Majitelky Britax Affinity - zkušenosti?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
598
14.2.14 09:55

Majitelky Britax Affinity

Holky, co máte doma tento sporťák, napište mi prosím, zda je něco, co vám na kočárku vadí. Už jsem pro něj téměř rozhodnutá, zítra se na něj jedu podívat. A někde jsem četla, že nánožník a pláštěnka jsou nic moc, kdosi doporučoval od Emitexu. Můžete dát konkrétní odkaz? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
587
14.2.14 10:04

Ahoj, já jsem ho koupila před 14 dny, ale ještě ho nepoužívám, termín mám v dubnu, ale jsem z něj nadšená, ten nánožník mi tak děsný rozhodně nepřijde, ale pláštěnku jsem nestudovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.2.14 10:29

@zlinačka Ahoj, prý je ten nánožník malý. Dcera má skoro 9 m, tak aby se tam vlezla :) A pláštěna prý nemá okýnko, to mi teda vadí. Uvidím zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
14.2.14 10:37

@FikuLenka
to prýnemá, já jsem ji nerozbalovala, pláštěnku mám po prvním od Emitexu…, pro mě je mnohem důležitější, že je kočárek lehký a dobře se ovládá… Jestli to není tajný, za kolik ho Vás mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.2.14 11:00

Pojedem do funbaby.cz v Ostravě, vychází tam na cca 12 900 (cena je uvedena zvlášt za samotný kočár + barevná vložka). Za kolik jsi ho kupovala? A nánožník byl v ceně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
14.2.14 11:06

Já jsem kupovala komplet včetně korby a autosedačky.
Sporťák vyšel 9.451,–- barevný set 1.259,–. A to už byl zdražený. Oni totiž po nárustu eura vůči koruně zdražovali. i Tak mě to vyšlo super, celý se za 17.380,–- na netu jsem našla nejlevnější cca za 20.500,–-- a to jsem si vybrala dražší variantu autosedačky ROMER.

Ten fialový prodávali za starou cenu 9.999,–- i s tím barevným setem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.2.14 19:40

@zlinačka Můžu se zeptat kde? To jsi koupila fakt moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.2.14 16:14

@FikuLenka
koupila jsem ho u nás ve Zlíně, V a V kočárky, bohužel Britax nemají uvedený na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.2.14 22:41

Ahoj, zrovna mám od 13.2. objednáno variantu sporťák a čekám, že v příštím týdnu už bude doma. Moc se mi líbí, ale na živo jsem ho nikde bohužel neviděla, ale projela jsem snad celej intenet :mrgreen:. V Liberci jsem bohužel nenašla žádnej obchod kde by měli vystaveno :(. Abych pravdu řekla, mám trochu obavy z těch předních koleček, jestli nebudou příliš malá. Kdyby byly o chlup větší, nezlobila bych se :). Všude jsem četla ale jen samou chválu.

Teď mám kočárek Chicco Trio S3, který jsme dostali sice zadarmo, ale to je fakt peklo :cert:. Nejradsi bych ho pustila někde ze stráně. Jen hrká, vrže, píská a je hrozně tvrdej při jízdě, jak kdybych jela s trakařem :). Jestli affinity bude jen alespoň o trochu lepší, tak budu nejšťastnější!!! a to doufám bude, protože to je snad už každej kočar :lol:.

Jak tedy ty přední kolečka u affinity, jsou v pohodě? žádný problém? není kočárek moc tvrdej při jízdě třeba po kostkách?
Budu moc ráda za vaše zkušenosti a názory :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.2.14 08:26

Jestli bude dobře, dnes se jedeme kuknout a doufám, že zaujme natolik, že i koupíme :) Pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.2.14 11:23

@zlinačka Ještě se chci poptat, nánožník máš fakt na sporťák? Nemáš jen kryt na korbu? Protože origoš nánožník v ČR snad ani nejde sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
18.2.14 11:42

@FikuLenka
vzhledem k tomu, že to mám sbalené u kámošky, tak se teď nemůžu podívat. brala jsem barevný set a tam je na netu uvedený i nánožník. tak ňevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
18.2.14 11:47

http://www.romer4u.cz/…3-Cool-Berry

je to z oficiálního webu britax romer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.2.14 12:05

@zlinačka Díky moc, už jsem se spojila s obchodem, kde ho mám objednaný, je opravdu součástí setu, mysleli, že není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.2.14 12:09

Nánožník tam je, sice jsem fyzicky ještě neviděla, ale řešili jsme stejný problém. Skoro všude na internetovejch shopech v popisu obsahu balení není nánožník uveden, jen na oficiálních stránkách jak píše i zlinačka. Tak jsme volali a nechali prověřit a je skutečně prý součástí balení toho colour packu. Viděla jsem právě i video na youtube a tam to přímo vybalovala nějaká němka a měla ho tam, tak proto jsme to zjišťovali. viz http://www.youtube.com/watch?…
@FikuLenka, dej pak tedy prosím vědět dojmy :), díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4