Kočárek Moon flac

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
29.5.14 21:35

Jinak pokud se sem bude koukat nekdo kdo uvazuje o koupi, tak kocarek pouzivame 3 mesíce a dnes bych volila jiny, pokud bych si mohla priplatit, tak bych sla do britax romer, ale v teto cenove relaci je to kocarek dobry, ale jako golfky na obcasne pouzivani do auta a po asfaltu.do terenu je nevhodny a kolecka nemaji loziska, takze to nejede tak lehce a kocarek je trochu rozvyklany uz. nastesti sportak mame jiny a kvalitni, ten bereme na delsi prochazky a do terenu a na behani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
3.7.14 11:36
@anylek píše:
Ahoj, tak jsem konečně videla kočárek, bohužel mě nijak nenadchnul :( Je opravdu spíše na ty přejezdy..nákup, do autobusu, vlaku si myslím v pohodě, je skladny, lehký, všude se vejde, prostorný je taky. Prodavačka mi dala jiné typy, pro každodenní použití, tak snad něco vyberu :)

Můžu vědět co ti prodavačka doporučila a co jsi vybrala? Taky jsem ve fázi vybírání. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.7.14 19:07

@slivovicka Ahoj,nám prodavačka doporučila valco snap a britax b agile nebo b motion. Nakonec jsme koupili britax b motion, ta cena je teda už úplně jinde :,(,ale v rozhodování mě nejvíce oslovila gumová nafukovací kolečka, s kočárkem jsem maximálně spokojená. Pokud používáte ještě kočárek hodně, je lepší něco připlatit. Jestli málo, volila bych kočárek"golfky",ale s většími kolečky :) spojená rukojet nebo klasické, to záleží, co by ti vyhovovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
3.7.14 21:02

@anylek Ja mam sportak docela dobrej - britax b-smart, ale potrebuji neco skladnejsiho na dovolenou a tak. Podvozek totiz zabere hodne mista a uz se nevejdou zavazadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.7.14 22:07

@slivovicka jestli máš kočárek jiný, tak na dovolenou, obchod atd.bych volila skladné golfky :) Třeba by moon flac vyhovoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
17.7.14 10:49

Můžu se zeptat, nechystáte se někdo tento kočárek - Moon Flac prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.7.14 16:34

Holky prosím uvažuji o koupi moon flac 2014 ale zajímá mě výška madla od země…:) jsem menší postavy tak abych to neměla moc vysoko… :? díky moc za odpovědi…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.7.14 22:02

Ahoj já mám 160 cm a je to výškově dobré neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.7.14 00:43

Já mám 156 :( a jinak podle toho co jsem se docetla tak je problem s kolecky ale jinak je v pohode?? spis me zajima jestli se moc nerozvrzava a tak…:) ;) díky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
25.7.14 10:27

My jsme namazali na začátku a klid a máme ho asi 4 mměsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.8.14 18:51
@tempera píše:
Já mám 156 :( a jinak podle toho co jsem se docetla tak je problem s kolecky ale jinak je v pohode?? spis me zajima jestli se moc nerozvrzava a tak…:) ;) díky… :mavam:

Máme ho skoro půl roku. Kolečka nevrzala ani předtím ani doteď nevržou. Jednou trošku pískala jak jsem měla naložený velký nákup.
Za mě super koupě za tu cenu :palec:

• Citovat
  • Upravit
2
16.9.14 20:36

kočárek moon flac

Ahojky mohla bych moooc poprosit jestli nemáte někdo foto kočárku i s nánožníkem? chci ho také koupit ale nikde na netu nemají právě fotku s tímto nánožníkem. :( děkuji mooooc! petra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
17.9.14 10:03
@religion píše:
Ahojky mohla bych moooc poprosit jestli nemáte někdo foto kočárku i s nánožníkem? chci ho také koupit ale nikde na netu nemají právě fotku s tímto nánožníkem. :( děkuji mooooc! petra :D

tady jsem ti to vyfotila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.14 10:53

moon flac

Je děkuji moc jste hodná:-) a to je ten originální nánožník asi že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
17.9.14 10:59
@religion píše:
Je děkuji moc jste hodná:-) a to je ten originální nánožník asi že? :D

Není zač :D
ano, to je nánožník ke kočárku dodávaný, originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí