Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky mám dotaz. Koupila jsem x-lander xa 2010, z druhé ruky, ale paní neposlala nánožník(tedy takovou tu klasickou plachtu aby prckovi nefoukalo na nožky). Mluvila jsem s ní o tom a říkala, že se ten rok k tomu vůbec nedělali, a je pravda, že jsem ho nikde nenašla, ani nový ani bazarový. Děkuji za radu, budu ráda za jakýkoliv názor ![]()
Mam stejnou verzi, taltez z druhe ruky, prpzatim jsme u korby, ale nanoznik mam ke sportaku na tuty ve skrini…
Děkuji, a nevíte kde by se dal sehnat?? I když nevím jestli ho vůbec využiji, myslím že na zimu fusak stači. A nevíte jestli je to originál, oni prodávají od emitexu, ale originál na to prý není, jen nějaký universál a ten ta to prý nesedí 100%
Ja som uz davnejsie kupila niekde v cechach prislusenstvo ku kociku, mali by mat aj fusak…ale dava sa ku kazdej verzii urcite
Tak když nemůžete sehnat verzi XA 2010, tak si kupte buď starší nebo novější, ne? ![]()
Já už kočár mám. A nenašla jsem nikde nikoho kdo by prodával nánožník na sporťák. Ani v kamenných obchodech ![]()
Taky máme nánožík na sportak tehle verze
a na nem logo xlander takze original ![]()
Tak nevím, paní říkala že ho sháněla a neseděl jí tam. A to jste kupovala vjednom nebo zvlášť???
Za kolik myslíte že je reálné (nebo jste prodávali) prodat X lander XA, kupovaný 10/2013 nový.. Takže kolekce 2013. Ježděný tedy něco málo přes půl roku. Bez vad? Jen sporťák, ale v plné výbavě. PC přes 7tis.
Příspěvek upraven 23.06.14 v 18:33