi ho někdo ukradnul a nejhorší na tom je to,že nebyl můj,ale mé nejlepší kamáradky,hlídam jí dítě,nevím co jí řeknu až příjde??

Příspěvek upraven 05.02.12 v 19:42