Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminky,
chtěla bych se Vás zeptat, jestli máte někdo zkušenost s kočárkem Krasnal Coral?
Viděla jsem ho na internetu, je polský, ale já jsem z Brna, tak to tam mám daleko. Ani jsem nenašla žádnou prodejnu v okolí, kde bych si ho mohla prohlédnout.
Pro 1. dítě jsem měla Tako, ale to už je 7 let zpátky. Taky se mi líbí Firkon Verano Long, ale ten je dražší než Krasnal. Díky za Vaše názory ![]()
Ahoj holky,
máte prosím některá již zkušenost s tímto kočárkem? Moc děkuji za jakékoliv info…
Ahoj, já ho mám. A jsem nespokojená. kočár je sice moc pěknej, ale to je tak vše. Začaly se nám po půl roce klepat přední otočná kola, řeklamace nám uznána nebyla, a to jsme ho reklamovaly už dvakrád.
Ahoj holky našla jsem na netu tento kočárek celkem se mi líbí chci se zeptat zda s ním některá z vás má zkušenost. Hledám nějaký nový moderní kočárek do pěti tisíc
Ahojki holky moc se mi líbí tento kočík máte s ním některá zkušenost??
Ahoj my máme krasnal coral a sme spokojení, zatím bez jakýchkoliv závad používaný cca 5 měsíců a to s ním jezdíme i různýma terenáma a v pohodě
akorát teda mám obavu že se mi tam malý v zimě nevleze s fusakem-nicméně to je asi problém téměř každého kočárku. ![]()
@skaslimca Taky jsme koupili Krasnal Coral ale ještě jsem s ním nejela protože se malá narodí až v prosinci a pevně doufám že je opravdu dobrý nebo mě z toho picne… Možná jsme s tím mohli i počkat protože se mi teď líbí i jiný kočárky ale co už. To jsem prostě já… koupím první věc která se mi líbí ale je fakt že cena byla super a stejně ani nemrknem a malá z toho vyroste ![]()
@Belluš no rostou rychle, před chvílou sem jela do porodnice a ted už budem mít pět měsíců
ale já sem s kočárkem spokojená
malý si taky nestěžuje ![]()
@skaslimca Tak snad o kočárku budu moct říct to samý
a v jaké barvě ho máte?
@Belluš červeno-černý
moje oblíbené barvy
prvně sem chtěla modrý, ale pak sem si říkala že červená je taková neutrální pro holku i kluka a až časem budem chtít druhé mimčo a bude tot řeba ta holčička tak nebude muset být v modrém ![]()
@skaslimca Jé tak to máme úplně stejnej
taky jsem chtěla něco neutrálního… ten je stejně nejhezčí ![]()
@Belluš taky se mi nejvíc líbil a příteli taky
tak bylo jasné že vyhrál ![]()
@skaslimca Taky jsme se na tom shodli oba
ono vlastně ani pořádně nebylo moc z čeho vybírat. Ale jako naštvali mě protože mi místo černo-červenýho přišel fialovo-růžovej a ten byl fakt divnej takže jsem ráda že to bez problémů vyměnili
už se nemůžu dočkat až s ním budu jezdit ![]()
@Belluš a kdy máš termín? my sme čekali na kočárek který měl dojít v pondělí a malý se vyklubal na svět dřív než kočárek stihl dojít
domů nás pouštěli den předtím než měl dorazit
sme si museli pujčovat autosedačku ![]()