Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jinak pokud se sem bude koukat nekdo kdo uvazuje o koupi, tak kocarek pouzivame 3 mesíce a dnes bych volila jiny, pokud bych si mohla priplatit, tak bych sla do britax romer, ale v teto cenove relaci je to kocarek dobry, ale jako golfky na obcasne pouzivani do auta a po asfaltu.do terenu je nevhodny a kolecka nemaji loziska, takze to nejede tak lehce a kocarek je trochu rozvyklany uz. nastesti sportak mame jiny a kvalitni, ten bereme na delsi prochazky a do terenu a na behani.
@anylek píše:
Ahoj, tak jsem konečně videla kočárek, bohužel mě nijak nenadchnulJe opravdu spíše na ty přejezdy..nákup, do autobusu, vlaku si myslím v pohodě, je skladny, lehký, všude se vejde, prostorný je taky. Prodavačka mi dala jiné typy, pro každodenní použití, tak snad něco vyberu
Můžu vědět co ti prodavačka doporučila a co jsi vybrala? Taky jsem ve fázi vybírání.
![]()
@slivovicka Ahoj,nám prodavačka doporučila valco snap a britax b agile nebo b motion. Nakonec jsme koupili britax b motion, ta cena je teda už úplně jinde
,ale v rozhodování mě nejvíce oslovila gumová nafukovací kolečka, s kočárkem jsem maximálně spokojená. Pokud používáte ještě kočárek hodně, je lepší něco připlatit. Jestli málo, volila bych kočárek"golfky",ale s většími kolečky
spojená rukojet nebo klasické, to záleží, co by ti vyhovovalo
@anylek Ja mam sportak docela dobrej - britax b-smart, ale potrebuji neco skladnejsiho na dovolenou a tak. Podvozek totiz zabere hodne mista a uz se nevejdou zavazadla
@slivovicka jestli máš kočárek jiný, tak na dovolenou, obchod atd.bych volila skladné golfky
Třeba by moon flac vyhovoval
Můžu se zeptat, nechystáte se někdo tento kočárek - Moon Flac prodat?
Holky prosím uvažuji o koupi moon flac 2014 ale zajímá mě výška madla od země…:) jsem menší postavy tak abych to neměla moc vysoko…
díky moc za odpovědi…;)
Já mám 156
a jinak podle toho co jsem se docetla tak je problem s kolecky ale jinak je v pohode?? spis me zajima jestli se moc nerozvrzava a tak…:)
díky… ![]()
@tempera píše:
Já mám 156a jinak podle toho co jsem se docetla tak je problem s kolecky ale jinak je v pohode?? spis me zajima jestli se moc nerozvrzava a tak…:)
díky…
Máme ho skoro půl roku. Kolečka nevrzala ani předtím ani doteď nevržou. Jednou trošku pískala jak jsem měla naložený velký nákup.
Za mě super koupě za tu cenu ![]()
Ahojky mohla bych moooc poprosit jestli nemáte někdo foto kočárku i s nánožníkem? chci ho také koupit ale nikde na netu nemají právě fotku s tímto nánožníkem.
děkuji mooooc! petra ![]()
@religion píše:
Ahojky mohla bych moooc poprosit jestli nemáte někdo foto kočárku i s nánožníkem? chci ho také koupit ale nikde na netu nemají právě fotku s tímto nánožníkem.děkuji mooooc! petra
tady jsem ti to vyfotila
Je děkuji moc jste hodná:-) a to je ten originální nánožník asi že? ![]()
@religion píše:
Je děkuji moc jste hodná:-) a to je ten originální nánožník asi že?
Není zač ![]()
ano, to je nánožník ke kočárku dodávaný, originál.