Bebecar ip op at

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
5.2.12 09:35

bebecar ip op at

ahoj holky! přemýšlím nad kočárkem bebecar ip op at. máte někdo zkušenosti? jestli máte třeba i jiný podvozek tak asi korbička a sportovní nástavba bude stejná u všech ne? myslím tu hranatou verzi, jste spokojené? děkuju moc za názory! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
5.2.12 09:57

Ahoj, máme bebecar stylo at - velká 4 nafukovací kola a přední se natáčejí, korbu máme oválnou. Nám tedy naprosto vyhovoval, korba byla výš než jsem zaregistrovala u jiných kočárků a hlavně je krásně široká. A super bylo i polohování. Kočárek s námi zvládl každý terén a rozhodně jsme ho nešetřili ;) Sportovní nástavbu nemáme, ta se mi nelíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.2.12 15:27

souhlas,u nás v rodině jsou 2 - stylo at a vector. doporučuju jako hluboký,sportak je naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.2.12 15:33

holky moc děkuju za zkušenosti! a jakou máte barvu?a proč myslíte že je sporťák naprd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
5.2.12 16:23

já mám béžový s oranžovou, oranžová je šislá…stejně tak šisuje i červená…takže ty bych nevolila…no sporťák je takový „strohý“, málo jde polohovat a třeba si neumím představit dát sporťák na ten podvozek stylo at, mi přijde, že by mi ho dítě rozhoupalo…ale někde se na kočárek podívej, třeba už jsou ty sportáky ted lepší…jinak my měli ještě jejich autosedačku a nacvakávala jsem jí na ten podvozek…to bylo šikovný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.2.12 16:41

právě zítra chceme jet dvě hodiny k nim do skladu, jako co jsem se dívala tak ještě by se mi líbil hartan vip xl. jenže to jsou všechno dražší kočárky a nikdo je moc na obchodě nemá!! nejsi z Královéhradeska? ten bebecar ip op at má právě přední zcela otočná kola a zadní má nafukovací a vzhledově je jednoduchý a hezký, ale ten sporťák je takovej neobvyklej, takovej trochu doktorskej… ale tak uvidíme. polohy mi stačí tak tři - sed, leh a něco mezi:) ale nevím kolik poloh má bebecar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
5.2.12 18:37

no tak určitě má 3 polohy, dřív šel dát úplně do lehu i úplně do sedu, což bylo super a ne každý kočárek to umí…tak uvidíte jak vypadají všechny varianty v reálu a třeba vyberete ;) jinak jsme od Kladna…ten hartan má nafukovací kola? já bych kočárek bez nafuk. kol (ty 2 velký si myslím, že stačí) nikdy nekoupila…chudák mimi, to musí děsně drncat…když vezmu golfky (a to máme solidně odpružený)…kdyžtak dej vědět, jak jste pochodili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
5.2.12 18:43

jinak dvě moje známé mají I´Coo Peak Air a jsou z něj nadšené…jinak v okolí potkávám i hodně jané slalom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.2.12 18:57

to i´coo má asi čtyři kola a ty přední jdou jen trochu do zatočení ne? právě to ip op AT znamená nafukovací zadní kola. jinak moc odpružený celkově není. ale tak má krásnou vložku(matraci)měkkou tak doufám že by se měl jako v bavlnce. líbí se právě jak je vypolstrovaný hluboký. jinak třeba u x landra mi přijde že to nemá pořádnou podšívku pod stříškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
5.2.12 19:01

jo jo, vím jak vypadá ten bebecar…a kdyžtak jdou podhustit ty nafukovací kola a bude to drncat ještě míň…no hluboká korbička u xlanderu je k ničemu, je moc krátká…do hlubokého bebecaru bych šla (i do toho ip op at) a to bez rozmýšlení ;), opravdu jsme byli moc spokojení, ale ten sporťák to chce opravdu prohlédnout…ale zase teřba sportak na tom ip opu bude lepší než na tom našem stylu…jo a taky si kočárek potěžkej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.2.12 19:10

naštěstí s tou váhou to bude problém jen u nakládání a vykládání do auta, jinak to nemusím tahat do schodů a kopce jedině ještě,ale ten tu je jeden, sice vede k našim ale tak musím něco vydržet:) takto vypadá ten sporťák http://www.bebecar.cz/…p_op_at.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
5.2.12 19:42

no pravda, že vypadá trošku líp…já znám jen model 2009…tak uvidíte, třeba se vám bude líbit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
8.2.12 22:54

holky, tak jsme byli na cestě a skončili jsme v pardubicích a koupili concord proton. v prodejně ho taky prodávali a řekli že to je nejhorší volba! že za ty peníze je moc těžký a je ke mně moc usedlý. tak snad budeme spokojeni! děkuju za zprávy/!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
9.2.12 08:53

tak doufám, že vám kočárek bude dobře sloužit :) je pravda, že vypadá mnohem líp než ten bebecar…ale já bych se bála těch koleček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
9.2.12 18:56

jj koleček se taky bojím, ale tak zase nebudou praskat a my na pole a tak jezdit s takovým kočárkem nebudeme. na chalupě máme les hned u domu takže v přírodě budeme pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí