Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, nemáte některá z vás zkušenost s kočárkem Mothercare my3? Nikde jsem nenašla žádné informace případně zkušenosti uživatelů.
http://www.mothercare.com/…p/B001NM0NIS
Ahoj,tak osobni zkusenost s nim nemam ale take jsem po nem driv pokukovala
.Recenze na nej jsem v cestine nikde nenasla ale tady ti posilam stranku primo z Mothercare,v anglictine,ale recenze na nej tam jsou..Tak snad ti to pomuze..Jsou vesmes pozitivni..Hodne stesti s vyberem.
osobni zkusenost taky nemam, ale tady (v Londyne) ho hodne vidam. Takze je hodne oblibeny. Rekla bych ze patrim mezi tech pet nejoblibenejsich co tady vidam.
(Quinny buzz,Mother care,Bugaboo,Oyster,Phil@Teds)
Ahoj holky, taky jsem objevila tenhle kočárek a na anglických stránkách samá chvála. Moc se mi líbi a mooc bych ho chtěla. Jenže nikdo nemá žádné zkušenosti a neumím kupovat zajíce v pytli. Prosím napište kdo ho už viděl v reálu. Budu moc vděčná ![]()
já už s ním doma parkuju a musím říct velká spokojenost ale rodit budu až v červenci tak víc říct nemůžu. Musim pochválit nafukovací kola to je pro mě velké plus.
Tak to je úžasné, že se už našel někdo ,kdo testuje a bude ještě víc testovat.
Prosím tě, ještě bych se zeptala kde jsi ho sehnala? Já ho jen našla na anglických stránkách a vůbec nevím na kolik by vyšla doprava do ČR. Máme tam kamaráda, tak by nám ho poslal. Ale lepší by bylo si ho koupit zde, ale nikde jsem nenašla odkaz. Joo a ještě jedná otázka, na kolik tě vyšel? Tam psali na naše 12000 kč
bez sedačky.
já jsem ho sehnala z druhé ruky za 2tis ale pani s nim jezdila krátce a je naprosto jako nový a mam hop také bez sedačky ale to mi neva jelikož autem téměř nejezdíme. Jinak vůbec netušim na kolik vyjde doprava ale asi to nebude žádná pálka a kočárek se i tak určitě vyplatí.
Tak to máš za úžasné penízky. Dneska se mi ozvala jedna paní co kočárek prodáva za super cenu, tak nevím jestli ho nevzít. Nejsem pověrčivá, ale je to na mě docela brzo. Ptala jsem se totiž na pár inforamací, docela mě zajímalo, jestli není moc nizky, tak říkala, že korbička je, ale madlo je na vyšší postavy. sakra jak já bych ho potřebovala vidět osobně. ![]()
ja mam jen fotky v albu tak pokud ti to pomuze a nebo mohu ukazat v kralupech. Korbicka je nizko ale to je na tom podle me to super a madlo se da vysovvat takze je vhodne i pro vysokeho chlapa. Nemasla jsem na nem nic co by mi vadilo ![]()
Kralupech? To je kde?
jsem tady nová, tak ani nevím kde jsou fotky ![]()
kralupy jsou asi 20km severne od prahy. Jinak na me album s fotkama se dostanes tak ze kliknes na me jmeno
skoda tak to asi vic nepomuzu nebo jestli te jeste neco dalsiho zajima tak se klidne ptej, rada pomuzu ![]()
Super koukala jsem na tvé fotečky a vapadá skvěle. No mě už bude jen zajímat jak se ti s ním bude jezdit. Sice rodíš jen 2 měsíce přede mnou, a to asi čekat s kočárkem nebudu
Víš co bych tě ještě mo poprosila, jestli ho máš doma, jestli by jsi mi ho nezmeřila od zemi k boudičce. Zajímá mě jak je vysoký od země. Budeš moc hodná.