Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky prosím o radu. Koupila jsem kočár Monza Street no bohužel po prvním vyjížďce s Kočárkem jsem se zlekla. Kočárek se staci na jednu stranu, přední kolečka hrkaji (drkotaji) je to hrozne hlučné. Kočárek mám doma od úterý je nějaká možnost ho vrátit, aby mě vrátili peníze, když jsem s ním jela venku? Děkuji za odpověď
@Ice79 No, je otázkou, zda to, co popisuje zakladatelka je na reklamaci, ona to dost možná bude spíše vlastnost než vada…
@pet.hell No, pokud ho máš přes eshop, tak pečlivě vyčistit celý kočár včetně koleček a zkusit ho vrátit.
@Ice79 právě v prodejně na koberci to nešlo poznat, až když jsem vyjela poprvé tak jsem se zhrozila. Jsem z toho hrozně zklamaná ![]()
@j.a.n.i1 já už jsem z toho oddělala všechno to balení (původní obal) a myslim že kolečka už neodrhnu ![]()
Je fajn kupovat kočárek tam, kde mají terénní pás s různými povrchy. Vím, že byl v Babiez v Letňanech (nedávno se přestěhovali, snad i s touto vychytávkou)…
Pokud kočárek táhne výrazně na jednu stranu, tak to je na reklamaci. Hrkání na nerovnostech bude u tohodle typu koleček normální. Ale nemělo by v nich nijak cvakat, praskat a podobně, to už by bylo taky na reklamaci. Jestli zboží jeví známky použití, tak už v rámci těch 14 dní vrátit nejde.
@kotyk co se právě týče koleček tak jeví znaky použití, tak mám smůlu. No uvidíme jestli s tím něco ještě nevykoumam. Děkuji za odpověď
@pet.hell A máš ho s těmi gumovými kolečky nebo s nafukovacími?
@j.a.n.i1 píše:
@Ice79 No, je otázkou, zda to, co popisuje zakladatelka je na reklamaci, ona to dost možná bude spíše vlastnost než vada…@pet.hell No, pokud ho máš přes eshop, tak pečlivě vyčistit celý kočár včetně koleček a zkusit ho vrátit.
Tak kočárek by snad měl jet rovně, a ne do strany…
@pet.hell píše:
@kotyk co se právě týče koleček tak jeví znaky použití, tak mám smůlu. No uvidíme jestli s tím něco ještě nevykoumam. Děkuji za odpověď
Nenech se odbýt. Určitě nemáš smůlu! Kočárek nikde jinde než v terénu nevyzkoušíš! Jasně, že jde poznat, že kolečka jsou ježděná, to je normální. Určitě nebudu před sebou na chodníku rolovat červený koberec, kdybych náhodou kočár chtěla vracet nebo reklamovat. ![]()
@Ice79 píše:
Tak kočárek by snad měl jet rovně, a ne do strany…
Kočárek s otočnýma nezaaretovanýma kolama jede všude možně, ale málokdy rovně… případně pokud má nafukovací kolečka, tak stačí mít to jedno podhuštěné a taky už nejede rovně a ani jeden z těchto případů není důvodem pro reklamaci.
@Ice79 teď jsem byla 4 dny bez kočárku a byla jsem na prášky, že nemůžu s malou ven, nevím co bych dělala kdybych ho neměla měsíc :/ volala jsem na prodejnu a tam mě řekli, ale pouze reklamace. @j.a.n.i1 mám ty gumové kolečka.
@pet.hell píše:
@Ice79 teď jsem byla 4 dny bez kočárku a byla jsem na prášky, že nemůžu s malou ven, nevím co bych dělala kdybych ho neměla měsíc :/ volala jsem na prodejnu a tam mě řekli, ale pouze reklamace. @j.a.n.i1 mám ty gumové kolečka.
Tak to ti neporadím, reklamace trvá, bohužel.
Některý obchod kočárky půjčuje, ale kvalita asi nic moc.