Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky, přemýšlím nad koupí kočárku quinny buzz, spíše tedy jen sportovní verzi. Chci se zaptat zkušenosti s tímto typem kočárku a jak velké dítě se vám tam vešlo? mám ročního syna.
Děkuji za rady a zkušenosti:)
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzSpis nez vek u tehle tipu bude zalezet na vysce a vaze ditete… ![]()
@Sosopa my měli jen sportak asi 3m a nebyl špatnej, spíš záleží co čekás, že bude splňovat ![]()
Tak syn má 86 cm a cca 10 kg
tak snad to do těch 2 let kočárek vydrží ![]()
@Sosopa tak 86 cm si myslím tam už moc dlouho nevydrží
my měli 70 cm ve 13 m a 8 kg a s fusakem akorát, ale že by tam měla extra místa to rozhodně ne.
Navíc ten originál fusak je naprosto o ničem, hezký, ale nezahřeje.
@Sosopa píše:
Tak syn má 86 cm a cca 10 kgtak snad to do těch 2 let kočárek vydrží
tak do toho bych nešla, pro menší dítě dobré ale pro větší určitě ne. Mě se syn po roce a čtvrt nevešel v zimě do normálního dlouhého sporťáku a to měl v roce jen 77 cm. Takže quinny by byl k ničemu.
@Sosopa já ho původně chtěla když jsem byla tehu, ale to mi neprošel. Na podzim byla dcera na operaci a nemohla sedet vzpřímeně, tak jsem jela pro jinej a původně jsem chtěla Mooda, ale zklamal mě, takže jsem koupila buzze. Ale mě ne vyhovoval ten malém košík, je těžší než co mám teď za kočárek a sedačka po směru se me nenadchla
osobně si myslím, že tenhle kočárek je dobrej pro dítě co se učí sedět sedět v těch prvních mesicich po směru jinak ne…
Nekupuj. Měla sem celou sadu:-D, dala sem komplet 30tisíc a v roce už tam byl malej jak připíchlej motýl na nástěnce a to je spíš malé mimino
, teda byl
Jen nesouhlasim s fusakem.Taky mámori. stejnou barvu
a i na horách když tam ještě bývala zima
byl malej teplej
Tak děkuji moc za rady
jsem v koncích nevím jaký kočárek a napadl mě tenhle
jinak ještě přemýšlím nad BABYHOME, MAMAS AND PAPAS SOLA, BRITAX B AGILE
co myslíte? jakej bude nejlepší? ![]()
@Sosopa já zkoušela od babyhome golfky v krame a byli docela dobrý. A ty hledas co sportak nebo golfky?
@Sosopa Co se týká zádové opěrky tak určitě vyhrává babyhome. A ač jsem si myslela že to nebudu muset řešit tak většina kočárků prostě nestačí. Takže brát ten nejdelší, za pár měsíců to velmi oceníš. ![]()