Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
V září se mi má narodit první miminko a já sháním kočárek, potřebuji doporučení na menší kočárek, nejlépe trojkombinace, čtyřkolku, který bude menší a bude se vejít do těch menších výtahů, jinak bychom se nedostali ven:) Na ceně až tak nezáleží, ale samozřejmě, čím levnější, tím lepší, hlavně, aby vydržel a byla s ním dobrá manipulace i pro mrňavou ženu, jako jsem já:) Předem děkuji za typy
@wesny - co to znamená menší kočárek? - ono i do malých výtahů se maminky vlezly s docela slušnými (co do velikosti) kočáry - určitě si změř výtah, a hoď sem rozměry, maminky, co mají malé výtahy ti pak můžou lépe poradit.
já se jen zeptám, čtyřkolka s předními otočnými koly? nafukovací kola? budete jezdit do terénu /tím myslím les, apod., po zpevněných hliněných cestách projedou i golfky../
má být sedák sporťáku otočný v obou směrech?
Výtah má 100cm x 80cm.
Jinak co se týče sporťáku byl by asi lepší otočný v obou směrech, jak říkám, nemám žádné zkušenosti, tudíž nedovedu povědět, co je lepší:)určitě si zajedeme i do terénu.
záleží, jak široké má ten výtah dveře.
Máme X-lander XQ 2011, je senzační do města i do lehčího terénu, otočná sedačka, celkem skladný, super poměr cena/ výkon.
Ale naši mají tak uzoučký výtah, že musím sundávat jedno kolo, abych projela dveřmi dovnitř a ven. Je to sice jen vycvaknout a nacvaknout, ale denně bych to dělat nechtěla…
No právě, ten x-lander se mi moc líbil, ale nevejde se, taky si neumim představit, že bych tohle denně absolvovala:)