Quinny buzz, koupit?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7544
23.2.14 23:55

@Sosopa já zkoušela od babyhome golfky v krame a byli docela dobrý. A ty hledas co sportak nebo golfky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
23.2.14 23:57

@Sosopa Co se týká zádové opěrky tak určitě vyhrává babyhome. A ač jsem si myslela že to nebudu muset řešit tak většina kočárků prostě nestačí. Takže brát ten nejdelší, za pár měsíců to velmi oceníš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.2.14 23:57

Je mi to jedno :) hlavně, aby to bylo prostorné..Dívala jsem se ještě na nunu, ale to se mi nezdá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
24.2.14 07:35

@Sosopa tak mi máme concord fusion je fakt velkej a jeden z nejširších a dcera i s fusakem mela hodné místa. Me osobně concord přesvědčil nejvíce za všechny kočárky co jsem měla. Je lehkej na ovládaní, v terénu to v pohodě zvládne, prostornej košík a tříska je taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
24.2.14 09:17

Já mám skoro na 9.měsíční dceru jane slalom pro. je to trojkolka, hodně prostorná, polohovatelné nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.2.14 09:35

Mutsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.2.14 20:41

Já mám buzze pro roční holčičku a jsem zatím nadšená, polohování i jízdní vlastnosti mi vyhovují, místa má dost, ale je pravda, že je drobná, byla to jedna z mých srdcovek, prostě jsem ho musela koupit i kdyby na půl roku, ale nám se tam vejde i téměř tříletá, takže ho doma budem držet co nejdéle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.14 11:27

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Čekám druhé mimčo a mám možnost koupit starší kočárek quinny buzz - sporťák, hluboká korba a zřejmě i autosedačka za cca 6 tis. Na první dítě jsem měla kočárek - 4 kola, takový ten velký s kapsama, houpací nebo jak to popsat, takže úplně něco jiného. Stále ho doma mám, byla jsem s ním až na pár věcí spokojená, je v dobrém stavu a vše na něm funguje. Teď kočárek quinny - má polámanou rukojeť - nejde výškově nastavit, sjede jen na jedné straně - lze to opravit? A dále nejde zaaretovat přední kolečko - lze též nějak snadno opravit? Kočárek mě popravdě moc nenadchl není to úplně můj typ, tak právě nevím. Přijde mi takový málo prostorný ten sporťák, moc odkrytý - že tam musí hodně foukat, navíc je to tříkolka. Ale zase cena je supr, tak co by jste poradily? Mám či nemám ho koupit? Je k tomu ještě fusak, a taška na kočárek. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
20.3.14 12:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Čekám druhé mimčo a mám možnost koupit starší kočárek quinny buzz - sporťák, hluboká korba a zřejmě i autosedačka za cca 6 tis. Na první dítě jsem měla kočárek - 4 kola, takový ten velký s kapsama, houpací nebo jak to popsat, takže úplně něco jiného. Stále ho doma mám, byla jsem s ním až na pár věcí spokojená, je v dobrém stavu a vše na něm funguje. Teď kočárek quinny - má polámanou rukojeť - nejde výškově nastavit, sjede jen na jedné straně - lze to opravit? A dále nejde zaaretovat přední kolečko - lze též nějak snadno opravit? Kočárek mě popravdě moc nenadchl není to úplně můj typ, tak právě nevím. Přijde mi takový málo prostorný ten sporťák, moc odkrytý - že tam musí hodně foukat, navíc je to tříkolka. Ale zase cena je supr, tak co by jste poradily? Mám či nemám ho koupit? Je k tomu ještě fusak, a taška na kočárek. :nevim:

tenhle křáp stojí 6tis. :! Do poškozeného kočárku bych nešla!!!

Mrkni na inzeráty anebo pokud jsi spokojená s pův. kočárkem, tak pak si vyber už jen FUNKČNÍ sporťáček či golfky!!!

• Citovat
  • Upravit
272
20.3.14 12:21

Tak mě se cena dobrá zdála, koukala jsem že jen nový sporťák stojí 12 tis. :nevim: a ty vady právě nevím jak moc jsou závažné nebo ne tak právě se rozmýšlím, ale spíš jsem teda zatím že né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
20.3.14 12:23
@ivik21 píše:
tenhle křáp stojí 6tis. :! Do poškozeného kočárku bych nešla!!!Mrkni na inzeráty anebo pokud jsi spokojená s pův. kočárkem, tak pak si vyber už jen FUNKČNÍ sporťáček či golfky!!!

Právě jsem mrkla na inzeráty na bazaru a buď neumím hledat, nebo jsem našla o 2tis. dražší - to samé, sporťák, hl. korba autosedačka, nebo prodávají za cca 5tis. samotný sporťák, tak nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
20.3.14 12:24

Ale je teda fakt, že se mi z toho „líbí“ spíš ten sporťák a to, že to dám do auta, což ten můj co mám dám blbě, musím sundat kolečka. Ale asi si nechám ten co mám a pak jen koupím nějaký sporťák, který je skladný a dám ho do auta, to asi bude nejlepší že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
20.3.14 12:27

Taky jsme to tak udělali, v kombinovaném kočáře jsme ho odvozili do 10měs., taky jsme při skládání museli oddělávat kola atd. a pak pořídili nový skladný vymakaný :D

Já osobně bych do poškozeného nešla, další vady se můžou ukázat při použivání… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
272
20.3.14 12:30
@ivik21 píše:
Taky jsme to tak udělali, v kombinovaném kočáře jsme ho odvozili do 10měs., taky jsme při skládání museli oddělávat kola atd. a pak pořídili nový skladný vymakaný :DJá osobně bych do poškozeného nešla, další vady se můžou ukázat při použivání… :mavam:

Asi to tak uděláme, děkuji za radu. Já ten předchozí používala, ale nikam jsem s ním autem až tak nejezdila. Teď budem cestovat víc. Tamten mi právě docela vyhovoval i když teda malá v něm už od roka moc být nechtěla, ale ta do 18m jsme ho používali a pak jen sem tam. A můžu se zeptat jaký jste si pak pořídili ten sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
9.8.16 13:08

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o aktuální zkušenosti s kočárkem quinny buzz xtra 2016. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí