Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
prosím majitelky tohohle typu xa - zatím vozíme v hluboké korbě, tenhle asi do úplného lehu nejde, že ? pomůžete mi, nebudu muset korbu sundavat a budu vědět, že asi malého nebudu moct dát dřív než bude sám sedět ? děkuji
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAO tomhle kočárku nic nevím, ale mám jinou zkušenost - když bylo malé pět měsíců, musela z korby (rozpadlo se kolečko a navíc jí v teplým oblečení nebyl na šířku, byl to starý nevychytaný zděděný model). Šla do sporťáku, a i když to není na úplný leh, tak to klidně zvládla: byla ve fusaku zabalená, a holt visela na těch popruhách. V našem kočáru měla záda jakoby spuštěný na rovno, jen to prostě není úplně rovnoběžně se zemí. Čili bych se toho nebála, pokud to v tom X-Landeru vypadá stejně.
Máme tento kočárek, sporťák se dá dát do více než pololehu a také jsme tam našeho malého dávali brzy. Chtěl se dívat na svět a v korbě hodně plakal. Ještě neseděl a na léto putoval do sporťáku, kde byl spokojenej. Někde jsem četla - hlavně dát nožičky nahoru, ne spuštěné dolů, a bude to OK ![]()
Malýmu jsou zatím 4 měsíce, ještě to chvíli vydržíme, ale budu ráda vědět jak to je a nemusím ten sporťák složitě natahovat… jinak teda s kočárkem moc spokojená nejsem. Je to totální drncák…zdál se celkem terénní, ale špatně se s ním jezdí i ve městě. Obrubníky.. Kdybych to tušila, tak bych do něho nešla..
Ano, ta korbička trochu drncá, ale nic hrozného a sporťák je potom více do terénu. Já jsem tedy spokojená, jezdila jsem i v hlubokém sněhu a OK.
Ten sporťák dáš skoro do lehu - nebyl s tím nikdy problém, děcka v něm spaly skoro pořád
. A je pravda, že když dáš místo korby sporťák, tak kočár změní těžiště a líp se s ním jezdí… akorát je korbička lepší ochrana proti větru, děšti, zimě… a tak ![]()
Zkus to ještě tady:
https://www.emimino.cz/…ankovani/63/?…
Já osobně čekám až v něm budeme jezdit. Myslím že do lehu má jít ale ne do úplného sedu. ![]()
já už to s ním také doklepu
na oko je určitě krásnej, nechtěla jsem žádnej velkej tank , ale občas maminkám závidím to pérování - nemusí kočárek na každé překážce nadzvedávat. Také mám problém v domě máme 8 schodů nahoru k výtahu a jen jeden vchod. s dítětem v kočárku a nákupem v košíku to nevyskáču,mám pocit, že by se madlo mohlo utrhnout
. musíme být buď dva nebo já malého vyndat a vytáhnout samotný kočár…
Ten sporťák má phel asi jako když máš podloženou postýlku při rýmě
Tedy pokud tu polohu znáš
Není to sed jako sed. Rozhodně menší úhel než autosedačka .)
Je to fakt skoro leh, jen mírňoučké zvýšení, jj.
Holky, nevyžádaná rada: on jde dát vlastně i do úplného sedu, když zezadu vypáráte ty zašité „zarážky“… tři roky jsem myslela, že to nejde, že bych to tím rozbila - a ono je to fakt jen zapošité, kdesi jsem to vyčetla a fakt to jde, a tím sed trošku zvýšíte (dáte i to pravého úhlu, ale to z hlediska pohodlnosti už není nic moc, ten kočár na to není úplně stavěný)
tady je nějaký trik do úplného sedu, ale nevím co si pod tím představit ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@vvero píše:
Máme tento kočárek, sporťák se dá dát do více než pololehu a také jsme tam našeho malého dávali brzy. Chtěl se dívat na svět a v korbě hodně plakal. Ještě neseděl a na léto putoval do sporťáku, kde byl spokojenej. Někde jsem četla - hlavně dát nožičky nahoru, ne spuštěné dolů, a bude to OK
Přesně tak, taky jsem jezdily brzy ve sportu, malá se chtěla dívat ven, nožky jsem jí dala nahoru a jelo se ![]()
Sporťák jde skoro položit, dítko v tom bylo od 5 měsíce a naprosto OK, spokojené.
Já jsem s XA spokojená, drncání skvěle uspávalo ![]()