Bebe beni izzy a valco snap 4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
84
15.2.14 21:08

bebe beni izzy a valco snap 4

Který z techto dvou sportaku si myslite, ze je lepsi. bebe ma polohovani nozicek. jen jsem ho nevidela osobne tak nevim o kolik ma delsi strisku nez valco? valco je myslim do 20kg coz je taky lepsi, bebe do 15kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7449
15.2.14 21:17

Já mám Valco a spokojenost. Chtěla jsem lehký, snadno složitelný (skládám i 2× denně do auta a z auta), polohování do úplného lehu, 4-kolku, max do 6tis. a aby měl alespoň nějaký nákupní košík. Kdyby měl ještě nastavitelnou rukojeť, byl by úplně super, ale i tak s ním může jezdit i můj táta, který měří 197cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
15.2.14 21:25

Taky mam valco a super, te druhy neznám, takže nemůžu posoudit..ale valco j paradní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
15.2.14 22:21

Taky vaham mezi těmito dvěma, tak jsem zvědavá na reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
15.2.14 22:32

Tuším, že izzy je polský výrobek, Valco je snad Austrálie.
Izzy má polohování nožek, Valco ne, ale i na Valco jdou vymyslet vychytávky, kterými nožičky dítěti napolohujete. Podle mě je u Valca jednodušší skládání, Valco i Izzy mají poměrně prostorný košík. Rozměrově je Valco trošinku větší v tom prostoru pro dítě, ale asi to nebude nějak zásadní.

Jo a Izzy nemá v boudičce otvor - náhled na dítě, takže na něj vydíte jedině když obejdete kočárek, nebo odklopíte boudičku. To mi vadilo… Valco otvor má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
15.2.14 22:43

Mám izzyho a velká spokojenost. vadu jsem zatím žádnou nenašla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
16.2.14 08:29

Taky záleží, jak těžké máš dítě - třeba naše měla v roce 12,5kg, teď je jí 16m a má cca 14-15kg, takže ten Izzy bych mohla mít už jen chvilku (ano, sice by možná vydržel do 20kg, ale riskuj to, že?), takže jestli máš dítě nadtabulkové, chce to najít kočár aspoň do 18-20kg…
U toho Izzyho se mi líbí to polohování nožiček (u Valca se řeší buď přeskou přes madlo a nebo podložením látky pod nohama) a potah na madlo - je to kravina, ale třeba naše mi během dvou dnů okousala madlo u Valca tak, že mi tam zbyla jen trubka :zed: a potah jsem si nechala šít…
A přijde mi, že ten Izzy má stejné 5-bodé pásy jako Valco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.2.14 09:04

Dekuji vsem. Nadtabulkove dite nemame, tak snad vydrzi. jinak asi vyhrava valco a na madlo usiji neco a matly nanoznik aby drzeli nozicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
16.2.14 13:20

@krmv Jukni sem do diskuze, jsou tam i fotky, jak si holky udělaly Snapa hezkého, podložky, vypodložení nožiček, atd. - https://www.emimino.cz/…nkovani/286/?… . A možná by jsi už našla nějaký v bazaru za ještě lepší cenu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
16.2.14 13:56

No, s tím bazarem nevím, já jsem hledala a nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
16.2.14 14:41

Taky hledam v bazarech, oba dva a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
16.2.14 15:19

http://www.sbazar.cz/…p-zaruka-dva - 4300,–

Tak pravda, v bazarech je jen tenhle jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
16.2.14 20:43

@maritimka plus zaplatis postovne, ses na 4500, a nevis co ti dojde. Někdo je schopnej zrasovat kocar za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
17.2.14 08:56

@lulu11 Jasně, já bych třeba kočár nebo nějakou dražší věc přes poštu nekupovala ani za nic a raději si připlatím a koupím s osobním převzetím, než riskovat. Ale tak třeba by někdo využil ten můj odkaz, proto jsem ho sem dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.2.14 11:18

Ja právě taky ne.To je fakt, nekdo treba vyuzije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí