Majitelky Britax Affinity - zkušenosti?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
3.10.14 09:04

Ahojky, jen chci dodat, syn bude mít 7 měsíců a má 70cm a ještě pořád jsme v korbičce :-). Není tam vůbec zkroucený nebo tak, a to jsme celkem velké dítko… myslím, že novorozenec narozený v říjnu se vejde i s fusakem bez problémů.

Korbičku mám hozenou v bazárku, budu prodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85Sara
3.10.14 09:08
@Tead píše:
Maminky, mate prosim nekdo zkusenosti s kocarkem Britax Affinity ve snehu??? Nenalepi se na predni kolecka snih a neprestanou se tocit kdyz tam ma ty blatnicky??? Dekuji

to by mě také zajímalo…na nějaké závěje to asi nebude :think:, ale to žádná aretovací kolečka. Prodávají se i terénní kolečka ;) Zatím jsem s Affinity nadmíru spokojená, tak doufám, že si nebudu v lednu nadávat, že jsem prodala Maritu :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3.10.14 13:46

Dobrý den, s Affinitym jsme strávili celou zimu, ale žádný problém jsme měli jen 1×, když byl snh hodně mokrý a nashromáždil se mezi kolečky a „blatníky“, ale to opravdu jen 1×, jinak bych řekla, že tím, jak je lehký, extrmně pohyblivý a řiditělný jednou rukou, byli jsme na tom v zimě o dost lépe než majitelky jiných značek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.10.14 19:11

Přijde mi dost neprostorny.. S tím nemáte problém?? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85Sara
5.10.14 22:39

@Tead vubec ne. Naopak ve vetsim kocarku mi dcera litala jak „nudle v bande“ - tady je hezky usazena a spokojena.:-)

• Citovat
  • Upravit
4
6.10.14 09:01

Ja teda viděla jen fotky s ditkem a bylo tam docela „napasovane“. Jinak za dva mesice rodim a sem už dost zoufalá ze nevím jaký si vybrat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.14 12:40

Problém jsme rozhodně neměli, a to je malý jnějaký pořez! A to ani s fuskaem Lodger Bunker vloženým do Britax Affinity fusaku v zimě. Takže za ě opět Britax Affinity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.11.14 09:05

Smim se zeptat, jde na Britax Affinity pripadne s pomoci adapteru nasadit autosedacka Cybex? Kujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.11.14 13:00

Ahoj, mám britax affinity od dubna, to měl syn 5 měsíců a kdybych jej měla dříve, vůbec bych neuvažovala o tom, zda ho do něj dát.100% bych ho do kočárku dala. Zvládá veškerý terén bez jakéhokoliv zádrhelu. Nedrncá, zvládne i šterk, opravdu každý terén, kam chodím se psy a asfalt to není ;).Malý si v něm pohodlně spí, sedí, jí, hraje si, miluje ho. Vejde se i do kufru s plynovou bombou, do výtahu, do autobusu i tramvaje ho naložím sama, táhnu po schodech za sebou nahoru i dolů po zadních kolech. Nasazení korby je perfektní, můžu syna zapnout do sport korby už v autě a pak i s korbou ho nasadit na podvozek. Polohování korby je perfektní, dokonce pediatři doporučují tento typ korby, dětem prý vyhovuje, prospívá jim. Náš malý je velmi spokojený s nohama nahoře, i přesto je ještě zvedá výše, takže jede kočár a z něj trčí nohy :potlesk: Mám bílý podvozek a jungle set, vypadá skvěle pro obě pohlaví, každý je z něj unešen. Nánožník by mohl být větší i uchycení jiné, ale dokoupit jiný není problém. Pláštěnka je opravdu luxusní, ale né příliš praktická, zakryje pouze potah na korbě, nic více. Ale tak jako nánožník jde koupit do 300kč i pláštěnka. Já bych neměnila ani za nic.Jsem maximálně spokojena a syn také. Všichni i babičky umí kočár ovládat. Jedna věc co mi opravdu vadí, je že při skládání a rozkládání ho musím mít v rukou, jinak se poškrábe, mi to nevadí, ale ostatní to moc neřeší a kočár položí na zem, rozloží a škrtne o zem :,(.Jinak naprostá spokojenost. Autosedačka cybex nelze nasadit, preferují pouze své značky Romer a Britax.100%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.11.14 13:12

