Kočárek Moon flac

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
566
2.3.14 09:05

Já už mám první defekt. Vrže mi levé zadní kolečko. Mazala jsem ho a vrže pořád. :? Jinak je ale krásný, lehký, prostorný… Jen z toho kolečka se asi zblázním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.3.14 19:52

Taky mi verze manžel říkal na mazat obyc vazelinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
2.3.14 21:23

@zanetka2712 :palec: :palec: :palec: Zkusím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.3.14 21:15

Mám ten černobílý, není teda jenom černobílý, je tam i ňáká béžovo-šedá barva, což bych řekla, že je trošku škoda ale jinak je super, krásně lehkej a vejde se do kufru u 206 peugeota a ještě se tam vejdou tašky kolem. Honzíkovi se kočárek moc líbí, hlavně to špehovací okénko. a je dost prostornej, tak jak to má správně být. akorád jediný e-shop, kde ho ještě měli v téhle barvě ve čtvrtek byl delfínek…ten pán to jako jediný z e-shopů poctivě aktualizuje-počky na skladě. u třech jiných e-shopů to tvrdili a nakonec to nebyla pravda, tak si to radši předem obvolejte, už skoro žádný nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.3.14 07:56

Přeji krásný den, chtěla sem se jenom zeptat, jestli namazání vazelínou pomohlo? Kočárek sem si objednala přes internet a neujela sem ani 500m a začali vrzat kolečka a jede se s ním ztěžka, takže budu řešit asi reklamaci. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
10.3.14 09:29

Někdo to maže wd40 ale manžel říkal že ten časem vyschne a bude to znova, vazelína vydrží… my nemazali, ještě ho nepoužíváme tak já neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
10.3.14 09:38

Mazala jsem wd40 a žádný efekt. Vazelínu jsem ještě nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.3.14 10:01

To je pravda, taky jsme ríkali, že musíme namazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.3.14 10:19

Já sem právě namazala vazelínou hned při sestavování kočárku a stejně to strašně píská, když do toho malého posadím a tak jakoby kočárek přibržďuje. Prostě se s ním strašně nadřu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
10.3.14 19:22

Mě vrzalo zadní levé kolečko. Akorát to začalo jak jsem jela ze školy. Měla jsem to domů tak 2 kiláky a než jsem dojela domů, tak to přestalo :think: Je to už týden a nic, tak asi se to nějak vyšolichalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
52
11.3.14 11:45

Ahoj, jak jste spokojené? Kočárek moon flac..Kolečka tedy asi nic moc, možná je to kus od kusu..Myslíte, že se pak v zimě do kočárku vejde 1,5roku prcek s fusakem? Rozhoduji se, je moc pěkný, ještě zvazuju mezi multiway evo 2014.Těžký vybrat pořádný golfac nebo sportak.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
11.3.14 14:56

@anylek Ahoj. Já jsem s kočárkem spokojená. Zadní levé kolečko sice pořád vrže (ještě jsem nemazala tou vazelínou), ale jen při rozjezdu nebo zastavení. Jinak mému prckovi je 15 měsíců a vejde se do kočárku i se zimním fusakem v pohodě. Mám tenhle kočárek ale jen na přejezdy, jinak mám sporťák. Absolvovala jsem s Moon Flac jednu delší procházku trošku v terénu (byla jsem líná skládat do auta sporťák) a už nikdy víc. Byla jsem servaná víc, než kdybych před sebou tahala o mnoho těžší sporťák, zato ale s většími kolečky. Kdybych dnes měla znovu vybírat kočárek, tak určitě vybírám tak, aby sporťák nebyl tak těžký, byl jednoduchý na složení a vystačila bych si jen s ním. Jinak ale Moon Flac co se týče skladnosti, funkčnosti, vzhledu doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.3.14 18:37

Jí, díky za názor. Ještě to promyslim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.14 13:52

Ahoj, máme ho třetí den a naprostá spokojenost :lol: Kolečka začala také vrzat asi po 500m a namazali jsme vazelínou a je klid, ale kolečko se musí rozebrat a namazat vevnitř, jinak to vrže dál :( Je tam pojistka, tak tu vyndat a namazat, šikovný chlap to určitě zvládne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.3.14 14:08

Jéje, ty kolečka :( Pořád zvažuji, někde tady jsem taky četla, že tam paní zkoušela dávat holčičku, nějak pres rok, asi i s fusakem, ze už se nevešla :roll: Tak, aby zase za chvíli člověk nemusel kupovat další golfak. Pojedu během pár dní do babycentra, tak okouknu na zivo :)

Příspěvek upraven 13.03.14 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4