Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny Buzz@Sosopa já zkoušela od babyhome golfky v krame a byli docela dobrý. A ty hledas co sportak nebo golfky?
@Sosopa Co se týká zádové opěrky tak určitě vyhrává babyhome. A ač jsem si myslela že to nebudu muset řešit tak většina kočárků prostě nestačí. Takže brát ten nejdelší, za pár měsíců to velmi oceníš. ![]()
Je mi to jedno
hlavně, aby to bylo prostorné..Dívala jsem se ještě na nunu, ale to se mi nezdá ![]()
@Sosopa tak mi máme concord fusion je fakt velkej a jeden z nejširších a dcera i s fusakem mela hodné místa. Me osobně concord přesvědčil nejvíce za všechny kočárky co jsem měla. Je lehkej na ovládaní, v terénu to v pohodě zvládne, prostornej košík a tříska je taky super ![]()
Já mám skoro na 9.měsíční dceru jane slalom pro. je to trojkolka, hodně prostorná, polohovatelné nožičky.
Já mám buzze pro roční holčičku a jsem zatím nadšená, polohování i jízdní vlastnosti mi vyhovují, místa má dost, ale je pravda, že je drobná, byla to jedna z mých srdcovek, prostě jsem ho musela koupit i kdyby na půl roku, ale nám se tam vejde i téměř tříletá, takže ho doma budem držet co nejdéle…
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Čekám druhé mimčo a mám možnost koupit starší kočárek quinny buzz - sporťák, hluboká korba a zřejmě i autosedačka za cca 6 tis. Na první dítě jsem měla kočárek - 4 kola, takový ten velký s kapsama, houpací nebo jak to popsat, takže úplně něco jiného. Stále ho doma mám, byla jsem s ním až na pár věcí spokojená, je v dobrém stavu a vše na něm funguje. Teď kočárek quinny - má polámanou rukojeť - nejde výškově nastavit, sjede jen na jedné straně - lze to opravit? A dále nejde zaaretovat přední kolečko - lze též nějak snadno opravit? Kočárek mě popravdě moc nenadchl není to úplně můj typ, tak právě nevím. Přijde mi takový málo prostorný ten sporťák, moc odkrytý - že tam musí hodně foukat, navíc je to tříkolka. Ale zase cena je supr, tak co by jste poradily? Mám či nemám ho koupit? Je k tomu ještě fusak, a taška na kočárek. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Čekám druhé mimčo a mám možnost koupit starší kočárek quinny buzz - sporťák, hluboká korba a zřejmě i autosedačka za cca 6 tis. Na první dítě jsem měla kočárek - 4 kola, takový ten velký s kapsama, houpací nebo jak to popsat, takže úplně něco jiného. Stále ho doma mám, byla jsem s ním až na pár věcí spokojená, je v dobrém stavu a vše na něm funguje. Teď kočárek quinny - má polámanou rukojeť - nejde výškově nastavit, sjede jen na jedné straně - lze to opravit? A dále nejde zaaretovat přední kolečko - lze též nějak snadno opravit? Kočárek mě popravdě moc nenadchl není to úplně můj typ, tak právě nevím. Přijde mi takový málo prostorný ten sporťák, moc odkrytý - že tam musí hodně foukat, navíc je to tříkolka. Ale zase cena je supr, tak co by jste poradily? Mám či nemám ho koupit? Je k tomu ještě fusak, a taška na kočárek.
tenhle křáp stojí 6tis.
Do poškozeného kočárku bych nešla!!!
Mrkni na inzeráty anebo pokud jsi spokojená s pův. kočárkem, tak pak si vyber už jen FUNKČNÍ sporťáček či golfky!!!
Tak mě se cena dobrá zdála, koukala jsem že jen nový sporťák stojí 12 tis.
a ty vady právě nevím jak moc jsou závažné nebo ne tak právě se rozmýšlím, ale spíš jsem teda zatím že né
@ivik21 píše:
tenhle křáp stojí 6tis.Do poškozeného kočárku bych nešla!!!Mrkni na inzeráty anebo pokud jsi spokojená s pův. kočárkem, tak pak si vyber už jen FUNKČNÍ sporťáček či golfky!!!
Právě jsem mrkla na inzeráty na bazaru a buď neumím hledat, nebo jsem našla o 2tis. dražší - to samé, sporťák, hl. korba autosedačka, nebo prodávají za cca 5tis. samotný sporťák, tak nevím no ![]()
Ale je teda fakt, že se mi z toho „líbí“ spíš ten sporťák a to, že to dám do auta, což ten můj co mám dám blbě, musím sundat kolečka. Ale asi si nechám ten co mám a pak jen koupím nějaký sporťák, který je skladný a dám ho do auta, to asi bude nejlepší že?
Taky jsme to tak udělali, v kombinovaném kočáře jsme ho odvozili do 10měs., taky jsme při skládání museli oddělávat kola atd. a pak pořídili nový skladný vymakaný ![]()
Já osobně bych do poškozeného nešla, další vady se můžou ukázat při použivání… ![]()
@ivik21 píše:
Taky jsme to tak udělali, v kombinovaném kočáře jsme ho odvozili do 10měs., taky jsme při skládání museli oddělávat kola atd. a pak pořídili nový skladný vymakanýJá osobně bych do poškozeného nešla, další vady se můžou ukázat při použivání…
Asi to tak uděláme, děkuji za radu. Já ten předchozí používala, ale nikam jsem s ním autem až tak nejezdila. Teď budem cestovat víc. Tamten mi právě docela vyhovoval i když teda malá v něm už od roka moc být nechtěla, ale ta do 18m jsme ho používali a pak jen sem tam. A můžu se zeptat jaký jste si pak pořídili ten sporťák?
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o aktuální zkušenosti s kočárkem quinny buzz xtra 2016. Děkuji ![]()