X-lander XA - sporťák do lehu?

729
24.5.12 22:34

tenhle x lander - sporťák do lehu ?

prosím majitelky tohohle typu xa - zatím vozíme v hluboké korbě, tenhle asi do úplného lehu nejde, že ? pomůžete mi, nebudu muset korbu sundavat a budu vědět, že asi malého nebudu moct dát dřív než bude sám sedět ? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
24.5.12 22:38

O tomhle kočárku nic nevím, ale mám jinou zkušenost - když bylo malé pět měsíců, musela z korby (rozpadlo se kolečko a navíc jí v teplým oblečení nebyl na šířku, byl to starý nevychytaný zděděný model). Šla do sporťáku, a i když to není na úplný leh, tak to klidně zvládla: byla ve fusaku zabalená, a holt visela na těch popruhách. V našem kočáru měla záda jakoby spuštěný na rovno, jen to prostě není úplně rovnoběžně se zemí. Čili bych se toho nebála, pokud to v tom X-Landeru vypadá stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
24.5.12 22:46

Máme tento kočárek, sporťák se dá dát do více než pololehu a také jsme tam našeho malého dávali brzy. Chtěl se dívat na svět a v korbě hodně plakal. Ještě neseděl a na léto putoval do sporťáku, kde byl spokojenej. Někde jsem četla - hlavně dát nožičky nahoru, ne spuštěné dolů, a bude to OK :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.5.12 22:52

Malýmu jsou zatím 4 měsíce, ještě to chvíli vydržíme, ale budu ráda vědět jak to je a nemusím ten sporťák složitě natahovat… jinak teda s kočárkem moc spokojená nejsem. Je to totální drncák…zdál se celkem terénní, ale špatně se s ním jezdí i ve městě. Obrubníky.. Kdybych to tušila, tak bych do něho nešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
24.5.12 23:09

Ano, ta korbička trochu drncá, ale nic hrozného a sporťák je potom více do terénu. Já jsem tedy spokojená, jezdila jsem i v hlubokém sněhu a OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
24.5.12 23:14

Ten sporťák dáš skoro do lehu - nebyl s tím nikdy problém, děcka v něm spaly skoro pořád :-). A je pravda, že když dáš místo korby sporťák, tak kočár změní těžiště a líp se s ním jezdí… akorát je korbička lepší ochrana proti větru, děšti, zimě… a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
24.5.12 23:16

Zkus to ještě tady:
https://www.emimino.cz/…ankovani/63/?…

Já osobně čekám až v něm budeme jezdit. Myslím že do lehu má jít ale ne do úplného sedu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.5.12 23:16

já už to s ním také doklepu :) na oko je určitě krásnej, nechtěla jsem žádnej velkej tank , ale občas maminkám závidím to pérování - nemusí kočárek na každé překážce nadzvedávat. Také mám problém v domě máme 8 schodů nahoru k výtahu a jen jeden vchod. s dítětem v kočárku a nákupem v košíku to nevyskáču,mám pocit, že by se madlo mohlo utrhnout :). musíme být buď dva nebo já malého vyndat a vytáhnout samotný kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.5.12 23:18

děkuju moc za rady ! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
24.5.12 23:18

Ten sporťák má phel asi jako když máš podloženou postýlku při rýmě :) Tedy pokud tu polohu znáš :think: Není to sed jako sed. Rozhodně menší úhel než autosedačka .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.5.12 23:20

tak super, o prázdninách jdem do sporťáku, už se těším :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
24.5.12 23:20

Je to fakt skoro leh, jen mírňoučké zvýšení, jj.

Holky, nevyžádaná rada: on jde dát vlastně i do úplného sedu, když zezadu vypáráte ty zašité „zarážky“… tři roky jsem myslela, že to nejde, že bych to tím rozbila - a ono je to fakt jen zapošité, kdesi jsem to vyčetla a fakt to jde, a tím sed trošku zvýšíte (dáte i to pravého úhlu, ale to z hlediska pohodlnosti už není nic moc, ten kočár na to není úplně stavěný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.5.12 23:25

tady je nějaký trik do úplného sedu, ale nevím co si pod tím představit :)
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
25.5.12 08:49
@vvero píše:
Máme tento kočárek, sporťák se dá dát do více než pololehu a také jsme tam našeho malého dávali brzy. Chtěl se dívat na svět a v korbě hodně plakal. Ještě neseděl a na léto putoval do sporťáku, kde byl spokojenej. Někde jsem četla - hlavně dát nožičky nahoru, ne spuštěné dolů, a bude to OK :mavam:

Přesně tak, taky jsem jezdily brzy ve sportu, malá se chtěla dívat ven, nožky jsem jí dala nahoru a jelo se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
25.5.12 10:52

Sporťák jde skoro položit, dítko v tom bylo od 5 měsíce a naprosto OK, spokojené.
Já jsem s XA spokojená, drncání skvěle uspávalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4