Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mám dotaz-synovi je 8a půl měs. a je to pořadnej chlap skoro 10 kg máme kočar Firkon použivam už sportovní verzi a musim řict, že je v ni dost namačkaný. Myslela jsem že mi kočar vydrži i přiští rok asi těžko. TAk se chci zeptat jestli některá dáte tip na prostornější sportáček. Děkuji za odpovědi
Baby jogger - buď typ citi mini (spíš golfky) nebo vyloženě sporťák je Elite.. Velmi prostorný ![]()
Já má zálusk na tenhle: http://www.eshopbaby.cz/…baby-design/ dceři je 10 měsíců a taky má přes 10kg ![]()
@Lusy23 to je hrkátko a má krátkou zádovou opěrku.. Moje měla skoro deset kilo v půl roce, koupila jsem obyčejný Chicco Multiway a vyspí se tam doteď - 15 kg, 95 cm a vejde se i s fusakem
Kdybych měla prachy, půjdu do Baby joggeru, ale Multiwaye jsou fakt držáky a dá se s nima jezdit i ve sněhu..
@šelba Quinny Speedi. Synovi jsou 2 roky, vleze se i s huňatým fusakem a pohodlně se tam vyspí.
@Sibyla0 já jsem ho ještě nikde neskoušela na prodejně ale na netu se mi líbí nejvíc, ještě kuknu na ten Multiwaey ![]()
Tak to zírám, já mám Hartan Topline X, přesdvouleták (27m) 15 kg, 93 cm, naprosto bezproblémů i ve fusaku tam má hafo místa. Vůbec by mě nenapadlo že 10m mimouš se někam nevleze ![]()
@Lusy23 no já mám očumování kočárků jako koníček
Ten sprint se mi taky líbil dokud jsem ho teda neviděla naživo..
Máme X lander X-move a syn se do něj vešel ještě na podzim i s fusakem úplně v pohodě. Má 13 kilo a je mu doteď, akorát už teda šlape po svých. ![]()
Díky za rychle odpovědi ted se mi malej probudil tak si to pořadne přečtu asi až večer
jo opravdu ma hrozně malo místa ted ma ješte fusak tak to je tam jak sardinka. Na nový kočar nemame ale juknu na tipy a bazárky. dik
@Lusy23 Klasický.. Asi je to plast, ale ani se moc neojíždí, jen se zapichují kamínky, jako u všech. Jako já je fakt nešetřím, tahám na nich tak 25 i více kilo, visí mi tam nákup, odrážedlo atd.
@marmelada78 já mám sport line a malá je tam taky už taková na těsno, ta opěrka je zúžená na stranách tak má málo místo a pořád je v předklonu.
Chce se dívat okolo, tak nějaký kočárek něco mezi sporťákem a golfáčem chceme pořídit. ![]()
Já mám concord fusion, starší typ a jsem s ním moc spokojená. Kdybych si mohla vybírat vabrala bych si tento http://www.detske-kocarky.cz/index.php?…
viděla jsem ho na výstavě a byl super, měl vše co bych od kočárku chtěla. Ale záleží taky kde s ním budeš většinou jezdit ![]()
@Jára81 Book? No viděla jsem v autobusu, vypadal nově a měl už pěkně zrasovaný kolečka..