Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Slyšela jsem, že korbičky quinny jsou dost malé a miminko v nich dlouho nevydrží. Která z Quinny korbiček je největší? Chci si objednat nějakou starší z bazaru po internetu.
Lúca
Ahojky,
tak my quinny nemáme. Ale uvažovali jsme, že koupíme quinny buzz kvuli skladnosti a když jsme zkoušeli korbičku, nestačila jsem se divit. Myslím, že v 5 měsicích by se mi do ní dcera nevešla a to nemám žádného cvalíka. Ted tady jezdí paní se sporťákem má dítě 10m. a vleze se tam tak tak.
Quinny Speedi o něm jsme uvažovali, ale vadil mi sporťák, takže jsem pak korbu ani moc nezkoumala. ale řekla bych, že bude o ně co větší než u BUZZ
já mám kočárek Speedy a jsem spokojená, malý se narodil 10.9. a vozila jsem ho nějakých 7 měsíců v hluboké korbě a pak jsme přešli na sporťák, to se mu moc nelíbilo, protože na mě neviděl, ale nakonec dobré. Jsem s tím kočárkem moc pokojená
ahoj, my máme quinny speedy (trojkombinaci) a jsme s ním moc moc spokojení…malá je zatím stále v korbičce - má 6,5 měsíce a počítám že v ní vydrží minimálně do 10 měsíců…
jo a v obchodě mi bylo řečeno, že prý ta korbička je dělaná na dítě do +/- 12 měsíců, ale samozřejmě záleží jak dítě rychle roste…každé je jiné…
Ahoj, není tady prosím Vás někdo, kdo by věděl, jaké korbičky pasují na podvozek Quinny Buzz?
Myslíte si, že by přes adaptéry bylo možné jeztit s touto korbičkou?
Hluboká korba Cybex Callisto Carrycot City Light. Nemá někdo zkušenost se stabilitou? Nikdy jsem nezkoužela na buzze nasadit ani autosedačku, nedovedu si předsatvit, jak moc to je ne/stabilní, pevné.
Nemá někdo zkušenost s jinou korbou, než je Quinny Dreamy? Nějak ji nemůžu přijít na chuť. Všem děkuji za poznatky ![]()
To ze ti nikdo neodpovedel v prvni diskusi znamena, ze nikdo nevi, protoze nemaji zkusenost.
Ja mela quinny buzz a dat na nej jinou korbu bych asi nedelala. Uz tak byl nestabilni, kdyz se na nej dopredu na madlo dala taska.
Máme quinny freestyle a korbu dreamy z roku 2010, hodně se rozmyslete, než koupíte: dítko nar. na počátku května 2014 (nedonošené o 2 měsíce), mělo v srpnu poslední 3 cm místa. Starší syn vydržel jen 5měs (ten připadnul na červenec - takže bez fusaku). 10 měs. vydrží miminka v inglesině magnum, která má 84cm.