U předních kol vůbec není znát, že nejsou nafukovací, jsou opravdu pefektně odpružené. Na jungle potahu není vidět jedinný flíček, i po létě je jako novým nevybledlý, a když umyju bílou konstrukci, tak stále přitahuje pohledy jak maminek tak všech ostatních (bonus).Je pravdu krásný, lehký, praktický a plně dostačující. Pokud bych měla čerstvé mimi, na jaro a léto bych hlubokou korbu vůbec nekupovala, na zimu ano, ať je mimi více schované, ale zase kdo s čerstvým miminkem tráví v kruté zimě celé dny venku, samozřejmě se asi nějaká maminka najde. Podle mého názoru se vyplatilo investovat do této značky. V ceně (mám pouze sporťák) je podvozek, pláštěnka a novorozenecká vložka a v barevném setu je stříška, nánožník, popruhy na kšíry, vložka do košíku a vložka do korbičky. Polohování je skvělé a jednoduché. Obal od dudlíku jsem pověsila na poutko u stříšky, organizér nemám a vůbec nepostrádám, mám raději tašku, ve které mám vše. Slunečník nemám a nepostrádám, syn spí s plenkou na hlavě :lol:, bez ní prostě neusne, takže vyřešeno. Co dodat??? Jsme nadšení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.11.14 13:14

Ještě dodatek, fusak jsem ještě nepoužila, ale věřím že vše bude v pohodě a vejde se. A hodně fajný mi příjde emitex fusak do autosedačky, malý teď jezdí v tom a super, má rád volné nohy a v nánožníku do nánožníku kope a tím ho nadzvedne a on nedrží a je krátký. Jakmile bude chvilka, dám syna do fusaku a vyfotím, ať se máte čeho chytit, teď bude mít rok za 3 dny, tak si uděláte obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
18.11.14 08:53

Ahoj holky, jdu se Vám svěřit se zkušenostmi s Affiniti. Nebudu vychvalovat jeho přednosti, lehkost a lehkou ovladatelnost. To už je tu mockrát popsáno. Stalo se mi, že mi začalo nepříjemně vibrovat jedno přední kolo, bez aretace se téměř nedalo jet. Podvozek mi vzali na reklamaci, Britax si nechává vše posílat do továrny, žádný servis u nás není. No, byla jsem pekelně naštvaná, že budu měsíc bez kočárku. Bylo to v létě, takže i dovolené… Kočár mi půjčila kamarádka… po měsíci jsem si ho vyzvedla a super. Jenže za 2 dny začalo totéž dělat druhé přední kolečko. Myslela jsem, že mě raní mrtvice. Napsala jsem si rovnou přímo na zákaznický mail Britax Romer. Ozvali se mi od výhradního dovozce do CR. Reakce byla taková, že s touto závadou nemají zkušenosti. Nicméně mi obratem a na vlastní náklady poslali obě přední kolečka na kočárek zdarma. Od té doby máme pokoj. Asi jsem neměla štěstí na kolečka, ale musím uznat, že zákaznický servis a přístup k zákazníkovi se hned jen tak nevidí!!!Takže já Britaxu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.11.14 13:12

Tak nám odešlo jedno přední kolečko po týdnu, zadřené ložisko nebo co, naštěstí do tří dnů poslali nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.15 20:55

Ahoj maminky,

termín porodu mám květen, byla jsem rozhodnuta pro kočárek Britax Afinity. Dnes jsem se na něho byla ještě podívat, než ho objednám, ale přijde mi, že je hluboká korba hrozně úzká. Sice uvádějí rozměry 28-32, jako u jiných korbiček, ale tím, že je tam uvnitř ten „mantinel“ mi přijde malá :-( Mám strach, že pokud ji budu chtít použít v zimě s fusakem, tak jsem bez šance. Leda, že by šel ten mantinel celý vyndat?…

Moc děkuju za případnou reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.1.15 22:05

Máš pravdu hluboká korba je užší a celkově menší, ale fusak se nám tam vešel, máme emitex.Ale malý tam bude max do 5 měsíců, pak se tam už nevejde :(.Jo a myslím, že prodávají i jiné korby větší na podvozek afinity.Jo a nám po měsíci prasklo brzdové lanko, poslala jsem na reklamaci a za 2 týdny byl zpět :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí