Kočárek Krasnal Coral

1
24.1.12 13:25

Kočárek Krasnal Coral

Ahojky maminky,
chtěla bych se Vás zeptat, jestli máte někdo zkušenost s kočárkem Krasnal Coral?
Viděla jsem ho na internetu, je polský, ale já jsem z Brna, tak to tam mám daleko. Ani jsem nenašla žádnou prodejnu v okolí, kde bych si ho mohla prohlédnout.
Pro 1. dítě jsem měla Tako, ale to už je 7 let zpátky. Taky se mi líbí Firkon Verano Long, ale ten je dražší než Krasnal. Díky za Vaše názory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
24.1.12 13:59

Za mně polský kočárky nebrat. Kvalita nic moc.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca27....
5.11.12 21:47

Ahoj holky,
máte prosím některá již zkušenost s tímto kočárkem? Moc děkuji za jakékoliv info…

• Citovat
  • Upravit
9
18.7.13 12:29

Ahoj, já ho mám. A jsem nespokojená. kočár je sice moc pěknej, ale to je tak vše. Začaly se nám po půl roce klepat přední otočná kola, řeklamace nám uznána nebyla, a to jsme ho reklamovaly už dvakrád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
3.9.13 15:58

Co myslíte bude dobrý ??

Ahoj holky našla jsem na netu tento kočárek celkem se mi líbí chci se zeptat zda s ním některá z vás má zkušenost. Hledám nějaký nový moderní kočárek do pěti tisíc

http://www.kifik.cz/…l-coral-01co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka.walter
15.9.13 14:41

coral krasnal

Ahojki holky moc se mi líbí tento kočík máte s ním některá zkušenost??

• Citovat
  • Upravit
501
21.9.13 10:46

Ahoj my máme krasnal coral a sme spokojení, zatím bez jakýchkoliv závad používaný cca 5 měsíců a to s ním jezdíme i různýma terenáma a v pohodě :) akorát teda mám obavu že se mi tam malý v zimě nevleze s fusakem-nicméně to je asi problém téměř každého kočárku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.9.13 14:59

@skaslimca Taky jsme koupili Krasnal Coral ale ještě jsem s ním nejela protože se malá narodí až v prosinci a pevně doufám že je opravdu dobrý nebo mě z toho picne… Možná jsme s tím mohli i počkat protože se mi teď líbí i jiný kočárky ale co už. To jsem prostě já… koupím první věc která se mi líbí ale je fakt že cena byla super a stejně ani nemrknem a malá z toho vyroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
26.9.13 17:09

@Belluš no rostou rychle, před chvílou sem jela do porodnice a ted už budem mít pět měsíců :) ale já sem s kočárkem spokojená :) malý si taky nestěžuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
26.9.13 19:00

@skaslimca Tak snad o kočárku budu moct říct to samý :) a v jaké barvě ho máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
27.9.13 18:37

@Belluš červeno-černý :) moje oblíbené barvy :D prvně sem chtěla modrý, ale pak sem si říkala že červená je taková neutrální pro holku i kluka a až časem budem chtít druhé mimčo a bude tot řeba ta holčička tak nebude muset být v modrém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
28.9.13 08:10

@skaslimca Jé tak to máme úplně stejnej :D taky jsem chtěla něco neutrálního… ten je stejně nejhezčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
28.9.13 18:18

@Belluš taky se mi nejvíc líbil a příteli taky :) tak bylo jasné že vyhrál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
28.9.13 18:36

@skaslimca Taky jsme se na tom shodli oba :) ono vlastně ani pořádně nebylo moc z čeho vybírat. Ale jako naštvali mě protože mi místo černo-červenýho přišel fialovo-růžovej a ten byl fakt divnej takže jsem ráda že to bez problémů vyměnili :D už se nemůžu dočkat až s ním budu jezdit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
29.9.13 22:32

@Belluš a kdy máš termín? my sme čekali na kočárek který měl dojít v pondělí a malý se vyklubal na svět dřív než kočárek stihl dojít :D domů nás pouštěli den předtím než měl dorazit :D sme si museli pujčovat autosedačku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí