Majitelky Britax Affinity - zkušenosti?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4583
9.6.15 08:54

@LucieDr ahojda a jaký terenní kočárek jste vybrali? Já právě hledám terénní kočárek s velkým košem a jsem bezradná. Právě jsem našla Britax Affinity a Smile.. myslela jsem, že do terénu půjdou a vy ho kvůi tomu prodáváte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.6.15 09:28

@Martooni Smile neznám, ale Affinity do terénu určitě ne. Je to typický městský kočár. Zvládne příležitostně nějakou trávu, polňačku, to jo, ale není to jeho doména. My nakonec koupili Mutsy Urban Rider z druhé ruky, nevěděla jsem, jak rychle prodám Affinity, tak už jsem nechtěla tolik investovat. Navíc nový už se neprodává, už jsou jiné modely. Jsme spokojení. Do terénu určitě 4 velká nafukovací kola, ideálně pevná a celkově měkký kočár, tedy odpružený, houpací. Otočná kola, i když jdou zaaretovat, tak terén nezvládají moc dobře - alespoň to je má zkušenost. Mutsy UR projede vše, není to typický houpací kočár, ale měkký je dost. Košík má skvělý, resp. má dva druhy košíků, ten základní je na nic, ale ten velký, co se dokupuje, je výborný. Je opravdu veliký a je zavěšený na háky, takže lze oddělat. Můžete kočár zaparkovat v chodbě/garáži a nákup si donést v košíku do kuchyně. Tak třeba by Vám vyhovoval, ale jen teda bazarový, nový už nekoupíte.
Po mé zkušenosti je opravdu potřeba rozmyslet priority. S Affinitym se skvěle nakupovalo, jezdilo po obchodech, kličkovalo mezi lidmi, cestovalo atd. Mutsy je tank, takže mezi regálama to není ideální, v autě taky zabere podstatně více místa. Takže je třeba opravdu rozmyslet, kde se člověk chce pohybovat ve větší míře. Podle mě není kočár, co opravdu dobře zvládne obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
9.6.15 20:14

@LucieDr Mutsy urban rider jsme měli a po 2 měsících jsme ho prodali. Absolutně se s ním nedalo manévrovat. Do terénu super, ale do města, restaurace atd. katastrofa.

Nakonec jsem vybrala Stokke Trailz, tak jsem zvědavá, jak obstojí. Ale má obrovská nafukovací kola a obrovský skvěle přístupný koš. To byly mé požadavky.

Je fakt, že na nakupování a do města mám Stokke Scoot na který nedám dopustit.

Teď jsme hledali opravdu do terénu s obrovským košem, protože toho máme 2× tolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.6.15 20:29

@Martooni Tak ideální mít dva kočáry, to by se mi taky líbilo, ale nemáme na to prostor. Ale až bude syn větší, tak přikoupíme golfky na ty nákupy a podobné situace. Do té doby to nějak všechno zvládnem s Mutsym, ale my zas tak často po obchoďákách nebloumáme, takže z celkového pohledu nám Mutsy vyhovuje. Tak přeju ať jste s novým kočárkem také spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
30.7.16 16:09

kde koupit Jungle set na Affinity

@Gabyška Ahoj, prosim te, kde se da koupit Affinity a Jungle set - nemohu ho nikde najit. Pripadne, kdyby kdokoliv z Vas vedel, budu rada. Nejlepe v Praze, diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
30.7.16 16:18

Nebo to se koupi kocarek komplet kocarek a az potom k tomu jen ten latkovy Jungle set?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
23.10.16 09:26

Sedačka starší typ

Sháním sedačku staršího typu s naklápěním sedačky u nožiček, nikoliv za hlavou. Nutnost pro vozíčkáře, sedačka se bude připojovat před vozík na speciální konstrukci. Díky moc za nabídky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.8.17 13:34

Korbička Affinity na jiný podvozek?

Ahoj holky,
nevíte, jestli lze upevnit hlubokou korbičku Affinity na jiný podvozek?? Dcerku jsem vozila v Babydesign Lupo, ale zamilovala jsem se do korbičky Affinity. :srdce: :) myslíte, že by fungovalo za pomocí nějakých adaptérů? např. pro vajíčko jsme dokupovali adaptery maxi-cosi (vajíčko máme cybex). A k dostání je adaptér Affinity na Maxi cosi. Nemáte někdo zkušenost? Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.9.17 09:35

Za mě super zkušenost, vše bez problému:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.9.17 14:02

korbička affinity

Ahoj, myslím, že to na jiný nejde…Já mela britax affinity hlubokou korbu i sporťák a nemůžu si vynachválit. Konstrukci jsem ted prodala a doma mi zůstaly obě korbičky, pláštěnky, nánožník, terénní kola přední nasazovací, tak pokud by někdo měl zájem, tak se ozvěte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.10.17 20:07

korbička affinity

Ahoj, jakou barvu kočárku jste měla? A za kolik by byla hluboká korba a terénní kolečka? Díky (přídadně pište rovnou na ***) Díky

edit admin - odstraněn email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.17 21:37

Bohužel vse prodáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...