Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký den, děvčátka, chtěla jsem se poptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s tímto kočárkem. Na internetu se mi hrozně líbil a narazila jsem na něj i v Polsku. Jenom bych si ráda přečetla zkušenosti. Moc děkuji.
![]()
Tady už je na tento kočárek diskuze tak jukněte sem
https://www.emimino.cz/…rankovani/7/?…
Jééé, strašně moc děkuji. Teď, jak to čtu tu diskuzi, tak jsem na 95% rozhodnutá, že si ho koupím. Jenom bych potřebovala vidět ty barvy ve skutečnosti, na netu to hodně zkresluje. Co je tam vyfocený ten oranžový, tak ten je krásný.
![]()
Holky chci se zeptat na nanoznik na tomhle kocarku, prijde mi ze s fusakem to bude asi trosku problem, mate nektera odzkouseno?
Ahojte, koupili jsme si kočárek Lonex speedy V light včetně autosedačky, nevíte jak se ta autosedačka dává na tu konstrukci, nemůžeme na to přijít. Bylo tam psané, že je to s adaptérem, ale nevím jak na to? Nemáte někdo návod
@mvelesi píše:
Ahojte, koupili jsme si kočárek Lonex speedy V light včetně autosedačky, nevíte jak se ta autosedačka dává na tu konstrukci, nemůžeme na to přijít. Bylo tam psané, že je to s adaptérem, ale nevím jak na to? Nemáte někdo návod
U autosedačky bys měla mít takové 2 nasazovací „věci“, nevím, jak to popsat.
Návod na nasazení nemám, ale našla jsem aspoň na zapásání vajíčka v autě.
![]()
Ahoj děvčata,
Chci se zeptat jestli tady není nějaká maminka nejlíp Ostrava-Poruba která má Lonex speedy v light 2014 doma, abych se na něho mohla jen podívat a poté objednat v Polsku není k nalezení. Nebo ho některá prodáváte… Děkuji moc
Lonex 2014 je novinka, to asi nikdo prodávat nebude. Ale myslím, že v POlsku ho mají na objednání, ten pán, co nám prodával kočár, říkal, že bude nová kolekce. ![]()
Ahoj holky,
Myslíte, že je hluboká korba dost velká. Aby mi tam vlezlo i 6měsíční mimi i s fusakem? Připadá mi na obrázku malá. Poraďte prosím… Děkuji ![]()
Já jsem do tohoto kočárku taky zamilovaná, jen nevím kterou barvu vybrat. V úterý jsem ho viděla v Přelouči naživo a řekla bych, že korba patří mezi největší. Je to opravdu perfektní kočárek, jen bohužel zrovna neměli žádný s květinovým vzorem.
Tady je tel na polský obchod 736234837. pán je vstřícný a má tam květinové vzory.