Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já už mám první defekt. Vrže mi levé zadní kolečko. Mazala jsem ho a vrže pořád.
Jinak je ale krásný, lehký, prostorný… Jen z toho kolečka se asi zblázním…
Mám ten černobílý, není teda jenom černobílý, je tam i ňáká béžovo-šedá barva, což bych řekla, že je trošku škoda ale jinak je super, krásně lehkej a vejde se do kufru u 206 peugeota a ještě se tam vejdou tašky kolem. Honzíkovi se kočárek moc líbí, hlavně to špehovací okénko. a je dost prostornej, tak jak to má správně být. akorád jediný e-shop, kde ho ještě měli v téhle barvě ve čtvrtek byl delfínek…ten pán to jako jediný z e-shopů poctivě aktualizuje-počky na skladě. u třech jiných e-shopů to tvrdili a nakonec to nebyla pravda, tak si to radši předem obvolejte, už skoro žádný nejsou.
Přeji krásný den, chtěla sem se jenom zeptat, jestli namazání vazelínou pomohlo? Kočárek sem si objednala přes internet a neujela sem ani 500m a začali vrzat kolečka a jede se s ním ztěžka, takže budu řešit asi reklamaci. Děkuji moc
Někdo to maže wd40 ale manžel říkal že ten časem vyschne a bude to znova, vazelína vydrží… my nemazali, ještě ho nepoužíváme tak já neporadím
Mazala jsem wd40 a žádný efekt. Vazelínu jsem ještě nezkoušela.
Já sem právě namazala vazelínou hned při sestavování kočárku a stejně to strašně píská, když do toho malého posadím a tak jakoby kočárek přibržďuje. Prostě se s ním strašně nadřu
Mě vrzalo zadní levé kolečko. Akorát to začalo jak jsem jela ze školy. Měla jsem to domů tak 2 kiláky a než jsem dojela domů, tak to přestalo
Je to už týden a nic, tak asi se to nějak vyšolichalo ![]()
Ahoj, jak jste spokojené? Kočárek moon flac..Kolečka tedy asi nic moc, možná je to kus od kusu..Myslíte, že se pak v zimě do kočárku vejde 1,5roku prcek s fusakem? Rozhoduji se, je moc pěkný, ještě zvazuju mezi multiway evo 2014.Těžký vybrat pořádný golfac nebo sportak.. ![]()
@anylek Ahoj. Já jsem s kočárkem spokojená. Zadní levé kolečko sice pořád vrže (ještě jsem nemazala tou vazelínou), ale jen při rozjezdu nebo zastavení. Jinak mému prckovi je 15 měsíců a vejde se do kočárku i se zimním fusakem v pohodě. Mám tenhle kočárek ale jen na přejezdy, jinak mám sporťák. Absolvovala jsem s Moon Flac jednu delší procházku trošku v terénu (byla jsem líná skládat do auta sporťák) a už nikdy víc. Byla jsem servaná víc, než kdybych před sebou tahala o mnoho těžší sporťák, zato ale s většími kolečky. Kdybych dnes měla znovu vybírat kočárek, tak určitě vybírám tak, aby sporťák nebyl tak těžký, byl jednoduchý na složení a vystačila bych si jen s ním. Jinak ale Moon Flac co se týče skladnosti, funkčnosti, vzhledu doporučuji.
Ahoj, máme ho třetí den a naprostá spokojenost
Kolečka začala také vrzat asi po 500m a namazali jsme vazelínou a je klid, ale kolečko se musí rozebrat a namazat vevnitř, jinak to vrže dál
Je tam pojistka, tak tu vyndat a namazat, šikovný chlap to určitě zvládne ![]()
Jéje, ty kolečka
Pořád zvažuji, někde tady jsem taky četla, že tam paní zkoušela dávat holčičku, nějak pres rok, asi i s fusakem, ze už se nevešla
Tak, aby zase za chvíli člověk nemusel kupovat další golfak. Pojedu během pár dní do babycentra, tak okouknu na zivo ![]()
Příspěvek upraven 13.03.14 v 14:11