Korbička Quinny Buzz versus Quinny Speedy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
151
3.2.12 10:23

korbička quinnny buzz versus quinny speedy

Slyšela jsem, že korbičky quinny jsou dost malé a miminko v nich dlouho nevydrží. Která z Quinny korbiček je největší? Chci si objednat nějakou starší z bazaru po internetu.

Lúca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
918
3.2.12 10:29

Ahojky,
tak my quinny nemáme. Ale uvažovali jsme, že koupíme quinny buzz kvuli skladnosti a když jsme zkoušeli korbičku, nestačila jsem se divit. Myslím, že v 5 měsicích by se mi do ní dcera nevešla a to nemám žádného cvalíka. Ted tady jezdí paní se sporťákem má dítě 10m. a vleze se tam tak tak.
Quinny Speedi o něm jsme uvažovali, ale vadil mi sporťák, takže jsem pak korbu ani moc nezkoumala. ale řekla bych, že bude o ně co větší než u BUZZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
3.2.12 10:39

já mám kočárek Speedy a jsem spokojená, malý se narodil 10.9. a vozila jsem ho nějakých 7 měsíců v hluboké korbě a pak jsme přešli na sporťák, to se mu moc nelíbilo, protože na mě neviděl, ale nakonec dobré. Jsem s tím kočárkem moc pokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.2.12 10:46

ahoj, my máme quinny speedy (trojkombinaci) a jsme s ním moc moc spokojení…malá je zatím stále v korbičce - má 6,5 měsíce a počítám že v ní vydrží minimálně do 10 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.2.12 10:49

jo a v obchodě mi bylo řečeno, že prý ta korbička je dělaná na dítě do +/- 12 měsíců, ale samozřejmě záleží jak dítě rychle roste…každé je jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.1.15 12:01

Korbička k podvozku Buzz ?

Ahoj, není tady prosím Vás někdo, kdo by věděl, jaké korbičky pasují na podvozek Quinny Buzz?

Myslíte si, že by přes adaptéry bylo možné jeztit s touto korbičkou?
Hluboká korba Cybex Callisto Carrycot City Light. Nemá někdo zkušenost se stabilitou? Nikdy jsem nezkoužela na buzze nasadit ani autosedačku, nedovedu si předsatvit, jak moc to je ne/stabilní, pevné.

Nemá někdo zkušenost s jinou korbou, než je Quinny Dreamy? Nějak ji nemůžu přijít na chuť. Všem děkuji za poznatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
30.1.15 12:28

To ze ti nikdo neodpovedel v prvni diskusi znamena, ze nikdo nevi, protoze nemaji zkusenost.
Ja mela quinny buzz a dat na nej jinou korbu bych asi nedelala. Uz tak byl nestabilni, kdyz se na nej dopredu na madlo dala taska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.1.15 12:37

Máme quinny freestyle a korbu dreamy z roku 2010, hodně se rozmyslete, než koupíte: dítko nar. na počátku května 2014 (nedonošené o 2 měsíce), mělo v srpnu poslední 3 cm místa. Starší syn vydržel jen 5měs (ten připadnul na červenec - takže bez fusaku). 10 měs. vydrží miminka v inglesině magnum, která má 84cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí